Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvas snėštumas - nesimato embriono :(

QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 14, 12:22)
Mano mmm irgi buvo vasario 27d.Bet as matavau BT,pagal ja nusistaciau,kad ovuliacija ivyko tik 16-17d.-tai man praeita savaite irgi dar tik puslyte mate.Si ketvirtadieni eisiu,tai jau turetu matyti ir plakancia sirdute,nes pagal echo bus 6sav.1d.Man tai labai svarbu,nes turesiu pradet leistis krauja skystinancius vaistukus.

Buvau ketvirtad.,padare echo,turejo buti 6sav.1d.,bet sake,kad 6sav.be 1mm,bet svarbiausia,kad plake sirdute.O jei pagal mmm tai virs 7sav.turejome jau buti,bet as i tai nekreipiu demesio,nes pati matavau BT ir sekiau O,ji buvo veliau.
Papildyta:
QUOTE(tani301 @ 2008 04 21, 11:13)
Labutis,
Gal glite man pagelbėti? Papasakosiu savo istorija.Gal ir visai be reikalo pergyvenu, bet kažkodėl neramu.mano paskutinės mmm 03 06 . Kai nesulaukiau mmm tai po 4 dienų pasidariau testą : pirmas buvo su neryškia, o dar po 2 d. pasidariau ir jau II.Apsidžiaugiau labai .Ketvirtadienį 04 17 padarė echo ir nieko nemato verysad.gif Aš sakau , gal dar mažas nėštumas?Tusčia puslė, aš dar ir nemažai riebaliukų turiu ant pilvo? Pasidariau HCG tą pačią dieną 19457.Toks rezultatas. Sesutė , kuri atidavė rezultatus pasakė , kad su tokiu rezultatu negindyminio neturėtų būti.Gali būti dvynukai ir mažesnis nėštumas...o kaip ums atrodo?

Tai man irgi 04.17.dare echo.Kaip jau rasiau-mmm buvo 02.27,o tavo juk 8d.veliau.Tai kai dariau echo 04.09 man dar irgi tik puslyte mate.
O kiek dienu tavo ciklas trunka? Jei reguliarus ir 28d.-tai gal ir butu verta tiketis,kad jau gali rodyti sirdute.O jei ne-tai jokiu sansu.Palauk savaite,o tada jau turetu parodyti mirksiukas.gif
O nesake kiek savaiciu atitinka puslyte?Ar ir jos dar nemate?Tada gal dar veliau pastojai.Hcg aukstas,turi buti viskas gerai mirksiukas.gif ,gal tikrai dvynukai blink.gif ,ir veliau pastota smile.gif .Visaip gali buti mirksiukas.gif
Kada vel eisi daryt echo?Parasyk kaip sekesi
4u.gif Sekmes!
Zodziu nesinervuok,viskas bus gerai!
Papildyta:
QUOTE(kolyte @ 2008 04 14, 10:33)
na va ka tik is daktaru apziuros. per sav laiko puslyte paaugo beveik cm. buvo 8mm, dabar jau 1cm 7mm. smile.gif  bet nemato vaisiuko verysad.gif  dabar vel liepe ateiti po savaites. kazkaip vis dar neramu. paskutines mmm buvo vasario 27d. senokai. pagal tuos nestumo kalendorius turetu dabar jau 7sav prasideti. ir vaisiukas buti su sirdele jau verysad.gif dar visai nepatinka kad pilva paskauda karts nuo karto verysad.gif
kolkas dziaugiuosi kad bent puslyte auga ir tikiu kad viskas baigsis gerai 4u.gif

Kaip sekasi?Ar buvai pas gine? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laki @ 2008 04 14, 12:30)
Sveikos 4u.gif
Man paskutinė mmm buvo vasario 19 d., šiandien darė echoskopiją, tai irgi matosi tik puslytė g.gif
Pagal kalendorių gaunasi 7-8 savaitės, o pagal puslytės dydį tik max 6 savaitės g.gif
Sunerimau blush2.gif
Liepė pasirodyti po 3 savaičių schmoll.gif
Tikiuosi viskas bus gerai, bet vis tiek neramu schmoll.gif

Pabandysiu paguosti ir save pasiguosti... Man paskutines mmm buvo vasario 7 d., 04.10 dare echo tai mato jau embriona, tik kad sirdele neplaka ir echo rodo tik 6 sav ir 1 d., pagal kalendoriu jau turejo buti 9 sav. g.gif Gydytojas pasake ateiti po 3 savaiciu. Liepe nesinervinti pirma laiko, gal veliau pastojau ir pan. Tai laukiu geguzes 8 dienos ir baigiu isproteti. verysad.gif
Susirasysim uz keliu savaiciu, tada viskas paaiskes. Tikiuosi, kad mums abiem viskas yra ir bus gerai. thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
Paskaiciau jusu istorijas ir sunerimau..... sia savaite apsilankiau pas gydytoja. Paziurejus su echoskopu, pasake, kad yra 5,5 savaites 1,5cm dydzio puslyte. Viskas man pasirode normalu, bet kai paskaitinejau sita foruma, sunerimau, kad embrionas zymiai didesnis nei turetu but 5,5 savaites ir kad toks nemazas, o dar tik puslyte...jokio sirdies plakimo. Gal be reikalo nerimauju, bet prasau, pasakykit kap jusu nuomone ar cia normalu?
Atsakyti
QUOTE(patrol @ 2008 04 23, 19:06)
Paskaiciau jusu istorijas ir sunerimau..... sia savaite apsilankiau pas gydytoja. Paziurejus su echoskopu, pasake, kad yra 5,5 savaites 1,5cm dydzio puslyte. Viskas man pasirode normalu, bet kai paskaitinejau sita foruma, sunerimau, kad embrionas zymiai didesnis nei turetu but 5,5 savaites ir kad toks nemazas, o dar tik puslyte...jokio sirdies plakimo. Gal be reikalo nerimauju, bet prasau, pasakykit kap jusu nuomone ar cia normalu?

Tai kad pūslytė tai ne embrionas smile.gif
Embriono dar nesimato pas tave, ir tai normalu. Kai atsiras, tai plaukios pūslytėje apsikabinęs trynio maišelį dar smile.gif
Atsakyti
sveikutes
katik grizau is ligonines. savaite laiko gavau priverstinio poilsio. praeita savaite trec pasorode kraujo tai iskart vakare nuvaziavau i ligonine. ir pagulde del gresiancio verysad.gif daktaram labai neaiskus mano nestumas. visu pirma ciupinejant gimda nepatinka sako labai per maza pagal nestuma. HCG per mazas. buvo 51000. sako pagal mmm paskitines skaiciojant (02.27) turetu buti didesnis. puslytes forma nepatinka. nepatinka kad pilva kasdien maudzia taip kaip per mmm. ir nuo praeito treciadienio (04.16) vis dar teplioju. bet ne vien spalva bet ir su tokiais kaip gleivem ar plevelem(nzn kaip tiksliai pavadint ax.gif ) .
apsidziaugiau kai pasake kad mate plakancia sirdute smile.gif
tai va dabar dar sav gulesiu ir penktad vel pas daktaru. labai psichologiskai nuvargino tokie dalykai. tuo labiau kad vyras nepalaiko visai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2008 04 21, 10:13)
Labutis,
Gal glite man pagelbėti? Papasakosiu savo istorija.Gal ir visai be reikalo pergyvenu, bet kažkodėl neramu.mano paskutinės mmm 03 06 . Kai nesulaukiau mmm tai po 4 dienų pasidariau testą : pirmas buvo su neryškia, o dar po 2 d. pasidariau ir jau II.Apsidžiaugiau labai .Ketvirtadienį 04 17 padarė echo ir nieko nemato verysad.gif Aš sakau , gal dar mažas nėštumas?Tusčia puslė, aš dar ir nemažai riebaliukų turiu ant pilvo? Pasidariau HCG tą pačią dieną 19457.Toks rezultatas. Sesutė , kuri atidavė rezultatus pasakė , kad su tokiu rezultatu negindyminio neturėtų būti.Gali būti dvynukai ir mažesnis nėštumas...o kaip ums atrodo?

papletkinsiu, tikiuosi tani nesupyks blush2.gif pas nesulaukiančias gandro ji parašė, kad pas ją matė trynukus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kolyte @ 2008 04 26, 15:19)
sveikutes
katik grizau is ligonines. savaite laiko gavau priverstinio poilsio. praeita savaite trec pasorode kraujo tai iskart vakare nuvaziavau i ligonine. ir pagulde del gresiancio verysad.gif  daktaram labai neaiskus mano nestumas. visu pirma ciupinejant gimda nepatinka sako labai per maza pagal nestuma. HCG per mazas. buvo 51000. sako pagal mmm paskitines skaiciojant (02.27) turetu buti didesnis. puslytes forma nepatinka. nepatinka kad pilva kasdien maudzia taip kaip per mmm. ir nuo praeito treciadienio (04.16) vis dar teplioju. bet ne vien spalva bet ir su tokiais kaip gleivem ar plevelem(nzn kaip tiksliai pavadint ax.gif ) .
apsidziaugiau kai pasake kad mate plakancia sirdute smile.gif
tai va dabar dar sav gulesiu ir penktad vel pas daktaru. labai psichologiskai nuvargino tokie dalykai. tuo labiau kad vyras nepalaiko visai verysad.gif

Tu svarbiausia nesinervuok!Viskas bus gerai!Gal geri dufastona,nes daznai tokiu tepliojimu atveju ji skiria?Blogai kai vyras nepalaiko,bet tokiu yra nemazai.Tu turi buti stipri del saves ir savo maziuko!Zinau kiek neigiamu emociju sukelia vyro nepalaikymas,bet jei jau gyveni su juo ir laukiesi nuo jo vaikelio-tai turi ir su tuo susitaikyti,kad ir kaip skaudu butu!Galvok tik apie savo leliuka,ir stenkis jam duoti kuo daugiau teigiamu emociju mirksiukas.gif
Saunu,kad jau mato plakancia sirdute wub.gif
Labai linkiu,kad viskas butu gerai!Rasyk ir toliau kaip sekasi mirksiukas.gif
QUOTE(Ūlla @ 2008 04 26, 15:50)
papletkinsiu, tikiuosi tani nesupyks  blush2.gif pas nesulaukiančias gandro ji parašė, kad pas ją matė trynukus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na cia tai geras! thumbup.gif
Atsakyti
O mano nestumas baigesi... verysad.gif gryzau vakar is ligonines. Mano baisiausias kosmaras pasitvirtino, ir vel buvo nesivystantis, kazkiek tai augo, atrodo iki 8 sav., nes mane ir pykino rytais, paskui viskas staiga baigesi, nustojo augti. Sirdeles plakancios taip ir nepamate...
Jei ne mano vyras, nezinau ka daryciau, tik jis neleido man paluzti. Labai skaudu, bet neturiu ant ko isirekti, nes kaltu kaip ir nera... verysad.gif
Netikekit, panos, kam sakys pirma karta po nesivystancio nestumo isvalymo, kad taip buna ir priezasciu tam nera, nesamone. schmoll.gif priezastys tikrai yra ir ieskokite ju is karto, nes antras kartas bus lygiai toks pat...
Galiu tik pasimokyti is savo klaidu ir pasakyti dideli "aciu" savo ginekologei, kuriai nesivystantis nestumas - gamtos atranka...
Atsakyti
Sunku kažką tokioje situacijoje patarti ar pasakyti verysad.gif
Labai užjaučiu verysad.gif
Laikykis 4u.gif
Labai tikiuosi, kad surasi savo bėdų priežastį ir kitą kartą būtinai pavyks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bafyte @ 2008 04 29, 13:21)
O mano nestumas baigesi... verysad.gif  gryzau vakar is ligonines. Mano baisiausias kosmaras pasitvirtino, ir vel buvo nesivystantis, kazkiek tai augo, atrodo iki 8 sav., nes mane ir pykino rytais, paskui viskas staiga baigesi, nustojo augti. Sirdeles plakancios taip ir nepamate...
Jei ne mano vyras, nezinau ka daryciau, tik jis neleido man paluzti. Labai skaudu, bet neturiu ant ko isirekti, nes kaltu kaip ir nera... verysad.gif
Netikekit, panos, kam sakys pirma karta po nesivystancio nestumo isvalymo, kad taip buna ir priezasciu tam nera, nesamone.  schmoll.gif priezastys tikrai yra ir ieskokite ju is karto, nes antras kartas bus lygiai toks pat...
Galiu tik pasimokyti  is savo klaidu ir pasakyti dideli "aciu" savo ginekologei, kuriai nesivystantis nestumas - gamtos atranka...

Uzuojauta didziausia! 4u.gif Labai gerai tave suprantu,nes pati turejau 3nesivystancius nestumus.Svarbiausia ieskoti priezasties.Man tai rado-AFS.Pabandyk issitirt del jo,gal ir tau tokia priezastis.As tai jauciau,kad bus AFS,nors iki to tyrimo gydytoja liepe darytis daug kitokiu tyrimu.
Sekmes tau!Laikykis! 4u.gif
Atsakyti
O nuo kokiu tyrimu pradejai. Man tai gydytojai taip galva susuko, kad nebezinau ka daryti. Vienas liepe pirmoje eileje nuo chlamidiju issitirti, kitas eiti pas genetika.
Buvau pas seimos gydytoja, taii israse siuntima pas genetika, tipo jis zinos ka toliau daryti. Bet as nebenoriu rizikuoti, noriu visus imanomus tyrimus pasidaryti.
Kas zinote ar Klaipedoje yra kur del ASF isitirti.
Arba pasakykite, kur Vilniuje tai daro, nuvaziuosiu.
Atsakyti
Sveikos mamytes abra tik busimos mamytes....
Kreipiuos i jus pagalbos...
Gal galit man padet issiaiskint kuria diena as pastojau.....
Na tai dariau blink.gif biggrin.gif 2006 07 08 ....2006 07 14...... 2006 07 18 blush2.gif blush2.gif biggrin.gif
O pagimdziau 2007 03 31,pagal gyditojus vaisius buvo normaiai isnesiotas,gal jus geriau nusimanot,ar galyt pasakyt kuri data ir buvo mano pastojimo data.....prasau pagelbekit ax.gif blush2.gif g.gif
Labai jums ACIU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstrejaM: 05 gegužės 2008 - 13:25