Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

QUOTE(mamytė28 @ 2010 03 21, 19:20)
Ačiū  smile.gif Tik kažin, ar pavyks išbandyti ,gal mūsų Senukų PC bus, nors kartais reikia užsisakinėti kai kurias prekes, kadangi miestas nedidelis, matyt, ir pasirinkimas mažesnis.

Kur gyvenate? Parašykite į AŽ...
Atsakyti
Laba diena,

gal patarsite kurį langų valytuvą rinktis, niekaip negaliu apsispręsti g.gif. Gyvenu name, langų daug ... per du aukštus 16 didelių langų (maždaug 150x150 cm), du mažiukai langai ir 3 balkono durys. Langai ne visi atidaromi, kai valau iš lauko pusės lipu ant kopėčių, nes nuo žemės gaunasi apie 3 m doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Di8 @ 2010 03 22, 15:36)
Laba diena,

gal patarsite kurį langų valytuvą rinktis, niekaip negaliu apsispręsti  g.gif. Gyvenu  name, langų daug ... per du aukštus 16 didelių  langų (maždaug 150x150 cm), du mažiukai langai ir 3 balkono durys. Langai ne visi atidaromi, kai valau iš lauko pusės lipu ant kopėčių, nes nuo žemės gaunasi apie 3 m  doh.gif

Laba,

Rekomenduočiau šį http://www.leifheit....talogas/id/2573
Lengvai pasieksite langus esnčius 3 m. aukštyje, o kai nuimsite kotą galėsite valyti ir žemai ir ne tik langus, bet ir veidrodžius. Jeigu iškils klausimų - rašykite!

Iki! smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Di8 @ 2010 03 22, 15:36)
Laba diena,

gal patarsite kurį langų valytuvą rinktis, niekaip negaliu apsispręsti  g.gif. Gyvenu  name, langų daug ... per du aukštus 16 didelių  langų (maždaug 150x150 cm), du mažiukai langai ir 3 balkono durys. Langai ne visi atidaromi, kai valau iš lauko pusės lipu ant kopėčių, nes nuo žemės gaunasi apie 3 m  doh.gif

pirkite Digo rekomenduotą valytuvą, jis tikrai labai liuks. aš pernai pirkau, valau labai didelius balkono langus, kuriuos tik iš lauko galiu nuvalyti smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Labai reikia naujos šluostės, tinkančios medinėms grindims, nes šepetį turiu ir lyg tyčia niekur nėra joms akcijos, o senoji visai susidėvėjo verysad.gif Kaip suprantu, Cento jiems nuolaidų netaiko verysad.gif Gal kas užmatėt kitų akcijų, nes šluostė už 50lt., kiek brangoka man atrodo, laukiu nesulaukiu akcijos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2010 03 27, 20:53)
Labai reikia naujos šluostės, tinkančios medinėms grindims, nes šepetį turiu ir lyg tyčia niekur nėra joms akcijos, o senoji visai susidėvėjo  verysad.gif Kaip suprantu, Cento jiems nuolaidų netaiko  verysad.gif Gal kas užmatėt kitų akcijų, nes šluostė už 50lt., kiek brangoka man atrodo, laukiu nesulaukiu akcijos  blush2.gif

Laba,

Parašykit man į AŽ kokios reikia...
Atsakyti
Sveikos mamos ir prijaučiančios,

Užmačiau vakar akciją cento parduotuvėj Leifheit produkcijai- 10 lipdukų ir 60% nuolaida prekėms...

Labai susidomėjau, nes daiktai kokybiški. Paskaitinėjau internete, visi su 3 metų garantija.

Gal kas yra ką naudojęs?
Kokia nuomonė?

IKI
Atsakyti
Sveiki, prašau patarimo smile.gif

66 kv. butas, grindų danga - lakuotas kamštis. Kokį grindų šepetį patartumėt priežiūrai, nes jau pribrendau pirkt naują ax.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lidija @ 2010 03 30, 21:58)
Sveiki, prašau patarimo  smile.gif

66 kv. butas, grindų danga - lakuotas kamštis. Kokį grindų šepetį patartumėt priežiūrai, nes jau pribrendau pirkt naują  ax.gif
Ačiū  4u.gif

Laba,

Kaip Jūsų kamštinė danga reaguoja į drėgmę? Ar jautri?
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2010 03 30, 22:24)
Laba,

Kaip Jūsų kamštinė danga reaguoja į drėgmę? Ar jautri?

Reaguoja normaliai biggrin.gif nes aš jos labai nesaugojau, valiau su paprastu nuspaudžiamu šepečiu doh.gif
Šią dangą galima plauti, tik reikia vandens balų nepalikt. Matyt kaip jautriam laminatui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lidija @ 2010 03 30, 22:37)
Reaguoja normaliai  biggrin.gif nes aš jos labai nesaugojau, valiau su paprastu nuspaudžiamu šepečiu  doh.gif
Šią dangą galima plauti, tik reikia vandens balų nepalikt. Matyt kaip jautriam laminatui  g.gif

Atsakyta į AŽ.
Atsakyti