Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

QUOTE(Astra @ 2010 05 05, 16:00)
Tai vat, kad aš prieš pirkdama ypatingai gerai išstudijavau, pasižiūrėjau ir video Leifkeit puslapyje. Nu ten tiesiog stebuklingai parodyta (kaip ir visos reklamos).Beje,dar pastebėjau,kad ir triušio pribarstytų pjuvenų nesurenka aplink narvą  doh.gif  O dar tas grindų braižymas... blink.gif Žodžiu,tikrai neapsigaukite su tokiu brangiu ir š....... daiktu,kuris labiau primena vaikišką siurblį,kuris tik ūžia,bet veiksmo jokio....
  Bet užtat kibiru su šluota buvau sužavėta...

Ačiū už Jūsų komentarus ir nuomonę. Gero naudojimosi Twist kibiru ir šepečiu smile.gif. Jeigu turėsite klausimų rašykite temoje arba į AŽ.

Iki! smile.gif
Atsakyti
Labas.
Niekad niekur nerenku jokių lipukų ir jokiom akcijom netikiu wink.gif
Nu bet šių gaminių tai labai įsigeidžiau. na ir pirmyn.
Jau turiu Twist šluotą su kibiru. Vakar pirmąkart perlėkiau per tėvų namą su ją. Liuks thumbup.gif Bet galvoju ar nebūtų čia patogesnis variantas Picobelo, nes yra visokių siaurų tarpelių, laiptinė, laiptai. Štai ir galvoju, kad čia geriau gal Picobelo įsigyti irgi už lipukus. Čia ir dilema. O kurį laiką tarnauja ta šluostė? kur įsigyti pakaitalą, jeigu nesi vilnietė?ir kokios jų kainos?
Dal įsigijau langų valytuvą. Irgi vakar. Nebandžaiu dar, nes laukiu šiltesnių orų rolleyes.gif
Noriu ir šluosčių, ir koncentruoto grindų valikio. reiks ieškoti, nes produkcijos kokybė stebina.
Atsakyti
Nusipirkau ir aš Twist rinkinį- nu negaliu suprasti, kaip aš seniau be jo gyvenau bigsmile.gif Tvirtas tas kotas, nelinksta schmoll.gif
Dar ir langų valytuvą nusipirkom, bet langus valo vyras, tai kol kas nieko apie jį pasakyti negaliu ax.gif
manu, pirksiu dar ir Picobelo- turėtų būti patogus laiptams valyti g.gif

Apelsinuke, jų puslapyje yra el.parduotuvė ir prekybos vietų sąrašas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsinuke @ 2010 05 06, 08:19)
Labas.
Niekad niekur nerenku jokių lipukų ir jokiom akcijom netikiu wink.gif
Nu bet šių gaminių tai labai įsigeidžiau. na ir pirmyn.
Jau turiu Twist šluotą su kibiru. Vakar pirmąkart perlėkiau per tėvų namą su ją. Liuks thumbup.gif  Bet galvoju ar nebūtų čia patogesnis variantas Picobelo, nes yra visokių siaurų tarpelių, laiptinė, laiptai. Štai ir galvoju, kad čia geriau gal Picobelo įsigyti irgi už lipukus. Čia ir dilema. O kurį laiką tarnauja ta šluostė? kur įsigyti pakaitalą, jeigu nesi vilnietė?ir kokios jų kainos?
Dal įsigijau langų valytuvą. Irgi vakar. Nebandžaiu dar, nes laukiu šiltesnių orų rolleyes.gif
Noriu ir šluosčių, ir koncentruoto grindų valikio. reiks ieškoti, nes produkcijos kokybė stebina.

Laba,

Atsakyta į AŽ...
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2010 05 06, 13:52)
Nusipirkau ir aš Twist rinkinį- nu negaliu suprasti, kaip aš seniau be jo gyvenau bigsmile.gif Tvirtas tas kotas, nelinksta schmoll.gif
manu, pirksiu dar ir Picobelo- turėtų būti patogus laiptams valyti g.gif

Aš irgi laaabai džiaugiuosi thumbup.gif
Ir Picobelo pirksiu. Manau, kad laiptams, vonios kambariui jis super variantas bus. Draugė visą butą tokiu tvarkosi jau metus, tai neatsidžiaugia. sako, visur prieinu, visur pakišu.
Patogumas ir praktiškumas tikrai vertas tokių pinigų. Turėjau maximinių variantų, tai kaip diena ir naktis lyginant su šitais.
CENTO pardavėjos sakė, kad net pirkėjų padaugėjo ir labai žmonės perka šiuos gaminius.
Atsakyti
As irgi ta twist sluota labai patenkinta..tiek, kad jin man suluzo :)reiks nauja pirkt..nelabai ilgai ir pasinaudojau, pusmeti koki...valo labai gerai, ranku suslapt nereikia..

Papildyta:
QUOTE(eglaite2 @ 2010 05 03, 11:31)
Aciu uz atsakyma 4u.gif . Ale pakankamai nepigiai gaunasi ta papildoma lyginimo lenta rankovėms, jei su akcija pati lyginimo lenta tik 90lt doh.gif . Beje, uzskaiciau apie lyginimo lentas su pagrindais, pagamintais iš termoplastiko, kuris nuo lentos atspindi siluma, idomu kiek realiai jos skiriasi nuo paprastu lyginimo lentu? g.gif  Nes pasinaudojus dabartine akcija Cento parduotuveje kainu skirtumas labai zenklus ir svarstau, ar vertas tas termoplastikas tokiu pinigu unsure.gif .

Turiu as ta lenta, niekuo neispudinga, gal patalyne lengviau lygint, bet daugiau ner skirtumo. Plius ikaista tas pavirsius kur lygini..tai buvau rankos ciur nenusideginus smile.gif
Papildyta:
Pats geriausias daiktas is siuos firmos yra lyginimo kede...va cia tai geris..net lygint pradejo patikt, kai TV ziurint, sedi sau ir dirbiesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidutia @ 2010 05 07, 11:32)
As irgi ta twist sluota labai patenkinta..tiek, kad jin man suluzo :)reiks nauja pirkt..nelabai ilgai ir pasinaudojau, pusmeti koki...valo labai gerai, ranku suslapt nereikia..

bet jų gaminiams gi teikiama trejų metų garantija g.gif

o kaip ta lyginimo kėdė atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Vaidutia @ 2010 05 07, 10:32)
Papildyta:
Turiu as ta lenta, niekuo neispudinga, gal patalyne lengviau lygint, bet daugiau ner skirtumo. Plius ikaista tas pavirsius kur lygini..tai buvau rankos ciur nenusideginus smile.gif
Papildyta:
Pats geriausias daiktas is siuos firmos yra lyginimo kede...va cia tai geris..net lygint pradejo patikt, kai TV ziurint, sedi sau ir dirbiesi smile.gif

Laba,

Naujos pirkti nereikia - garantija galioja. Kreipkitės į atstovus - tikrai pakeis. Jeigu kils nesklandumų parašykite man į AŽ.

Iki!
Atsakyti
Kreipiausi i parduotuyve, sake jei neturi cekio, nieko nekeisim...Parduotuve "gerduva"
Papildyta:
QUOTE(Digas @ 2010 05 07, 14:29)
Laba,

Naujos pirkti nereikia - garantija galioja. Kreipkitės į atstovus - tikrai pakeis. Jeigu kils nesklandumų parašykite man į AŽ.

Iki!

Gal galetum padeti, nes man is tos jungties iskrito rutuliukas ( kurio niekaip atgal nebeidesi, ir nukrenta tas galas nuo koto..tai db taip neuzfiksuota tik toks metalinis pagaliukas ikistas ir viskas.) atsargiai atsargiai plaunu, bet nebeilgai as taip cia paplausiu..

Cekio neturiu, nes vyras pirko, parnese ispakavo ir visa deze ismete ..pirkom ne per sita "jamam", o per rudenini cupe.
Atsakyti
QUOTE(Astra @ 2010 05 05, 18:00)
Tai vat, kad aš prieš pirkdama ypatingai gerai išstudijavau, pasižiūrėjau ir video Leifkeit puslapyje. Nu ten tiesiog stebuklingai parodyta (kaip ir visos reklamos).Beje,dar pastebėjau,kad ir triušio pribarstytų pjuvenų nesurenka aplink narvą  doh.gif  O dar tas grindų braižymas... blink.gif Žodžiu,tikrai neapsigaukite su tokiu brangiu ir š....... daiktu,kuris labiau primena vaikišką siurblį,kuris tik ūžia,bet veiksmo jokio....
  Bet užtat kibiru su šluota buvau sužavėta...

pas mane laminatas,medis,plytelės ir nesibraižo blink.gif Plaukus ilgus labai gerai surenka,tik paskui turiu krapštyti ir nurinkti nuo šepetėlių,bet nesunku juk.Kaip pagrindinė priemonė namų tvarkymuisi vietoj siurblio tai gal nelabai,bet esant reikalui surinkti trupinius tai thumbup.gif Čia kaip šluotą su semtuvėliu naudoti tik daug patogiau ir smagiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidutia @ 2010 05 07, 13:07)
Kreipiausi i parduotuyve, sake jei neturi cekio, nieko nekeisim...Parduotuve "gerduva"
Papildyta:

Gal galetum padeti, nes man is tos jungties iskrito rutuliukas ( kurio niekaip atgal nebeidesi, ir nukrenta tas galas nuo koto..tai db taip neuzfiksuota tik toks metalinis pagaliukas ikistas ir viskas.) atsargiai atsargiai plaunu, bet nebeilgai as taip cia paplausiu..

Cekio neturiu, nes vyras pirko, parnese ispakavo ir visa deze ismete ..pirkom ne per sita "jamam", o per rudenini cupe.

Į AŽ parašysiu kur kreiptis ir ką daryti.
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2010 05 07, 14:08)
pas mane laminatas,medis,plytelės ir nesibraižo blink.gif Plaukus ilgus labai gerai surenka,tik paskui turiu krapštyti ir nurinkti nuo šepetėlių,bet nesunku juk.Kaip pagrindinė priemonė namų tvarkymuisi vietoj siurblio tai gal nelabai,bet esant reikalui surinkti trupinius tai  thumbup.gif  Čia kaip šluotą su semtuvėliu naudoti tik daug patogiau ir smagiau mirksiukas.gif

Tai aš ir buvau numačiusi,kad pirmam namo aukšte yra siurblys, o ta Delta Power bus antrame,iš palovų dulkėms išsiurbti... ax.gif
Atsakyti