Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit produkcija

Labas,
nusipirkau Picabeloo. Pirkau laiptams, voniai.Galvoju, bus po ranka. Pavalyt, kai greit reikia. Na, ir ...nelabai patenkinta schmoll.gif
Visų pirma, tai labai jau sunkiai ta rankena stumdosi. Na, bet gal prasilaisvins. O kitas blogis - tai neišgrežia sausai doh.gif schmoll.gif Labai jau šlapiai gaunasi g.gif . Patinka, kad manevringa. Gal aš nemoku gręžti, bet labai šlapiai plauna.
Kas turite, tai kaip jums sekasi šis reikalas??
O Twist - tai viskas super thumbup.gif
Džiovykla irgi labai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apelsinuke: 07 gegužės 2010 - 20:11

Parlekiau is CENTO su pirma preke uz lipdukus biggrin.gif Ilgai stovejau, kol apsisprendziau, ka imti g.gif Norejau sluotos su kibiriuku, bet kazkaip kiti ju modeliukai labiau vilioja. Tad teks laukti akciju Maximoje ar nuolaidu Gerduvoje g.gif Nusipirkau langams valyti irengini thumbup.gif Tik svarstau, ar naudotis sugebesiu.. Koki langu plovikli naudojat? Kiek kartu svariai perplauti reikia? Tikiuos, blizginti jau nereikes bigsmile.gif Ar labai sunku igusti isvalyti svariai? Pas mus langu oi kiek daug, ir kokie visi dideli, tad pasidarbuosiu kaip reikiant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsinuke @ 2010 05 07, 20:08)
Labas,
nusipirkau Picabeloo. Pirkau laiptams, voniai.Galvoju, bus po ranka. Pavalyt, kai greit reikia. Na, ir ...nelabai patenkinta schmoll.gif
Visų pirma, tai labai jau sunkiai ta rankena stumdosi. Na, bet gal prasilaisvins. O kitas blogis - tai neišgrežia sausai doh.gif  schmoll.gif  Labai jau šlapiai gaunasi g.gif . Patinka, kad manevringa. Gal aš nemoku gręžti, bet labai šlapiai plauna.
Kas turite, tai kaip jums sekasi šis reikalas??
O Twist - tai viskas super thumbup.gif
Džiovykla irgi labai patinka.

Laba,

Picobello šepetį reikia daugiau kartų nugręžti, jeigu norite, kad mažiau drėgmės būtų. Svarbiausia - nebandykite nugręžinėti (stumti rankenos), kol įvalkalas nėra pilnai sudrėkintas, panardinti ir iškart ištraukti nepakanka. Įvalkalo pagrindas pagamintas iš panašios į kempinę medžiagos, tad būtina, kad pilnai pritrauktų drėgmės. Bet šiaip Twistas kur kas patogesnis ir lyginti su Picobello negalima, nes tai dvi skirtingų kategorijų prekės, vieno niekaip nesuprantu, jeigu turite vieną gerą šepetį kam dar pirkti kitą, ar vien tik tam, kad pinigus išleisti, ar kad lipdukus išnaudoti smile.gif

Iki! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2010 05 08, 08:30)
vieno niekaip nesuprantu, jeigu turite vieną gerą šepetį kam dar pirkti kitą, ar vien tik tam, kad pinigus išleisti, ar kad lipdukus išnaudoti smile.gif

labas rytas 4u.gif
nu va...o as irgi kaip tik svajoju apie picobelo,nes dabar pvz.mano twist rinkinukas stovi koridoriuje(mes gyvenam name,kuriame koridorius atskira patalpa prie isejimo y lauka,vienu zodziu toli biggrin.gif ),ir man kas kart virtuveje kazka paberus,ar papylus,ar vaikam pritrypus begt y ta koridoriu pasiimti twisto sluota suslapinti po to begt atgal nugrezt labai nepatogu schmoll.gif todel sugalvojau kad reikia picobelo,nes ja galesiu padeti vonioje(pas mus dusas ir tuoletas vienas mazas "kambariukas",cia twistas netelpa)tai va del to ir noriu jo kad sluotyte butu visada po ranka ir pasiruosu man pagelbeti mirksiukas.gif
sakot tai pinigu svaistymas blink.gif g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2010 05 07, 20:12)
Parlekiau is CENTO su pirma preke uz lipdukus biggrin.gif  Ilgai stovejau, kol apsisprendziau, ka imti g.gif  Norejau sluotos su kibiriuku, bet kazkaip kiti ju modeliukai labiau vilioja. Tad teks laukti akciju Maximoje ar nuolaidu Gerduvoje g.gif   Nusipirkau langams valyti irengini thumbup.gif  Tik svarstau, ar naudotis sugebesiu.. Koki langu plovikli naudojat? Kiek kartu svariai perplauti reikia? Tikiuos, blizginti jau nereikes bigsmile.gif  Ar labai sunku igusti isvalyti svariai? Pas mus langu oi kiek daug, ir kokie visi dideli, tad pasidarbuosiu kaip reikiant lotuliukas.gif

Na manu, kad bet kokio naujo darbo imantis reikia minimalių treniruočių ir įgūdžių. Langų skysti galite naudoti taip pat Leifhei - tai koncentratas, kurio ilgam pakaks http://www.leifheit....talogas/id/2596 , o šiaip tinka bet koks. Jeigu langai nėra labai purvini galima tik su vandeniu. Perplauti antrą kartą, kai įgusite, nereikės, blizginti taip pat. Svarbu gausiai sudrėkinti įvalkalą ir ištrinti langą. Po to įvalkalą reikia nuimti ir su gumele nubraukti vandenį su nešvarumais. Vandenį ir nešvarumus rekomenduojama valyti nuo viršutinio lango kampo, braukiant į priešingą kampą viršuje ir po to vėl grįžtant atgal, bet po truputį nuleidžiant langų valytuvą į apačią ir taip kartoti kol pasieksite apačią. Kai įgusite tai turite padaryti vienu kartu neatitraukiant langų valytuvo nuo lango. Jeigu atitraukiate langų valytuvą nuo lango - nusausinkite ir valyti pradėkite ties ta vieta kur baigėte, bet langų valytuvo gumelę užleiskite ir ant sauso vietos, kad neliktu dryžių. Paprastesnis valymas gali būti iš viršaus į apačią, ten kur neimanoma kitaip nuvalyti, bet tada po kiekvieno nubraukimo reikia taip pat sausinti valytuvo gumą.

Iki! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2010 05 08, 07:45)
labas rytas 4u.gif
nu va...o as irgi kaip tik svajoju apie picobelo,nes dabar pvz.mano twist rinkinukas stovi koridoriuje(mes gyvenam name,kuriame koridorius atskira patalpa prie isejimo y lauka,vienu zodziu toli biggrin.gif ),ir man kas kart virtuveje kazka paberus,ar papylus,ar vaikam pritrypus begt y ta koridoriu pasiimti twisto sluota suslapinti po to begt atgal nugrezt labai nepatogu schmoll.gif todel sugalvojau kad reikia picobelo,nes ja galesiu padeti vonioje(pas mus dusas ir tuoletas vienas mazas "kambariukas",cia twistas netelpa)tai va del to ir noriu jo kad sluotyte butu visada po ranka ir pasiruosu man pagelbeti mirksiukas.gif
sakot tai pinigu svaistymas blink.gif  g.gif  ax.gif

Picobello šepetį taip pat reikės sudrėkinti, šlapio gi nelaikysite. Jeigu norite turėti virtuvėje po ranka šepetį greitam pavalymui, rinkitės Picospray grindų šepetį. Jis yra su vandens rezervuaru ir purkštuku. Juo galėsite, bet kada pasinaudoti ir nereikės bėgti kažkur drėkinti įvalkalo. Tai šimtą kartų patogiau ir praktiškiau.

Čia nuoroda su filmuku http://www.leifheit....talogas/id/2693
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 10 gegužės 2010 - 18:48
[/quote=Digas,2010 05 08, 11:30]
vieno niekaip nesuprantu, jeigu turite vieną gerą šepetį kam dar pirkti kitą, ar vien tik tam, kad pinigus išleisti, ar kad lipdukus išnaudoti smile.gif

[/quote]
Nei kad išleisti, nei kad lipdukus išnaudoti... Ne taip lengvai jie gaunami doh.gif
Kaip ir sakiau, tai norėjosi patogesnio dalykėlio laiptams, vonios kambariui. Na, gal ir paskubėjau jį pirkdama, bet ačiū už patarimus. Bandysiu dar. O jeigu ne, tai jau žinau, kas jo laaabai nori, imsiu ir...padovanosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apelsinuke: 08 gegužės 2010 - 18:37
QUOTE(apelsinuke @ 2010 05 08, 19:31)

Nei kad išleisti, nei kad lipdukus išnaudoti... Ne taip lengvai jie gaunami doh.gif
Kaip ir sakiau, tai norėjosi patogesnio dalykėlio laiptams, vonios kambariui. Na, gal ir paskubėjau jį pirkdama, bet ačiū už patarimus. Bandysiu dar. O jeigu ne, tai jau žinau, kas jo laaabai nori, imsiu ir...padovanosiu mirksiukas.gif

o tai gal man mirksiukas.gif biggrin.gif as tai jo noriu vistiek biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos , turiu svarstykles SOEHNLE naudoju jau kokius 3 metus, taciau visai neseniai atsistojus ant svarstykliu pradejo rodyti begancius kilogramus,o po to issijungia.Pakeiciau elementa, bet vis tiek niekas nepasikeite.Galvoju gal bloga elementa nusipirkau, kuris netinka.Sena ismeciau,gal zinot kokia turi buti?Buciau labai dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra @ 2010 05 07, 16:54)
Tai aš ir buvau numačiusi,kad pirmam namo aukšte yra siurblys, o ta Delta Power bus antrame,iš palovų dulkėms išsiurbti... ax.gif

Čia sakyčiau daugiau trupinukams,o ne dulkėms.Pvz kartą per savaitę per namus praskrendu su dulkių siurbliu,esant reikalui trupiniams,pritrepsėtam koridoriui pasiurbliuoju su DELTA,o desertui TWIST rinkinukas kas antra diena lotuliukas.gif Reklamą pavariau blush2.gif Man patogu, o ir vaikai mielai imasi grindų plovimo,nes šiaip tai pastoviai palikdavo neišplautą grindų šluostę po paskutinio valymo,o dabar ją plauti vienas malonumas ir žaidimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2010 05 10, 16:45)
Čia sakyčiau daugiau trupinukams,o ne dulkėms.Pvz kartą per savaitę per namus praskrendu su dulkių siurbliu,esant reikalui trupiniams,pritrepsėtam koridoriui pasiurbliuoju su DELTA,o desertui TWIST rinkinukas kas antra diena  lotuliukas.gif Reklamą pavariau blush2.gif  Man patogu, o ir vaikai mielai imasi grindų plovimo,nes šiaip tai pastoviai palikdavo neišplautą grindų šluostę po paskutinio valymo,o dabar ją plauti vienas malonumas ir žaidimas  biggrin.gif

Teisybė...Supratau,kad grindis plauti gali būti malonumas net ir vaikams tongue.gif (su Twist, žinoma).
Atsakyti

! 
Komercinio pobūdžio žinutės bus trinamos be perspėjimo ir nariams skiriami įspėjima
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2010 05 10, 18:45)
Čia sakyčiau daugiau trupinukams,o ne dulkėms.Pvz kartą per savaitę per namus praskrendu su dulkių siurbliu,esant reikalui trupiniams,pritrepsėtam koridoriui pasiurbliuoju su DELTA,o desertui TWIST rinkinukas kas antra diena  lotuliukas.gif Reklamą pavariau blush2.gif  Man patogu, o ir vaikai mielai imasi grindų plovimo,nes šiaip tai pastoviai palikdavo neišplautą grindų šluostę po paskutinio valymo,o dabar ją plauti vienas malonumas ir žaidimas  biggrin.gif

Pritariu, mano darbų eiliškumas su šiomis prekėmis lygiai toks pat. Dar nenusipirkau langų valytuvo, tai jau reikės. smile.gif O mano Deltos kotas per sudūrimą lūžo, tai parduotuvėje pakeitė į naują be jokių problemų thumbup.gif Šiandien vėl galėjau šiukšles rinkti smile.gif
Atsakyti