Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvas snėštumas - nesimato embriono :(

Laba,

As irgi laukiu nuosprendzio... verysad.gif Man turetu jau buti 5,5 savaites, bet pradejo rusvai teplioti truputi. O gydytojas vakar per vaginalini echo beveik nieko nemate. Mate tik kazkoki taskiuka mazdaug 2,5mm dydzio cray.gif Hcg 10DPO buvo 55, o vakar (23DPO) 454. Kaip suprantu, mazoka... Gydytojas liepe ateit po savaites, tada sake jau matys, ar nestumas gimdoj ar ne, ar nesivystantis... Bet nezinia mane zudo, rytoj eisiu dar karta pasidaryti Hcg, matysiu ar auga ar jau mazeja... Bet vilti jau prarandu... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 07 17, 01:00)
O as vis dar laukiu "savo persileidimo"...su... gun_bandana.gif

Atsakyti
[quote=Skraiduolė,2006 10 23, 09:25]
Ir man teko pabuti tokioj situacijoj:((
Pasake daktare kad tuscia puslyte ir gemaliuko nematyti. Gavau siuntima i ligonine. Ten velgi apziurejo ir pasake kad nieko. Turejau pasirinkima - arba valymas, arba vaistu sukeltas persileidimas. Zodziu begalinis stresas. Tai va, isgeriau as tas tabletes ir per 24 val. turejo ivykti persileidimas. Neivyko. Pakartojau, ir vel nieko. As vel pas gydytoja, o ji sako palaukiam kokia savaite. Atejau po savaiteles ji mane vel apziurejo ir pasake kad matyti gemaliukas. Atejau dar po savaiteles ir patvirtino kad nestumas gimdoje ir viskas ok. Tiesiog veliau pastojau.
Tik as nesijauciu iki siol rami, ar vaistai mano leliui zalos nepridarys. Kvaila buvau kad nepalaukiau, tiesiog nebuvau atsidurusi tokioj situacijoj ir nezinojau ka daryti. Nors dvi gydytojos pasake kad vaistai jokios itakos vaisiui neturi (tie vaistai tik gimda sutraukiantys). Taip kad tikiuosi viskas bus ok.
Zodziu palinkeciau neskubeti ir tikrai pora savaiteliu palaukti. Kantrybes ir stiprybe belaukiant. Tikiuosi viskas bus gerai. smile.gif
[/quote]

labai panasu i mano pirmo vaikelio gyvenimo pradzia tik va man mano sunelio net 15svaiciu nenustate nes turejau lb duna gine kuri nedare echo o tik mane visokiais vaiskati girde nes ale sake kad kausides streikuoja, tik visa laime lad viskas baigesi laimingai ir jau eisim siais metais i nuline klase ir dovanosim broliuka ar sesute blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 03 21, 18:53)
tik nepanikuok,gal tu pastojai weliau(kaip as) mirksiukas.gif oj werkiau kiek as,tai pas mane gemaline puslyte pailga,tai gal nesiwysto,tai gal nestumas ne wietoj,bet kai papuoliau pas protinga daktare wiskas pasikeite rolleyes.gif aisku nerwu kainawo,ilgai gemaliuko nemate,ir pagal tas akuserines sawaites tai tik apie 8 saw pamate,paprasciausiai as weliau pastojau,o pas daktare buwo geras ultragarso aparatas ir wiska suskaiciawus nuramino.bus ir tau wiskas ciki,tik nepergywenk 4u.gif

Sveikute,
O gal gali parekomenduoti ta protinga daktare? g.gif Pas mane panasi situacija, dabar itaria nesivystanti, tai bandau ieshkoti antros nuomones
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2008 08 18, 21:09)
Sveikute,
O gal gali parekomenduoti ta protinga daktare?  g.gif  Pas mane panasi situacija, dabar itaria nesivystanti, tai bandau ieshkoti antros nuomones

Pasidaryk HCG tyrima ir pasek, ar dideja. Jei taip, reiskia vystosi. Tie itarimai man irgi tiek nervu prigadino, siaubas doh.gif O va siandien jau ir plakancia sirdele pamate, nors ir turejo tai pamatyti savaite anksciau rolleyes.gif
Atsakyti
nu man buvo irgi tokia istorija buvau 6 savaite nescia nuejau pas gydytoja sake lyg viskas ir tvarkoje, po savaites laiko nuejau sako nebesivysto o beto jau ir ketvirta diena kraujavau verysad.gif as gydytojui sakau negali buti, tai jis visas piktas sako jei nepasitiki eik pas kita, as taip ir padariau huh.gif ir kita gydytoja paziurejus per vagina pamate plakancia sirdute assa.gif sokiai.gif victory.gif victory.gif
dabar noris sutikti ta gydytoja parosyti kaip atsakingai jis dirba bicycle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kareivike: 13 rugsėjo 2008 - 17:24
vienas dalykas: labai retai lygiai 65 savaite pamato plakancia sirdute, ypac per paprasta ultragarsa, o ne su vaginaliniu, liepia ateiti ziureti kai jau buna bent jau 7.5 savaiciu ( cia bent ju pas mus Airijoje)
antras dalykas, nu kas per gydytojai sitiek gali prigasdinti nescia moteri doh.gif kuo toliau tuo labiau as pradedu baisetis lietuvos ginekologais doh.gif
man dare ultragarsa, tai nustate, kad 5 savaicxiu nestumas gimdoje, aisku jokiu sirduciu nemate, ir liepe gristi po 3 savaiciu, kai paprtasiau gal galiu po savaites pasake, kad neverta nervintis man, nes labai nedaug sansu, kad sirdutes darbas jau matyysis ir tik be reikalo save nervinsiu, bet del dideliu pykinimu uz 1.5 savaites buvau paguldyta i ligonine ir kai tada jau padare ultragarsa jau mate sirdute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*gidryte* @ 2008 09 13, 19:57)
vienas dalykas: labai retai lygiai 65 savaite pamato plakancia sirdute, ypac per paprasta ultragarsa, o ne su vaginaliniu, liepia ateiti ziureti kai jau buna bent jau 7.5 savaiciu

Na, man pradėjo tepti, kaip buvo 6 savaitės, paguldė į ligoninę, perėjau per visų dirbančių ginių rankas, o visi sakė - nėštumas gerokai mažesnis nei turėtų būti. Kadangi daugmaž žinojau pastojimo datą, gavau dar dvi savaites stebėjimui, deja, kraujavimas gausėjo, ėjo šviežus kraujas, paskutinė echo jau parodė pūslytę su neaiškiai išreikštais kontūrais... viskas baigėsi abrazija. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2008 09 13, 21:13)
Na, man pradėjo tepti, kaip buvo 6 savaitės, paguldė į ligoninę, perėjau per visų dirbančių ginių rankas, o visi sakė - nėštumas gerokai mažesnis nei turėtų būti. Kadangi daugmaž žinojau pastojimo datą, gavau dar dvi savaites stebėjimui, deja, kraujavimas gausėjo, ėjo šviežus kraujas, paskutinė echo jau parodė pūslytę su neaiškiai išreikštais kontūrais... viskas baigėsi abrazija. verysad.gif

mano irgi kraujavimas gausejo bet pataikiau vaziavusi i kita mietsa nt tikrai geros gines thumbup.gif geriau hormonus po 3 tabletes per diena, kol kaujavimas lioves ax.gif tik nuo harmonu ir svorio dasidejau, bet svarbiausia leliu issaugojau
Atsakyti
QUOTE(kareivike @ 2008 09 14, 17:28)
mano irgi kraujavimas gausejo bet pataikiau vaziavusi i kita mietsa nt tikrai geros gines thumbup.gif  geriau hormonus po 3 tabletes per diena, kol kaujavimas lioves ax.gif  tik nuo harmonu ir svorio dasidejau, bet svarbiausia leliu issaugojau

Gėriau ir aš dufastoną po tris tabletes, buvo paskirtas griežtas lovos režimas, bet, matyt, nebuvo lemta. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2008 09 17, 21:42)
Gėriau ir aš dufastoną po tris tabletes, buvo paskirtas griežtas lovos režimas, bet, matyt, nebuvo lemta.  unsure.gif

jo as irgi lovoje pragulejau menesi grieztai, islipdavau tik i toleta doh.gif bet tikriausia kaip sakai nebuvo lemta blink.gif
Atsakyti
Dėl tos 6 savaitės tai dar irgi reikia turėt galvoj, kad pastojimo data pagal mėnesinių dieną nustatoma kaip sakant "s glazu", todėl jeigu pvz iš tikrųjų pastojai vėliau negu tas vidurkis, gali būti kad žiūrint 6 savaitę, iš tikrųjų nėštumui tėra 5 sav., tai nelabai kas tada ir matosi.
Atsakyti