QUOTE(sharunesh @ 2010 03 31, 23:00)
na aš šiandien nusipirkau twist-system šluota su kibiru....iš cento parduotuvės
surinkau 10 lipduku ir turiu...na šiandien norejau išbandyti tai liuks man patiko...na nezinau kaip bus toliau...bet šiandien esu laiminga...

as taip laukiau atsiliepimu apie sita sluota butent "uz lipdukus"is cento parduotuves
ir kokios pas jus grindys
dar galvoju apie dziovykla skalbiniu,ka galite apie ja papasakot
QUOTE(gwidita @ 2010 04 01, 09:00)
as taip laukiau atsiliepimu apie sita sluota butent "uz lipdukus"is cento parduotuves
o sakykit ar jai garantiny dave
?
anksciau buvau skaicius kad ji tikrai gera(ta pastatoma) ar patvari,ar daug drabuzeliu telpa? 
Visoms Cento parduotuvėje pirktoms prekėms yra suteikiama 3 m. garantija. Garantinį lapą privalo išrašyti tik POWER DELTA valytuvui. Kitoms prekėms garantija galioja su pirkimo kvitu.
QUOTE(Digas @ 2010 04 01, 10:19)
Visoms Cento parduotuvėje pirktoms prekėms yra suteikiama 3 m. garantija. Garantinį lapą privalo išrašyti tik POWER DELTA valytuvui. Kitoms prekėms garantija galioja su pirkimo kvitu.
aciu jums labai
QUOTE(gwidita @ 2010 04 01, 09:25)
Atsiprašau, pamiršau apie džiovyklą
QUOTE(Digas @ 2010 04 01, 10:33)
Atsiprašau, pamiršau apie džiovyklą
. Tai sumažintas ir kompaktiškesnis variantas (15 m. ilgio) ypač patogus naudoti, ten kur mažas gyvenamasis plotas. Turi smulkių skalbinių pakabą, atspari atmosferos poveikiui, nes dažyta milteliniu būdu (drąsiai gali laikyti ir lauke), kompaktiškai susilanksto...
aciu dar kartely
reiskiasi sita man irgi reikalinga
[quote=gwidita,2010 04 01, 09:00]
o sakykit ar jai garantiny dave
?
na garantinio nedave...bet manau jei ceki turesite ir jei kas jei atsitiks tai priims...na bent skaiciau digas taip rase
na o pas mane yra laminatas visur....na man tai patiko istikruji ji....
na garantinio nedave...bet manau jei ceki turesite ir jei kas jei atsitiks tai priims...na bent skaiciau digas taip rase
Aš noriu parašyti tik pastebėjimą
Nusipirkau "su lipdukų akcija" lyginimo lentą, tikrai gera, didelė, bet nėra priedo rankovėms lyginti, kažkaip nepažiūrėjau pirkdama, kad nėra. Aišku, nėra mirtinai būtinas dalykas, bet jei būtų buvęs- praverstų
Nusipirkau "su lipdukų akcija" lyginimo lentą, tikrai gera, didelė, bet nėra priedo rankovėms lyginti, kažkaip nepažiūrėjau pirkdama, kad nėra. Aišku, nėra mirtinai būtinas dalykas, bet jei būtų buvęs- praverstų
QUOTE(Erdene @ 2010 04 01, 10:20)
Aš noriu parašyti tik pastebėjimą

Yra tokių, jeigu domina parašykite į AŽ

Patogus daiktas, į rankovę įkiši ir gali lyginti iš vienos pusės, paskui apverti ir lygini iš kitos...
noriu paklausti kaip ta dziovykle "telescopic", ar kazkaip kitaip, zodziu kur issitraukia kai reikia, ar daug ten svorio galima prikabinti?
QUOTE(Digas @ 2010 04 01, 10:19)
tik dabar atidziai paziurejau kas tas "power delta"eikit sau ,jau ir to man dabar reikia
QUOTE(gwidita @ 2010 04 01, 17:19)
tik dabar atidziai paziurejau kas tas "power delta"eikit sau ,jau ir to man dabar reikia
siurblio neturiu tai gal jis man pagelbetu kambaryje su kilimine danga
ydomu jis plunksnas ,trupinius ir dulkes surinks

Power Delta yra semtuvėlio ir šepetėlio pakaitalas. Jis šluoja, bet nesiurbia kaip dulkių siurblys. Juo patogu valyti lygias grindis (plytelės, parketas, laminatas). Kiliminei dangai jis tinka, bet tik labai trumpo plauko. Svarbu! Jeigu yra ilgaplaukių žmonių ar gyvūnų, karts nuo karto kruopsčiai išvalyti šepetėlius. Beje vaikai taip pat mielai su jais valo ir be abejo saugiai mokosi tvarkos ir švaros...