Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvas snėštumas - nesimato embriono :(

Na jau jo tavo istorija tikrai pilna nervu, vargsiuke, bet va viskas baigesi gerai ir laimingai dziaugiuosi uz tave smile.gif o man jau kelios dienos kaip teplioja, bet ne krauju, o rausvom iskirom, bet labai nedaug aciu dievui, Pasiskambinau gydytojai pasakiau tai sake, svarbiausia, kad ne kraujas ir jei nebus blogai tai ateit kaip sutarusios, vyro sesuo sake, jei taip irgi buvo, tuo laiku kada turetu buti mmm tai gal ir man taip tikiuosi, ir kad nieko cia baisaus verysad.gif
Atsakyti
As is savo patirties galiu pasakyti, kad kai mano nestumas buvo 7 savaites, nesimate sirdeles plakimo. Po 10 dienu ejau pakartotinai, tada jau matesi, bet kiek nervu per tas 10 dienu sugadinta. Dabar jau 4 dienas veluoju gimdyti pagal termina nustatyta pagal paskutiniu menesiniu data, bet kaip ir nepergyvenu, nes zinau, kad pastojau veliau, tai ir gimdysiu truputuka veliau. Nepergyvenkit mergytes 4u.gif
Atsakyti
[man irgi daug nervu kainavo laukimas verysad.gif gydytojas sake kad man 7 sav ir sirdeles nematyti, ir neaisku kaip baigsis, ar vystysis nestumas, nes mane dar ir teplioja daznokai...laukiau 10 dienu, nuejau pas gine kita, man pasake, kad 7 sav yra ir sirdute jau plaka thumbup.gif nestuke.gif jetus kaip as apsidziaugiau....ir dabar mane teplioja, bet siaip yra menesiniu metas, o mano mmm budavo lb stiprios, tai gal del to db teplioja...o pries tai pora kartu tepliojo, bet ir pilvas skaudejo, tai tuo metu buvo gresiantys...na tikiuos viskas bus gerai...toks jau matyt tas mano organizmas doh.gif ....na o mamytem ,kurios pergyvena, kad dar nematyt sirdeles, patariu ramiai laukt tiek, kiek liepia gydytojas, viskas bus gerai, paprasciausiai labai daznas atvejis, kada nematyti sirdeles.... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
paskaicius kitu istoriju, ramiau pasidare, galvojau, kad as kokia nenormali. Man tai echo mato normalu 6 sav. nestuma ir gydytojas sake, kad puslele normali be jokiu deformaciju, zodziu normalus nestmas, tik, kad tos savaites neatitinka. Sedziu su bilioteniu, neleido eiti i darba, kol viskas nepaaiskes.
labai tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Atsakyti
na va ka tik is daktaru apziuros. per sav laiko puslyte paaugo beveik cm. buvo 8mm, dabar jau 1cm 7mm. smile.gif bet nemato vaisiuko verysad.gif dabar vel liepe ateiti po savaites. kazkaip vis dar neramu. paskutines mmm buvo vasario 27d. senokai. pagal tuos nestumo kalendorius turetu dabar jau 7sav prasideti. ir vaisiukas buti su sirdele jau verysad.gif dar visai nepatinka kad pilva paskauda karts nuo karto verysad.gif
kolkas dziaugiuosi kad bent puslyte auga ir tikiu kad viskas baigsis gerai 4u.gif
Atsakyti
laba diena visoms 4u.gif ,esu naujoke,pirma kart rasau,truputi jaudinuosi blink.gif ... testas parode kad laukiuosi,ryt einu pas ginekologe. Bet paskaicius pradejau truputi nerimaut:pask menesines buvo vasario 15,tai gal ir man gali nieko dar nematyti verysad.gif ,be to maudzia pilva daznai.. labai neramu..
Atsakyti
nepergyvenk, Sote, viskas bus gerai, pamatys puslyte, o gal net ir sirdute...visos nerimauja ir pergyvena, nes nori, kad viskas butu gerai smile.gif netaikyk visko sau...maziau skaitinek negerumu..man buvo lygiai tas pats, labai prgyvenau, nes ir tepliojo ir pila pamausdavo, bet viskas gerai, taip kad ir tau bus viskas gerai...mano nestumas panasus kaip tavo, gal savaitele mazesnis 4u.gif sekmes Tau, parasyk kaip seksis ateity 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kolyte @ 2008 04 14, 10:33)
na va ka tik is daktaru apziuros. per sav laiko puslyte paaugo beveik cm. buvo 8mm, dabar jau 1cm 7mm. smile.gif  bet nemato vaisiuko verysad.gif  dabar vel liepe ateiti po savaites. kazkaip vis dar neramu. paskutines mmm buvo vasario 27d. senokai. pagal tuos nestumo kalendorius turetu dabar jau 7sav prasideti. ir vaisiukas buti su sirdele jau verysad.gif dar visai nepatinka kad pilva paskauda karts nuo karto verysad.gif
kolkas dziaugiuosi kad bent puslyte auga ir tikiu kad viskas baigsis gerai 4u.gif

Mano mmm irgi buvo vasario 27d.Bet as matavau BT,pagal ja nusistaciau,kad ovuliacija ivyko tik 16-17d.-tai man praeita savaite irgi dar tik puslyte mate.Si ketvirtadieni eisiu,tai jau turetu matyti ir plakancia sirdute,nes pagal echo bus 6sav.1d.Man tai labai svarbu,nes turesiu pradet leistis krauja skystinancius vaistukus.
Manau,kad ir tu veliau pastojai,uztat ir nemato embriono mirksiukas.gif

QUOTE(sote @ 2008 04 14, 10:52)
laba diena visoms 4u.gif ,esu naujoke,pirma kart rasau,truputi jaudinuosi blink.gif ... testas parode kad laukiuosi,ryt einu pas ginekologe. Bet paskaicius pradejau truputi nerimaut:pask menesines buvo vasario 15,tai gal ir man gali nieko dar nematyti verysad.gif ,be to maudzia pilva daznai.. labai neramu..

Nueisi ir bus matyt mirksiukas.gif .Jei tavo ciklas kokios 28-33d.ir reguliarus-tai jau tikrai matys ir embriona ir plakancia sirdute!Bet jei nereguliarios-tai visko gali buti.Parasyk kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man paskutinė mmm buvo vasario 19 d., šiandien darė echoskopiją, tai irgi matosi tik puslytė g.gif
Pagal kalendorių gaunasi 7-8 savaitės, o pagal puslytės dydį tik max 6 savaitės g.gif
Sunerimau blush2.gif
Liepė pasirodyti po 3 savaičių schmoll.gif
Tikiuosi viskas bus gerai, bet vis tiek neramu schmoll.gif
Atsakyti
man ir praejusia sav buvo nustate pagal kalendoriu 7 sav ir nemate sirdutes, tik puslyte....bet laukiau savaite ir viskas buvo gerai...pamate sirdute..ir tau viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Dėkui už palaikymą notworthy.gif
Kažkaip ramiau pasidarė, lauksim kito vizito wub.gif
Atsakyti
Labutis,
Gal glite man pagelbėti? Papasakosiu savo istorija.Gal ir visai be reikalo pergyvenu, bet kažkodėl neramu.mano paskutinės mmm 03 06 . Kai nesulaukiau mmm tai po 4 dienų pasidariau testą : pirmas buvo su neryškia, o dar po 2 d. pasidariau ir jau II.Apsidžiaugiau labai .Ketvirtadienį 04 17 padarė echo ir nieko nemato verysad.gif Aš sakau , gal dar mažas nėštumas?Tusčia puslė, aš dar ir nemažai riebaliukų turiu ant pilvo? Pasidariau HCG tą pačią dieną 19457.Toks rezultatas. Sesutė , kuri atidavė rezultatus pasakė , kad su tokiu rezultatu negindyminio neturėtų būti.Gali būti dvynukai ir mažesnis nėštumas...o kaip ums atrodo?
Atsakyti