mačiau cento parduotuvėse labai fainą akciją šitoms prekėms už lipdukus. gal kas užmatėt grindų valytuvą su purkštuku? ar jo nebus akcijoj?
Labai atsiprasau, kad ne i tema
Gal galite ideti nuoroda temutes, kurioje keiciamasi Lietuvos spaudos ir Spaudos lipdukais? Seniau buvo ideta, bet neberandu
Aciu
Gal galite ideti nuoroda temutes, kurioje keiciamasi Lietuvos spaudos ir Spaudos lipdukais? Seniau buvo ideta, bet neberandu
Aciu
QUOTE(žemuogienė @ 2010 03 19, 11:27)
mačiau cento parduotuvėse labai fainą akciją šitoms prekėms už lipdukus. gal kas užmatėt grindų valytuvą su purkštuku? ar jo nebus akcijoj?
Laba,
Akcijoje grindų valytuvo su purkštuku nebus. Jeigu domina - parašykite man į AŽ...
Papildyta:
QUOTE(ajd @ 2010 03 19, 10:59)
Laba diena, gal kas turite tą įkraunamą šepetį ? Kažin ar tikrai taip smagiai valo kaip reklamoje matyti? Ir svarbiausia kiek elektros ima kol krauni? Ačiū
Laba,
Nesu tikras, bet kažkada jau buvo rašyti atsiliepimai apie Power Delta šioje temoje. Šiaip nemažai šios temos dalyvių turi juos, manau atsakymo turėtumėte sulaukti. Jeigu reikės konsultacijos, parašykite man į AŽ.
Iki!
QUOTE(Digas @ 2010 03 07, 23:00)
Tinka Twist sistemos kibiras su šepečiu (universlus įvalkalas) 
arba kompaktiškesnis variantas - rekomenduočiau ši šepetį
ir šį kibirą
Pliusai - šepetys didesnis (greičiau išplausite), kibiras mažesnis ir kompaktiškesnis neužima daug vietos, skiriasi nugręžimo principas, minusas - kaina aukžtesnė.
Jeigu sudomins kuris nors variantas - rašykite man į AŽ

arba kompaktiškesnis variantas - rekomenduočiau ši šepetį

ir šį kibirą

Pliusai - šepetys didesnis (greičiau išplausite), kibiras mažesnis ir kompaktiškesnis neužima daug vietos, skiriasi nugręžimo principas, minusas - kaina aukžtesnė.
Jeigu sudomins kuris nors variantas - rašykite man į AŽ
Nusiziurejau Twist sepeti, be kibiro ir pastebejau, kad sluoste prisitvirtina "knopkem". Per daug darbo kiekviena karta nusegineti ir prisegineti. Ar as klaidingai mastau
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 03 19, 19:19)
Nusiziurejau Twist sepeti, be kibiro ir pastebejau, kad sluoste prisitvirtina "knopkem". Per daug darbo kiekviena karta nusegineti ir prisegineti. Ar as klaidingai mastau
Gal tada geriau imti didesni, kur sluoste tiesiog uzsimauna? Tik pas mus namuose daug visokiu siauru plysiuku, gali didesnis i juos netilpti. Patarkite prasau 
Laba,
Jeigu perkate be kibiro - rinkitės šį šepetį CLARO
Kiek didesnis ir be taip vadinamų "knopkių"
Šiaip Twist įvalkalą nuo šepečio reikia nuimti tik po to kai įšplaunate grindis ir norite jį išskalbti ir išdžiovinti. Grindų plovimo metu jo nuseginėti nereikia, nes gręžimo funkciją atlieka kibiras. Vieno twist šepečio nerekomenduoju pirkti, nes tada šepetys praranda tikrąją prasmę - palengvinti grindų priežiūrą ir valymą, na nebent planuojate po mėnesio nusipirkti kibirą...
[Laba,
Nesu tikras, bet kažkada jau buvo rašyti atsiliepimai apie Power Delta šioje temoje. Šiaip nemažai šios temos dalyvių turi juos, manau atsakymo turėtumėte sulaukti. Jeigu reikės konsultacijos, parašykite man į AŽ.
Iki!
[/quote]
bet atsiliepimai tai prasti. man reikėjo tikslu:pereiti parketą tuo šepečiu prieš plovimą. Kad poto tik kartą drėgnu skuduru oereičiau ir švaru. O rašė mergatės kad surenka tik labai stmbius , pūkų-ne.
Iki!
[/quote]
bet atsiliepimai tai prasti. man reikėjo tikslu:pereiti parketą tuo šepečiu prieš plovimą. Kad poto tik kartą drėgnu skuduru oereičiau ir švaru. O rašė mergatės kad surenka tik labai stmbius , pūkų-ne.
[quote=ajd,2010 03 20, 19:17]
[Laba,
Iki!
[/quote]
[/quote]
Jis skirtas greitam pavalymui: pratapnojo su batais ir liko žemių dėmės, išbėrė cukrų, kažkas pritrupino sausainių ir panašiai. Jis neatstoja dulkių siurblio ir dulkių nesiurbia, o tik sušluoja stambesnes dulkes matomas plika akimi, bet mikroninių dulkių nesusiurbs. Jo patogumas tame, kad tokiems smulkiems darbams nereikia tampytis siurblio ar naudoti semtuvėlį su šluotele ir lankstytis, kad sušluoti šiukšles. Jis visada gali būti po ranka, paruoštas darbui. Minusai - jeigu namie yra ilgaplaukiai gyvūnai ar žmonės turintys ilgus plaukus, tada tenka karts nuo karto iškarpyti plaukus nuo šepetelių.
[Laba,
Iki!
[/quote]
[/quote]
Jis skirtas greitam pavalymui: pratapnojo su batais ir liko žemių dėmės, išbėrė cukrų, kažkas pritrupino sausainių ir panašiai. Jis neatstoja dulkių siurblio ir dulkių nesiurbia, o tik sušluoja stambesnes dulkes matomas plika akimi, bet mikroninių dulkių nesusiurbs. Jo patogumas tame, kad tokiems smulkiems darbams nereikia tampytis siurblio ar naudoti semtuvėlį su šluotele ir lankstytis, kad sušluoti šiukšles. Jis visada gali būti po ranka, paruoštas darbui. Minusai - jeigu namie yra ilgaplaukiai gyvūnai ar žmonės turintys ilgus plaukus, tada tenka karts nuo karto iškarpyti plaukus nuo šepetelių.
Supratau. siurblio mes neturm.grindis tik plaunam,net nešluojam. tai galvojau čia bus man palengvinimas,vietoj šluotos-tai man tiktų. Bet reikės pažiūrėt parduotuvėj-gal pavyktų pabandyti.
QUOTE(ajd @ 2010 03 21, 09:53)
Supratau. siurblio mes neturm.grindis tik plaunam,net nešluojam. tai galvojau čia bus man palengvinimas,vietoj šluotos-tai man tiktų. Bet reikės pažiūrėt parduotuvėj-gal pavyktų pabandyti.
Laba,
Pabandykit, kad 100% įsitikintumėte ar tas valytuvas atitinka Jūsų keliamus reikalavimus ir naudojimosi patogumą. Tada tikrai bus lengviau apsispręsti.
Iki!
Sveiki
Jau seniai žiūrinėjau šios firmos prekes. Žiūriu yra akcija cento parduotuvėse http://www.cento.lt/view.php?id=14
Mane domina Power delta, Twist rinkinys ir šepetys su šluoste Picobello, ką rekomenduotumėt . Namuose yra ir plytelių, ir laminato ir medinių grindų. Gal žinote, ar tokių akcijų metu prekėms suteikiama garantija? Ačiū.
Mane domina Power delta, Twist rinkinys ir šepetys su šluoste Picobello, ką rekomenduotumėt . Namuose yra ir plytelių, ir laminato ir medinių grindų. Gal žinote, ar tokių akcijų metu prekėms suteikiama garantija? Ačiū.
QUOTE(mamytė28 @ 2010 03 21, 16:41)
Sveiki
Jau seniai žiūrinėjau šios firmos prekes. Žiūriu yra akcija cento parduotuvėse http://www.cento.lt/view.php?id=14
Laba,
Garantijos suteikiamos visiems gaminiams. Šepečiui Power Delta privalo išrašyti garantiją (būtinai patikrinkite), o kitoms prekėms pakanka išsaugoti pirkimo kvitą.
Apie Power Delta valytuvą ir jo paskirtį rašiau kiek anksčiau šioje temoje - paskaitinėkite. Twisto rinkinys tinka Jūsų esamoms grindų dangoms, bet prieš pasirenkant siūlyčiau išbandyti ne vien šį variantą, bet ir kitas komplektacijas, žinoma, jeigu turite tokią galimybę, tada galėsite įvertinti visų komplektacijų privalumus ir trūkumus. Picobello taip pat tinka laminatui ir medinėms grindims, bet juo rekomenduojama valyti patalpas iki 40 kv. m. jo padas mažas, todėl plaunant didesnes patalpas sugaišite daugiau laiko.
Komentarų apie Picobello ir Twist rinkinį šioje temoje yra ir nemažai - siūlau pasiskaityti, kad susidarytumėte savo numone...
Iki!
QUOTE(Digas @ 2010 03 21, 21:08)
Ačiū