Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvas snėštumas - nesimato embriono :(

oj mergaites, bet visai nezinot nieko irgi kankyne..
as kai tik suzinojau, kad laukiuosi, iskart pasiskambinau savo ginei, liepe ateit tik 9 savaite pagal mm.. tai kur jau buciau nukvakus visai iki to laiko doh.gif
o dar cia kai priskaiciau apie visokius negimdinius tai isvis baisu pasidare...
greit nulekiau pas kita gine, bent suzinojau, kad nestumas gimdoje, tai iki 9 savaiciu bent tiek jau ramiau galiu gyventi 4u.gif

visoms ramybes, mergaites, reikia pasimokyti is kitu istoriju, kad nereikia skubotai daryti isvadu... niekas musu nepasaugos taip, kaip pacios wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif

Visų pirma, noriu paprašyti visų nusiraminti, kurios dar nepamatė leliuko širdelės, reik mąstyt tik pozityviai, va pati, vos prieš savaitėlę skaitinįjau šį skyrelį, nes baisiai jaudinaus, man buvo tada 6savaitės, o žirniukas išvis sakė atitinka tik2-3savaitėles. Vajei kaip nervavaus ir dar kraujuot pradėjau...
Nuėjau po savaitėlės, neištvėriau o jau žirniukas paaugo iki 6sav, ir širdutė plakt pradėjo, o tas pakraujavimas tai sakė visai nepavojingas, nes susidarė hematoma, kuri turi išsivalyt, beje toli nuo žirniuko, tai nieko tokio. Va jums ir stebūklai wub.gif
Mergytės, daug daug jums gerų emocijų ir geros nuotaikos, viskas turi būt gerai, tiesiog privalo thumbup.gif
Atsakyti
Labas mamytės,

aš vakar irgi buvau pas savo gine, tai vaisiaus širdelės plakimas aiškiai matėsi per echo, bet paties gemaliuko - ne... g.gif

sakė viskas gerai, jei širdelė plaka, bet man kažkaip vistiek neramu doh.gif

ar kam nors yra taip buvę? nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliuka @ 2008 12 30, 13:09)
Labas mamytės,

aš vakar irgi buvau pas savo gine, tai vaisiaus širdelės plakimas aiškiai matėsi per echo,  bet paties gemaliuko - ne...  g.gif

sakė viskas gerai, jei  širdelė plaka, bet man kažkaip vistiek neramu  doh.gif

ar kam nors yra taip buvę? nestuke.gif

p.s. man 6-ios savaitės.
Atsakyti
QUOTE(Egliuka @ 2008 12 30, 13:34)
p.s. man 6-ios savaitės.

Nu tik nesijaudink, bet pirmą kart šitokį dalyką girdžiu g.gif
Viskas bus gerai, pamatysi, gal daktarė okuliorus pamiršo užsidėt ar akyse jai susiliejo, nu maža kas lotuliukas.gif , nelabai suprantu kaip gali nesimatyt, o gal širdutė taip ryškiai plakė, kad tas taškiukas užgožė gemaliuką, nors nelabai tikėtina g.gif
Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
sveikos nestuke.gif
kazkaip paskaicius sia tema trupuciuka aprimau, nors situacija mano irgi labai labai stresinga unsure.gif
viskas buvo lyg ir gerai, 6 sav.pamate mazyte puslyte gimdoje, ir liepe ateiti 9sav. nuejusi issigandau! siunte i ligonine, nemato sirdeles ir matosi pora hematomu. jauciuosi gerai, nekraujuoju, neteplioju, net nenutuokiau kad taip gali but. itaria nesivystanti. ligoninej ir nieko nepasake.. gal lyg mato lyg ir ne.. puslyte nepaisant hematomu yra taisyklinga. nuvaziuoju ii klinikas, o ten visai klaiku-kazkokia praktikante atsiunte kur nemoka nei ijungti aparato! tada kita atejus visai su manim nekalbejo, tik kraipe galva kad nieko gero-bet girdejau kaip uzrasinejo viska-gimda padidejus, kiausides sveikos, embrioniukas nepaauges atseit nuo 7 sav. (bet pagal pastojima tik tiek ir iseina, o ne 9 sav.) isleido namo ir tiek. sake jei nekraujuosiu nueit pas savo gydytoja po sav. bet as eisiu rytoj, t.y. po 3 dienu. gal dar niekas nepasikeite per tiek, bet nors prasysiu kad tyrimus kokius padarytu, nes per tiek laiko JOKIU TYRIMU NEDARE blink.gif
nzn nei ka galvot,bandysiu eit privaciai dar kur ir tikiuosi geriausio...
gal nera jau taip blogai jei 7sav.nematyti sirdukes? ir atseit nustojes augti, bet tik tiek ir iseina pagal pastojima... Gal kam panasiai buve? gal kazka patart galit, ar nuremint.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AgneDid @ 2009 01 15, 14:05)
sveikos  nestuke.gif
kazkaip paskaicius sia tema trupuciuka aprimau, nors situacija mano irgi labai labai stresinga unsure.gif 
viskas buvo lyg ir gerai, 6 sav.pamate mazyte puslyte gimdoje, ir liepe ateiti 9sav. nuejusi issigandau! siunte i ligonine, nemato sirdeles ir matosi pora hematomu. jauciuosi gerai, nekraujuoju, neteplioju, net nenutuokiau kad taip gali but. itaria nesivystanti. ligoninej ir nieko nepasake.. gal lyg mato lyg ir ne.. puslyte nepaisant hematomu yra taisyklinga. nuvaziuoju ii klinikas, o ten visai klaiku-kazkokia praktikante atsiunte kur nemoka nei ijungti aparato! tada kita atejus visai su manim nekalbejo, tik kraipe galva kad nieko gero-bet girdejau kaip uzrasinejo viska-gimda padidejus, kiausides sveikos, embrioniukas nepaauges atseit nuo 7 sav. (bet pagal pastojima tik tiek ir iseina, o ne 9 sav.) isleido namo ir tiek. sake jei nekraujuosiu nueit pas savo gydytoja po sav. bet as eisiu rytoj, t.y. po 3 dienu. gal dar niekas nepasikeite per tiek, bet nors prasysiu kad tyrimus kokius padarytu, nes per tiek laiko JOKIU TYRIMU  NEDARE  blink.gif
nzn nei ka galvot,bandysiu eit privaciai dar kur ir tikiuosi geriausio...
gal nera jau taip blogai jei 7sav.nematyti sirdukes? ir atseit nustojes augti, bet tik tiek ir iseina pagal pastojima... Gal kam panasiai buve? gal kazka patart galit, ar nuremint..  verysad.gif

Nepergyvenk ir man panašiai buvo, tik dar ir patepliodavo šiek tiek. O jau dabar skaičiuoju paskutines savaites iki pasimatymo su savo klecku smile.gif Geriausia pasidaryt HCG tyrima kraujo ir matysis ar auga, vystosi. Kartais tie gydytojai sukelia stresą ir paniką visai be reikalo.
Atsakyti
sveikos.
isvaziavau i kita miesta pradejo rudai tepti. apziurejo vietine gydytoja, sake laukti,guleti. parvykau atgal namo i Klaipeda isskyros patapo raudonos ir gan gausios, nors siek tiek mazesnes nei iprastos menesines. nuvykau i ligonine, padare echoskopa. puslyte mato, bet pagal mano pasakyta menesiniu laika ir echo duoenys nesutampa.atejo antras gydytojas, kad pasakytu tai ko nepasake pirmas-kad gultis i ligonine ir daryt aborta, stebuklu nebuna. atsisakiau.
ar buvo kuriai su gausesniu kraujavimu, kad vaisius isliko gyvas? guliu ir bijau pajudeti. kaip tikiuosi stebuklo....

Atsakyti
QUOTE([Ecta] @ 2009 01 17, 17:08)
sveikos.
isvaziavau i kita miesta pradejo rudai tepti. apziurejo vietine gydytoja, sake laukti,guleti. parvykau atgal namo i Klaipeda isskyros patapo raudonos ir gan gausios, nors siek tiek mazesnes nei iprastos menesines. nuvykau i ligonine, padare echoskopa. puslyte mato, bet pagal mano pasakyta menesiniu laika ir echo duoenys nesutampa.atejo antras gydytojas, kad pasakytu tai ko nepasake pirmas-kad gultis i ligonine ir daryt aborta, stebuklu nebuna. atsisakiau.
ar buvo kuriai su gausesniu kraujavimu, kad vaisius isliko gyvas? guliu ir bijau pajudeti. kaip tikiuosi stebuklo....

Kai laukiausi pirmaji karta, tai 2 kartus tikrai stipriai buvau pradejusi kraujuoti. Todel gulde i ligonine, stabde kraujavima, bet tai buvo ne pati pradzia, o kazkur 11 ir 13-14 nestumo savaitemis. Paskui vaisius vis budavo per mazas savo laikui. Dukryte gime isnesiota, bet svere tik 2.5kg ir su sklaidos trukumu (rimtos ortopedines problemos). Taciau nestumo metu niekas nemate ir ne karto net neuzsimine, nepasake, kad leliukui gali buti kazkas negerai...
Mano patarimas-nestumo nesaugoti labai, jei gresia persileidimas. Viena is priezasciu gali buti vaisiaus sklaidos trukumai.. bet gal ir ne, atidziai stebek situacija ir gal viskas bus gerai, to ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
As pirma karta kai patojau nuejau pas gydytoja 7 sav tai sako sirdeles plakima matau, bet neatitinka dydis atsilieka 2 sav. Ji isejo atostogu ir liepe ateiti po menesio, jei kas negerai prades teplioti ar skaudeti lekt i ligonine. Beveik praejus menesiui pradejo teplioti, nulekiau i klinikas paziurejo, kad gemalines puslytes dydis taip ir likes 5 sav. Isvada: nesivystantis nestumas, abrazija. Kai antra karta pastojau, tai panikavau, kad tik viskas gerai butu. Bet si karta viskas liuks.

Jei jau nepasiseks nenusiminkit, taip nutinka labai daznai ir nebutinai turi kartotis blush2.gif
Papildyta:
QUOTE([Ecta] @ 2009 01 17, 17:08)
sveikos.

Manau nieko nelauk, daryk abrazija, nes jei jau sako daryti, tai tikrai negerai, gal vaisiaus net neuzsimezge, gal tik gemaline puslyte yra. Daryk abrazija, o po poros menesiu vel bandyk, negaisk veltui laiko. Nors labai liudna tai sakyti, pati labiai sunkiai isgyvenau.
Papildyta:
QUOTE(Gebe @ 2009 01 15, 15:45)
Nepergyvenk ir man panašiai buvo, tik dar ir patepliodavo šiek tiek. O jau dabar skaičiuoju paskutines savaites iki pasimatymo su savo klecku  smile.gif Geriausia pasidaryt HCG tyrima kraujo ir matysis ar auga, vystosi. Kartais tie gydytojai sukelia stresą ir paniką visai be reikalo.

HCG nebutinai parodo, kad su vaisium viskas gerai. Buna, kad puslyte auga, HCG dideja, o vaisius neuzsimezges ar nesivysto.
Atsakyti
QUOTE(damora @ 2009 01 19, 01:54)

Manau nieko nelauk, daryk abrazija, nes jei jau sako daryti, tai tikrai negerai, gal vaisiaus net neuzsimezge, gal tik gemaline puslyte yra. Daryk abrazija, o po poros  menesiu vel bandyk, negaisk veltui laiko. Nors labai liudna tai sakyti, pati labiai sunkiai isgyvenau.

pirmoji daktare pas kuria lankiausi sake kad bazine stebeti, jie virs 37 tai viskas gerai. kai antrasis gydytojas apziurejo echoskopu tai pats pasake, kad nieko jis negali spresti, nes echoskopu nesimato gyvas ar negyvas.sako echo po 10d kartoti. tik va uz 5 min ateina ktas gydytojas, kad pasakyt darom aborta, anas nepasake to as sakau. uz poros valandu eisiu pas savo gydytoja...tikiuos is jos sulauksiu zmogiskumo...jei ne ieskosiu kitos. nenoriu pasiduoti.

o del sklaidos sutrikimu...nemanau, kad tai nuleme gresantis persleidimas. paprasciausiai is auksciau buvo nulemta turbut viskas. man su pirmuoju nestumu viskas gerai buvo pradzioj iki 4 menesio, o dukra gime su 2 sirdies ydom.
Atsakyti
neber mao leliuko... kaip gine pasake-liekanos.. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti