na katrą dieną pastojai, tau tiksliai niekas nepasakys

nėštumas skaičiuojamas nuo paskutinių mėnesinių pirmos dienos, o ne nuo pastojimo dienos
taip yra droma todėl, akd neįmanoma pasakyti kada tiksliai pastojai. Tik numanoma

QUOTE(AstrejaM @ 2008 05 05, 14:23)
Sveikos mamytes abra tik busimos mamytes....
Kreipiuos i jus pagalbos...
Gal galit man padet issiaiskint kuria diena as pastojau.....
Na tai dariau
2006 07 08 ....2006 07 14...... 2006 07 18
O pagimdziau 2007 03 31,pagal gyditojus vaisius buvo normaiai isnesiotas,gal jus geriau nusimanot,ar galyt pasakyt kuri data ir buvo mano pastojimo data.....prasau pagelbekit
Labai jums ACIU
Kreipiuos i jus pagalbos...
Gal galit man padet issiaiskint kuria diena as pastojau.....
Na tai dariau

O pagimdziau 2007 03 31,pagal gyditojus vaisius buvo normaiai isnesiotas,gal jus geriau nusimanot,ar galyt pasakyt kuri data ir buvo mano pastojimo data.....prasau pagelbekit

Labai jums ACIU

Na tikrai,kad niekas negali tiksliai zinoti

Dar jei dareisi vaisiaus echoskopijas-bandyk tikslintis kiek laiko rode leliukui

Dar gali pabandyt pasiskaiciuot cia http://supermama.lt/.../view/3735/108/
Bandziau paskaiciuot uz tave-tai gavosi,kad tavo paskutines mmm buvo 2006.06.24,o pastojimas 07.08.Jei tavo ciklas 28d.-tai butu labai panasu i tiesa.Bet...tai tik teoriniai spejimai.
QUOTE(bafyte @ 2008 05 01, 17:46)
O nuo kokiu tyrimu pradejai. Man tai gydytojai taip galva susuko, kad nebezinau ka daryti. Vienas liepe pirmoje eileje nuo chlamidiju issitirti, kitas eiti pas genetika.
Buvau pas seimos gydytoja, taii israse siuntima pas genetika, tipo jis zinos ka toliau daryti. Bet as nebenoriu rizikuoti, noriu visus imanomus tyrimus pasidaryti.
Kas zinote ar Klaipedoje yra kur del ASF isitirti.
Arba pasakykite, kur Vilniuje tai daro, nuvaziuosiu.
Buvau pas seimos gydytoja, taii israse siuntima pas genetika, tipo jis zinos ka toliau daryti. Bet as nebenoriu rizikuoti, noriu visus imanomus tyrimus pasidaryti.
Kas zinote ar Klaipedoje yra kur del ASF isitirti.
Arba pasakykite, kur Vilniuje tai daro, nuvaziuosiu.
Kadangi jau turiu 1vaika-tai manes genetiniams tyr.nesiunte.Siunte issitirt del toksoplazmozes,citomegalo,chlamidijozes,skydliaukes hormonus,prolaktina,p paskui ir del AFS.
Del AFS tyriausi Santariskese-net 2sykius,o po to dar ir Kaune KMUK,visus kartus pasitvirtino.Tad iki pastojimo 4men.geriau aspirina,ir dabar tebegeriu,ir nuo 6-os nestumo savaites leidziuosi fraksiparina.
Sekmes tau!

QUOTE(Liutukeee @ 2008 05 06, 12:23)
Kadangi jau turiu 1vaika-tai manes genetiniams tyr.nesiunte.Siunte issitirt del toksoplazmozes,citomegalo,chlamidijozes,skydliaukes hormonus,prolaktina,p paskui ir del AFS.
Del AFS tyriausi Santariskese-net 2sykius,o po to dar ir Kaune KMUK,visus kartus pasitvirtino.Tad iki pastojimo 4men.geriau aspirina,ir dabar tebegeriu,ir nuo 6-os nestumo savaites leidziuosi fraksiparina.
Sekmes tau!
Sekmes tau!

Aciu. Buvau dar pas viena gine, tai si pasokviete i kita klinika, sako kad pradesim nuo triju pagrindiniu: chlamidiju, ir dar dvieju kazkokiu, nepamenu, kurios sukelia infekcijas. Tai uzsirasiau pas ja. po to ziuresiu tokiau AFS ir tik tada pas genetika, nes ka jis man pasakys dabar be kitu tyrimu.
QUOTE(bafyte @ 2008 05 07, 18:56)
Aciu. Buvau dar pas viena gine, tai si pasokviete i kita klinika, sako kad pradesim nuo triju pagrindiniu: chlamidiju, ir dar dvieju kazkokiu, nepamenu, kurios sukelia infekcijas. Tai uzsirasiau pas ja. po to ziuresiu tokiau AFS ir tik tada pas genetika, nes ka jis man pasakys dabar be kitu tyrimu.
Klausiau merginu is Klaipedos,tai sake,kad Klaipedoj nedaro AFS tyrimo.Geriau registruotis Kaune KMUK pas Abraiti ir ten issitirt.Gali jau dabar pabandyt,nes bentjau pries pusmeti reikdavo laukt 1,5men.,nes jis tik treciadieniais nuo 13iki 17val.priimineja.Jei reiks daugiau info-klausk per az.Sekmes Tau!Ir dar-registruokis kuo anksciau,nes reiks paimt kraujuka-o ima berods iki 14val.
Na jei ka rasyk i az,o tai mes cia ne i tema kalbam.Atsiprasau moderatoriu

Sveikutes
esu naujoke
tikiuosi mane priimsit
esu tur4jusi du persileidimus: abu nesivystantys
pirmas persileidimas ivyko pries metus birzeli, antras ivyko per mano gimtadieni ( kovo 23)...buvau nusprendusi darytis tyrimus del ko taip viskas ivyksta, bet viena karta taip isejo, kad nepasisaugojom su draugu ir dabar vel as laukiuosi
nestumas dar labai mazas, mums penkios savaiteles, is kart pradejau gert magni ir foline rugsti....vakar gydytoja mane persviete, sake gemaline puslele yra taisiklyngos formos....viskas atrodo gerai...profilaktiskai liepe pagerti duphastona...kelias dienas mane biski tepliojo ruzavom isskyrom, bet ju labai negausiai, dazniausiai pasirodo ryte, o po to vel viskas gerai....gygytojos klausiau ar tai kas nors bloga, bet sake, jei neskauda nei nugaros nei pilvo nereiktu issigast
viistiek yra man didele baime prarast dar viena savo kleckiuka... gal kam nors yra taip buve?

QUOTE(gaisrininke @ 2008 05 09, 08:18)
Sveikutes
esu naujoke
tikiuosi mane priimsit
pirmas persileidimas ivyko pries metus birzeli, antras ivyko per mano gimtadieni ( kovo 23)...buvau nusprendusi darytis tyrimus del ko taip viskas ivyksta, bet viena karta taip isejo, kad nepasisaugojom su draugu ir dabar vel as laukiuosi
nestumas dar labai mazas, mums penkios savaiteles, is kart pradejau gert magni ir foline rugsti....vakar gydytoja mane persviete, sake gemaline puslele yra taisiklyngos formos....viskas atrodo gerai...profilaktiskai liepe pagerti duphastona...kelias dienas mane biski tepliojo ruzavom isskyrom, bet ju labai negausiai, dazniausiai pasirodo ryte, o po to vel viskas gerai....gygytojos klausiau ar tai kas nors bloga, bet sake, jei neskauda nei nugaros nei pilvo nereiktu issigast
viistiek yra man didele baime prarast dar viena savo kleckiuka... gal kam nors yra taip buve?

Sveikute

Vaisiuko širdelė dažniausiai pradeda matytis nuo šeštos savaitėlės,kitoms ir dar vėliau,žiūrint,kada pastojama,ar prieš ovuliaciją,ar po jos

QUOTE(sauda @ 2008 05 09, 19:56)
Sveikute
Dabar pirmiausia nesinervuok ir džiaukis savo mažuliu,turi pasisemti kantrybės,kol echo pamatys plakančią širdutę,o dabar tik gali gerti paskirtus vaistukus ir kuo daugiau save palepinti
Tikėk,kad šį kartą tikrai pasiseks 
Vaisiuko širdelė dažniausiai pradeda matytis nuo šeštos savaitėlės,kitoms ir dar vėliau,žiūrint,kada pastojama,ar prieš ovuliaciją,ar po jos

Aciu sauda

QUOTE(gaisrininke @ 2008 05 09, 08:18)
Sveikutes
esu naujoke
tikiuosi mane priimsit

svarbiausia būk rami, daug ilsėkis, pagulinėk vis. Nesinervuok. Man irgi gyd sakė, kol neskauda, viskas ok. Blogiau yra kai skauda, bet nekraujuoja, nei kad teplioja, bet neskauda. Bent jau man taip aiškino ir mes savo pirmą kleckiuką išsaugojom.
QUOTE(Isila @ 2008 05 10, 08:35)
svarbiausia būk rami, daug ilsėkis, pagulinėk vis. Nesinervuok. Man irgi gyd sakė, kol neskauda, viskas ok. Blogiau yra kai skauda, bet nekraujuoja, nei kad teplioja, bet neskauda. Bent jau man taip aiškino ir mes savo pirmą kleckiuką išsaugojom.
Paskaiciau tavo posta ir siek tiek nusiraminau, siandien man kaip tik suejo 6 savaites, pas ginekologe dar nebuvau, vizitas 1dieni, bet labai neramu pasidare, nes pateplioja tokiomis sviesiai rusvomis vandeningomis isskyromis