Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvas snėštumas - nesimato embriono :(

o as pas gydytoja pirma karta nuejau 8 savaite. Tiek nustate ir echoskopu. Bet... daugiau nieko nepasakojo... blink.gif nei apie sirdutes plakima, nei ka daryt, nei ko nedaryt... Ar tai reiskia, kad viskas gerai? nes gydytoja visiskai nieko nepasakojo ir patarimu nedalijo. o as man gi pirmas kartas, neturiu supratimo, kada viskas turi but ir ko reikia paklaust.
O kaip jusu gydytojos, ar ka nors patarinejo ir aiskino?
as nusipirkau knyga, tai dabar labiau uztikrinta jauciuos, bet rimtai svarstau pakeist gydytoja. patarkit, kaip man su ja pasielgt? g.gif
Atsakyti
Cia nuo gydytojo priklauso. Yra tokiu, kur laukia kol nestumui sueis 12 sav. ir su mazesniais nesiterlioja.
Atsakyti
man ir buvo panasiai unsure.gif

is pradziu ilgai puslytes net nemate. jau norejo vos ne negimdini operuoti, nes HCG buvo labai didelis, bet po savaitgalio jau pamate puslyte. aprimau 4u.gif

puslyte buvo pailga ir per vidury dar tokia pergnybta kazkokia. bet didejo.
7 savaite pradejau kraujuot. jau galvojau tikrai praradau savo leliuka. kai atvaziavai i ligonine daktarai sake nera vaisiuko viduj, o tuo labiau ka sneket apie sirdele. pagulde i ligonine ir norejo daryti isvalyma. as tai aisku sakiau kad dar savaitele kokia palaukiam. pratepliojau kokias 12d dar po to. bet kai dare echoskopa 8sav pamate ir vaisiuka ir jau sirdele kazkaip atsirado. 4u.gif
o tiek praverkiau kad neturesiu vel vaikiuko verysad.gif ypac kai daktarai iskart prie blogiausio linke viska sakyt.
veliau sake kad gimda neauga taip greit kaip turetu g.gif bet vel po kokios sav viskas susitvarke smile.gif
liepe gerti apie 1,5 men dupfastona. bet as geriau tik tiek kol tepliojau blush2.gif liepe gulet visa laika griežtai, bet as tik tinginiavau bet negulejau blush2.gif galvojau kad per prievarta nesulaikysiu vaikiuko.

veliau PRISCA rode kad dauno sindromo rizika padidejus 1:336. tai pasidariau vaisiaus vandenu tyrima. ir pasirodo viskas OK thumbup.gif turesiu maza mergyte kuri jau pusiaukelej 4u.gif

o kas butu jei buciau paskubejus?!
Atsakyti
O as vis dar laukiu "savo persileidimo"...su... gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 07 17, 00:00)

Tai ar tikrai tau nesivysto?Nes jei taip-tai nesamone laukt kol ivyks savaimis persileidimas,nezinau koks ginius toki metoda naudoja,bet man dare abrazija,sake,kad labai blogai nesioti nustojusi vystytis leliuka,gali net baigtis kraujo uzkretimu ir dar baisiau.Arba gali mumifikuotis,sudziuti,ir niekada neivyks persileidimas g.gif
Gal pabandyk kreiptis pas kita gydytoja.Sekmes tau! 4u.gif

Juk jau beveik3sav.praejo kaip rasei,kad nesivysto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 17 liepos 2008 - 15:08
Merginos noriu jusu paklausti, gal kam buvo tokia durna situacija g.gif

Man 5.2sav vaginaliniu echo praeita savaite mate embriona 3mm. Siandien kita gyd (mano mazam miesteli) apziurejo mane su echo per pilva ir sako kad nestumas mano 6 sav puslyte paaugusi bet embriono nemato verysad.gif

Tai dabar as eisiu po savaites ir vel ziures ieskos embriono. Ar cia man jau reikia sunerimti ar tiesiog tie echo per pilva jie yra zymiai prastesni ir gali tokio laiko embriono dar nematyti?
Atsakyti
Echo per pilva tikrai nera tikslus, gali ir nesimatyti. Kai toks mazas nestumas, tai tiksliausias buna vaginalinis echo.
Atsakyti
taip vaginaliniu matosi geriau, beto jei echoskopas koks labai senas ir prastos kokybes irgi pasitiket sunku
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 07 17, 00:00)

verysad.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke26 @ 2008 07 21, 20:12)
Merginos noriu jusu paklausti, gal kam buvo tokia durna situacija  g.gif

Man 5.2sav vaginaliniu echo praeita savaite mate embriona 3mm. Siandien kita gyd (mano mazam miesteli) apziurejo mane su echo per pilva ir sako kad nestumas mano 6 sav puslyte paaugusi bet embriono nemato  verysad.gif

Tai dabar as eisiu po savaites ir vel ziures ieskos embriono. Ar cia man jau reikia sunerimti ar tiesiog tie echo per pilva jie yra zymiai prastesni ir gali tokio laiko embriono dar nematyti?

seip kai toks mazas nestumas tai tik vaginaliniu turi ziuret g.gif taigi dar permazas nestumas kad matytusi su normaliu echo. o tu nesinervuok mirksiukas.gif man irgi taip buvo, prigazdino durne gine ir tiek o dabar mum jau 20savaiciu wub.gif
Atsakyti
mano nėštumo istorijoj irgi buvo panašiai, 6 sav. nematė plakančios širdutės, buvo streso doh.gif jau ir išvalymą siūlė daryti blink.gif bet po kelių dienų kitur echo pasidariau ir viskas buvo gerai, dabar jau laksto mano pyplys biggrin.gif
Atsakyti
merginos, o tos kurios pastojot prie mm, kokios buvo mm? ar gausios ar trumpos?, man kyla klausimas kaip ten isilaike tas zirniukas per mm g.gif kaip suprantu isitvirtinimas daug velesnis, nes lauke, kol pasiruos gimdos gleivine, bet tai cia apie 7 diena turi praeiti blink.gif
Atsakyti