Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvas snėštumas - nesimato embriono :(

QUOTE(pukepuke @ 2008 07 02, 11:16)
Na pagaliau suzinoau rezultatus: mano  nestuke.gif 3 savaite, HCG siandien jau 845, taigi, nebus baisu ryt pas gine eiti  thumbup.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Sveikinu kuo nuosirdziausiai,o vat as jau suzinojau ,kad nesioju berniuka savo ysciuose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JURGIDAR @ 2008 07 03, 12:20)
Sveikinu kuo nuosirdziausiai,o vat as jau suzinojau ,kad nesioju berniuka savo ysciuose wub.gif

Aciu, ir tave sveikinu su puikiom daujinom 4u.gif
Kaip smagu zinoti kuo lauki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciake @ 2008 04 11, 12:57)
Nusiraminimui papasakosiu savo istoriją:
1.Nėštumas planuotas, testas teigiamas (tiesa, antra juostelė nelabai ryški g.gif )
2.Mano paskaičiavimu jau turėtų būti 5 nėštumo sav., todėl varau pas ginę tuo įsitikinti.
3.Ginė apžiūri paprastu echoskopu (kur per pilvą vedžioja) - nieko nemato.
4.Einam į kitą kabinetą, kur yra intravaginalinis echo aparatas ir dar viena ginė - apžiūri abi ir nieko nemato gimdoje, tik kažką panašaus į kraujo lašą ar krešuliuką (pailgos netaisyklingos formos) - įtaria negimdinį nėštumą ir dėl visa ko nusiunčia pasidaryti HCG tyrimą.
5. HCG patvirtina nėštumą (1185 - tik nežinau kiek čia sav.atitinka, nes iš nervų pamiršau paklaust). Aš jau susitaikau su negimdiniu nėštumu, nusiteikinėju operacijai, skaitau ir renku info apie laporoskopiją.
6. Ginė liepia atvažiuot po savaitės (arba bandys kažką įžiūrėt, arba guldys laporoskopijai).
7.Atvarau po savaites (kai pagal mmm t.b. 7 sav.) - per pilvą vėl nieko nemato, tikrina intravaginaliniu echo - jau mato kažkokį didelį darinį gimdoje, bet netaisyklingos formos (pamataus echo rodo apie 3 cm. skersmens, tai kaip 7 sav. ryškiai per didelė gemalinė pūslytė). Šalia to didelio neaiškaus dalyko įžiūri kitą - mažesnį (aš dar pasidomiu - gal kokie augliai ar cistos, ar miomos - daugiau nesugalvoju pavadinimų). Sako, kad tikrai ne. Isiunčia su extra siuntimu į KMUK.
8.KMUK ginė mato tą didesnį darinį gimdoj, bet jau kažkodėl tik 1 cm skersmens, o to antro jau nemato (čia veiksmas vyksta kažkur 1 val. bėgyje). Bet gemalinėj pūslelėj nemato vaisiaus - įtaria nesivystantį nėštumą (nes 7 sav. jau turi matytis). Liepia atvykt po 2 sav. tiesiai į KMUK.
9. Po 2 savaičių, kai nėštumas jau turėtų būti kažkur 9 sav. aš vėl KMUK. Šį kartą ginė jau mato ir apvalią, normalaus dydžio gemalinę pūslytę, ir vaisiuką, ir man parodo plakančią širdelę (tiksliau taškutį mirksintį), o echo aparatas parodo, kad man ne jokios 9 sav. (kaip t.b. pagal mmm), o dar tik 6 sav. 2 d. biggrin.gif
Byla ištirta, įtarimai išsklaidyti, milijonai neuronų per tas tris neaiškumo savaites nužuvę negrįžtamai lotuliukas.gif Taip išeitų, kad pastojau paskutinę savaitę prieš mmm. Nors ciklas visada buvo tikslus (24-26 d.), jokių nėštumo požymių nejaučiau:nepykino, nebuvo bloga, jokių kraujavimų, jokių tepliojimų, tik krūtų tempimas ax.gif  Taip, kad čia tik dar vienas atvejis, kai reikia išlaukti, kad ir kiek nervų tai kainuotų. Laimingos pradžios ir pabaigos visoms 4u.gif

Net baisu isviaizduoti, kiek nervu tau tai kainavo. doh.gif
Sekmes ir lengvo nesiojimo mirksiukas.gif
Atsakyti
mano situacija panaši... pagal mm turėtų būti 7 savaitės, pradėjo tepti, paguldė, echo, pamatė pūlsytę, kuri tiek neatitinka, išvada - abrazija. kitas ginius išpeikė echo duomenis, mol, netikslūs, šiandien padarė kitą, pūslytė paaugus, bet dar gemaliuko nemato. Pagal pastojimo dieną atitinka 4 savaites ir 3 dienas, tą patį rodo ir echo.dabar lauksiu dar savaitę, tada echo ir žiūrės, kas vyksta.... kaip kažkas minėjo, neuronai nyksta tiesiog akyse.... blink.gif
Atsakyti
dangiuk, jetus , o tau HCH neskyre pasidaryt 2 kartus? Pagal atsakyma irgi galima kai ka pasakyt, ar vystosi toliau nestumas ir kiek savaiciu.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 07 09, 00:00)
dangiuk, jetus , o tau HCH neskyre pasidaryt 2 kartus? Pagal atsakyma irgi galima kai ka pasakyt, ar vystosi toliau nestumas ir kiek savaiciu.

pas mus toks didis užkampis, kad tokio dalyko niekas nedaro... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2008 07 09, 12:12)

tai gal netoli yra koks didmiestis, kur daro?
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 07 09, 13:59)
tai gal netoli yra koks didmiestis, kur daro?

Šiauliuose nežinau, ar daro, bet ir nuvažiuoti negaliu - man lovos režimas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2008 07 09, 12:12)

Dangiuk,
Svarbiausia ramybė 4u.gif. Viskas bus ok. Man ir iš pražių labai baisu buvo, kai tepliojimas prasidėjo ir echo nežinia ką rodė. Bet gerai, kad pas kitą gydytoją dar nuvažiavau. Tai vyras kažkaip visai kitaip paaiškino ir nuramino. Aišku pasidariau HCG, viskas auga. Ir tepliojimas liovėsi. Svarbiausia gulėti gulėti gulėti. Parašyk kaip seksis toliau, bet tikiu, kad tavo žirnis užaugs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gebe @ 2008 07 09, 14:50)
Dangiuk,
Svarbiausia ramybė 4u.gif. Viskas bus ok. Man ir iš pražių labai baisu buvo, kai tepliojimas prasidėjo ir echo nežinia ką rodė. Parašyk kaip seksis toliau, bet tikiu, kad tavo žirnis užaugs biggrin.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif parašysiu, bet iki kitos savaitės čia nieko nebus aišku...
Atsakyti
man 4 savaiciu dar nieko nemate, 5 savaite tik taskeli, bet as kazkaip kol nebuvau prisiskaicius apie nesivystancius visokius tai ir nebuvo panikos, o dabar kai visko prisiskaitau tai plaukai siausiasi doh.gif
ramybes visoms, tik nestresuokim 4u.gif
Atsakyti
Sveikute, man buvo 7savaites taip pat paprastu echoskopu nemate vaisiaus tada dare vaginalini pasake kad yra kudikelis pasake dydi ir kad viskas vystosi o kita diena padare vel paprasta per pilvuka ziurejo ir jau galejo parodyti sirdutes plakima zinok patykek viskas bus gerai tik kuo maziau pergyvenk laikykis mirksiukas.gif nestuke.gif
Atsakyti