QUOTE(Digas @ 2010 05 05, 13:21)
Laba,
Pirmiausia, parsinešus namo, jį reikėjo pakrauti. Akumuliatorius buvo pakrautas tik tiek, kad būtų galima patikrinti ir pratestuoti gamykloje ar jis veikia. Pirmas pakrovimas vyksta iki 14 val. Pakrovus jį reikia iškrauti pilnai ir tik tada vėl įkrauti, taip akumuliatorius pasikraus maksimaliai pilnai ir tarnaus maksimaliai ilgą laiką. Pilnai pakrautas valytuvas nesustodamas turi veikti iki 1 val. Elektros jis "nevalgo" tiek kiek Jūs manote, o šuniuko plaukus (trumpaplaukio) jis tikrai surenka be didelio vargo (pats tai darau kiekvieną dieną) problema yra su ilgaplaukiais, tokiu atveju nerekomenduojame pirkti, nes tiesiog turėsite daug vargo, reikės kiekvieną kartą valyti volelius. Aš suprantu Jūsų nepasitenkinimą ir nusivylimą, bet negaliu padaryti taip, kad vienas daiktas tiktų visiems gyvenimo atvejams. Kiekviena prekė yra gaminama ir pritaikoma tik tam tikrom sąlygom ir aplinkybėm. Negali gi laivas skristi, o lėktuvas žemę arti. Taip ir šiuo atveju. Tiesiog draugiškai rekomenduoju kitą kartą neskubėti ir įvertinti ar tas daiktas atitinka Jūsų keliamus poreikius, sąlygas. Nepirkite, bele tik pirkti. Išsistudijuokite, išanalizuokite, įvertinkite ar tikrai to daikto reikia ir tik tada pirkite... ir būtinai skaitykite naudojimo instrukcija, nes jos dedamos ne šiaip sau...
Iki!
Tai vat, kad aš prieš pirkdama ypatingai gerai išstudijavau, pasižiūrėjau ir video Leifkeit puslapyje. Nu ten tiesiog stebuklingai parodyta (kaip ir visos reklamos).Beje,dar pastebėjau,kad ir triušio pribarstytų pjuvenų nesurenka aplink narvą

O dar tas grindų braižymas...

Žodžiu,tikrai neapsigaukite su tokiu brangiu ir š....... daiktu,kuris labiau primena vaikišką siurblį,kuris tik ūžia,bet veiksmo jokio....
Bet užtat kibiru su šluota buvau sužavėta...