Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja katytė/katukas namuose

Pripratintas. Dave seimininkai ir kieto irslapio maistelio tik nevalgo sad.gif Ilgisi labai.
Beje kokie ten vistienos ragu kauliukai? g.gif

QUOTE(rikiki gaga @ 2007 05 14, 15:42)
parduotuvei prie atsildytu visciuku buna broileriu nugareles mirksiukas.gif

lotuliukas.gif Aj nu tai tada supratau 4u.gif Aciu.
Atsakyti
Tada ir aš prisijungsiu prie šios temos. Tik iš kitos pusės 4u.gif

Mano katė neseniai pagimdė, kačiukam jau 6 savaitės. Jau valgo kietą maistelį ir eina į dėžutę, tiesa kartais apie dėžutę dar pamiršta jei toli nutipena(pvz į kitą kambario pusę doh.gif )

Tia klausimas būtų toks, mes jau galvojam kokių 8 savaičių atiduot juos būsimiems šeimininkams, tai ką reiktų padaryt kad kačiukai lengviau priprastų naujuose namuose? g.gif Kaip turėtų atrodyti paruošimas kačiukų naujiems namams ? Mums šie kačiukai pirmi kaip ir jų mamytes, todėl atsiprašau už gal būt naivų klausimą blush2.gif

Ir dar kaip atiduot kačiukus kad katė nesinervuotų labai? unsure.gif
Atsakyti
Iš savo patirites zinau (beje, ka visi veisejai sutartinai sako), negalima kaciuku atiduoti iki 3 men. amziaus. Pati isigijau kaciuka 2 men ir 1 savaites ir 2 -3 savaites buvo pragaras. Be to, blogai ne tik seimininkams, bet ir paciam kaciukui. Gali nemoketi valgyti, labai liudeti be mamos ir aplamai dar nebuti psichologiskai pasiruoses gyventi be mamos.
Atsakyti
neatiduokit visu kaciuku is karto, kad katei nebutu streso.
o siaip aisku, geriau butu jei dar siek tiek paaugintumet kaciukus.
Atsakyti
Aš manau jei tai tik pirma diena, tai jis tiesiog sustresavo ir todėl nevalgo...Manau apsipras ir viskas susitvarkys mirksiukas.gif
O dėl atidavimo 8 savaičių, tai nežinau, nežinau...Aš tai paauginčiau iki 3 mėn 4u.gif
Atsakyti
4u.gif

Mes sekmadieni parsivezeme katyte,o siandiena jai 10 sav.Bailiuke tai oi doh.gif ,bet su valgymu ir tualetu problemu nera,jau ta pati vakara ir papietavo ir savo reikalus atliko.Tik labai bijo musu padukelio-iskart pasislepia,diena jos nera,o vat kai berniukas miega-tada jau ji karaliauja:zaidzia,visur ziurinejasi,va net pati man ant keliu uzlipo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGELL @ 2007 05 16, 01:50)
4u.gif
Mes sekmadieni parsivezeme katyte,o siandiena jai 10 sav.Bailiuke tai oi  doh.gif ,bet su valgymu ir tualetu problemu nera,jau ta pati vakara ir papietavo ir savo reikalus atliko.Tik labai bijo musu padukelio-iskart pasislepia,diena jos nera,o vat kai berniukas miega-tada jau ji karaliauja:zaidzia,visur ziurinejasi,va net pati man ant keliu uzlipo  wub.gif

o kaip sūnus į ją reaguoja? jau ilgokai, mano supratimu, ieškome katės, šiandien turime važiuoti žiūrėti ir, jei tiks, pirkti, bet ypač vyrui kirba dvejonė - ar mažius katytės neužniurkys... mūsiškis pora mėn. už tavąjį vyresnis.

QUOTE(gravel @ 2007 05 24, 09:06)
Oi, kokią nusižiūrėjot? Ot slapukai smile.gif

britukę, ryt važiuojam į Miauksę. vežuosi ir mažių, žiūrėsime, kaip jis reaguos. aš taip tarp devono ir brito dvejojau, bet.. devonai Rygoje arba Lenkijoje, o britai - 5 minutės kelio nuo mano mamos... blush2.gif
Atsakyti
siaip as irgi parsiveziau 2men amziaus katukua, tai pirma diena ede tik is rankos. o miegot pataisiau toki krepseli su savo palaidine (nes jis pas mane miegodavo ant ranku), tai miega susirates toj palaidinej. dabar jau ir eda, ir zbitkus krest pradejo...
Atsakyti
nusipirkome yahoo.gif tiksliau, rezervavau šokoladinę britukę. pasiimti galėsime po 07 28, kai 3 mėnesiai bus. dabar reik susirašyti, kokio inventoriaus reik mastau.gif
Atsakyti
Nezinau ar cia galiu apie tai rasyti. Pries dvi dienas parsinesiau kaciuka maziuka 2 men. Priprato lengvai, bet problema - sisioja i dezute o kakoja kur papuola dazniausiai kitame kambaryje ant kilimo skiringose vietose. Kaip ismokyti?
Atsakyti
QUOTE(ledukelt @ 2007 08 07, 13:46)
Nezinau ar cia galiu apie tai rasyti. Pries dvi dienas parsinesiau kaciuka maziuka 2 men. Priprato lengvai, bet problema - sisioja i dezute o kakoja kur papuola dazniausiai kitame kambaryje ant kilimo skiringose vietose. Kaip ismokyti?

Gal kraikas nepatinka?Pabandykite neleisti visur vaikščioti kol kas.Jis mažas pas jus dar, turėtų susitvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(ledukelt @ 2007 08 07, 14:46)

gal pabandykit įdėt kačiuką į dėžutę kai jau neramus daros ir eina kakot ant kilimo (paprastai gi jie prieš tai "kasinėt" pradeda) tongue.gif ar išvis tą kilimą paimkit laikinai iš kambario.... o į dėžutę įdėkit kakučio trupučiuką, kad suprastų kur jis turi būt.... ax.gif
mes tai tiesiog parodėm savo kačiukui dėžutę, paaiškinom kad čia tualetas ir suprato..... bigsmile.gif
Atsakyti