QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 14, 12:22)
Mano mmm irgi buvo vasario 27d.Bet as matavau BT,pagal ja nusistaciau,kad ovuliacija ivyko tik 16-17d.-tai man praeita savaite irgi dar tik puslyte mate.Si ketvirtadieni eisiu,tai jau turetu matyti ir plakancia sirdute,nes pagal echo bus 6sav.1d.Man tai labai svarbu,nes turesiu pradet leistis krauja skystinancius vaistukus.
Buvau ketvirtad.,padare echo,turejo buti 6sav.1d.,bet sake,kad 6sav.be 1mm,bet svarbiausia,kad plake sirdute.O jei pagal mmm tai virs 7sav.turejome jau buti,bet as i tai nekreipiu demesio,nes pati matavau BT ir sekiau O,ji buvo veliau.
Papildyta:
QUOTE(tani301 @ 2008 04 21, 11:13)
Labutis,
Gal glite man pagelbėti? Papasakosiu savo istorija.Gal ir visai be reikalo pergyvenu, bet kažkodėl neramu.mano paskutinės mmm 03 06 . Kai nesulaukiau mmm tai po 4 dienų pasidariau testą : pirmas buvo su neryškia, o dar po 2 d. pasidariau ir jau II.Apsidžiaugiau labai .Ketvirtadienį 04 17 padarė echo ir nieko nemato
Aš sakau , gal dar mažas nėštumas?Tusčia puslė, aš dar ir nemažai riebaliukų turiu ant pilvo? Pasidariau HCG tą pačią dieną 19457.Toks rezultatas. Sesutė , kuri atidavė rezultatus pasakė , kad su tokiu rezultatu negindyminio neturėtų būti.Gali būti dvynukai ir mažesnis nėštumas...o kaip ums atrodo?
Gal glite man pagelbėti? Papasakosiu savo istorija.Gal ir visai be reikalo pergyvenu, bet kažkodėl neramu.mano paskutinės mmm 03 06 . Kai nesulaukiau mmm tai po 4 dienų pasidariau testą : pirmas buvo su neryškia, o dar po 2 d. pasidariau ir jau II.Apsidžiaugiau labai .Ketvirtadienį 04 17 padarė echo ir nieko nemato

Tai man irgi 04.17.dare echo.Kaip jau rasiau-mmm buvo 02.27,o tavo juk 8d.veliau.Tai kai dariau echo 04.09 man dar irgi tik puslyte mate.
O kiek dienu tavo ciklas trunka? Jei reguliarus ir 28d.-tai gal ir butu verta tiketis,kad jau gali rodyti sirdute.O jei ne-tai jokiu sansu.Palauk savaite,o tada jau turetu parodyti

O nesake kiek savaiciu atitinka puslyte?Ar ir jos dar nemate?Tada gal dar veliau pastojai.Hcg aukstas,turi buti viskas gerai

Kada vel eisi daryt echo?Parasyk kaip sekesi

Zodziu nesinervuok,viskas bus gerai!
Papildyta:
QUOTE(kolyte @ 2008 04 14, 10:33)
na va ka tik is daktaru apziuros. per sav laiko puslyte paaugo beveik cm. buvo 8mm, dabar jau 1cm 7mm.
bet nemato vaisiuko
dabar vel liepe ateiti po savaites. kazkaip vis dar neramu. paskutines mmm buvo vasario 27d. senokai. pagal tuos nestumo kalendorius turetu dabar jau 7sav prasideti. ir vaisiukas buti su sirdele jau
dar visai nepatinka kad pilva paskauda karts nuo karto
kolkas dziaugiuosi kad bent puslyte auga ir tikiu kad viskas baigsis gerai

kolkas dziaugiuosi kad bent puslyte auga ir tikiu kad viskas baigsis gerai

Kaip sekasi?Ar buvai pas gine?