Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvas snėštumas - nesimato embriono :(

turiu klausima. o kai vaisius nustoja vystytis, tai kraujo nera, ar kaip, truputi nesuprantu. tiesiog nieko nejauti, kad jis nesivysto ar kazkokie skausmai yra? aciu.
Atsakyti
QUOTE(olgab @ 2009 02 04, 13:27)
turiu klausima. o kai vaisius nustoja vystytis, tai kraujo nera, ar kaip, truputi nesuprantu. tiesiog nieko nejauti, kad jis nesivysto ar kazkokie skausmai yra? aciu.

Manau ivairiai. Man nieko nebuvo, na nedaug laiko praejo, laiku nustate. Praejus kuriam laikui po vaisiaus zuties, turetu atsirasti kraujavimas - gimda tokiu budu valosi. Manau, kad ir skausmai tokiu atveju visai normalu...
Atsakyti
nesuprantu, kaip jums echoskopu ziurejo taip anksti unsure.gif ? Man sake, kad ziures tik 18-20 savaite doh.gif ? Ar as kazko nesuprantu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Blondy @ 2009 02 04, 14:56)
nesuprantu, kaip jums echoskopu ziurejo taip anksti  unsure.gif ? Man sake, kad ziures tik 18-20 savaite  doh.gif ? Ar as kazko nesuprantu  g.gif ?

Gal poliklinikoje lankaisi?
Atsakyti
QUOTE(olgab @ 2009 02 04, 11:27)

mano antras nestumas baigesi blogai... nuo pat nestumo pradzios jokiu nestumo pozymiu nejauciau - visiska priesingyb pirmajam... kada as mane pykino iki 16 sav...
bet dziaugiausi kad galiu ramiai i darba eiti - nereikia lakstyti i tualeta kas 10 min...
kazkur apie 8-9sav pagal mmm nuejau pas gyd ir padare echo... mate dvi gemalines puslytes - tik viena jau tuscia buvo o kitoje vaisius be sirdutes... po keliu dienu padare abrazija... nepatare laukti kol pradesiu kraujuoti, nes to pasekoje gresia kraujo uzdegimai ir siaip negerumai visokie... siaip pozymiu jokiu tokiu nejauciau, kad nesivystantis, atrodo ir pilvas augo...bet siaip jauciausi lyg nebuciau nescia-visiskai jokiu pozymiu... unsure.gif

QUOTE(Blondy @ 2009 02 04, 13:56)
nesuprantu, kaip jums echoskopu ziurejo taip anksti  unsure.gif ? Man sake, kad ziures tik 18-20 savaite  doh.gif ? Ar as kazko nesuprantu  g.gif ?

man su pirmu nestumu dare echo kokiu6-7 sav, su antru irgi panasiai. nesuprantu ko taip ilgai laukti reikia 18-20 sav unsure.gif juk per ilgas laiko tarpas... unsure.gif
Atsakyti
Man ta pati situacija... 6sav. nemato sirdutes plakimo. Bet cia paskaicius nusiraminau, kad taip daznai buna.. dar lko 4d. pralaukti iki sekancio echo, tada pasakis galutinai kas ir kaip g.gif Jau laukiu, dienas skaiciuoju... Siaip pozymiai nestumo man yra ir konkretus tokie... Kad tik viskas butu oki unsure.gif
Atsakyti
na manau,kad tai buna kiekvienai skirtingai smile.gif mano sirdute jau pamate 6 savaite nestuke.gif o nestuma pamate is vis nepilnai 4 savaiciu... smile.gif
Atsakyti
Turiu ir as panasia beda. Pries 2 dienas prasidejo tepliojimai, nulekem su MB i Antakalnio klinikas. Nuramino, parode plakancia sirdute, isaiskino kad iplyso geltonkunis, paskyre hormonu, viskas bus gerai. Nestumas 6-7 savaites. Siandien nuvarau pas ginekologe VGN apziurai, ta aiskina kad reikia valyma daryti, nesivystantis nestumas, nesimati sirdeles, nera kraujotakos. Susinervinau nerealiai.Pasiskaitinejus cia biski apsiraminau ir nebeskubesiu ryt is ankstyvo ryto valytis....
Atsakyti
Niu as cia gal biski ne i tema,bet labai jau neramu.
Kai suzinojau ,kad laukiuosi nulekiau is kart pas salia dirbancia gine ( mano gydytojas tuo metu atostogavo),ji apziurejo pasake ,kad 5 savaites ir taip keistai issireiske- nestumas paciame gimdos kamputyje,as is kart issigandau,bet ji pasake ,ka tai nieko baisaus.Paskyre Duphastono nes esu turejus laparaskopija ir t...Gal kam yra taip buve ,ar nereiskia tai negimdinio nestumo?Pirmadieni eisiu pas savo gydytoja tai jo isklausinesiu kas kaip ir ttt...bet labai jau neramu laukt iki to pirmadienio:(
Atsakyti
QUOTE(Blondy @ 2009 02 04, 13:56)

na, jei lankaisi poliklinikoj ir jei neturi jokių nusikundimų (skausmai, tepliojimai, kokia nors rizika dėl ginekologinės anemnezės), tai pirmasis planinis echo numatytas būtent apie 18-19 savaitę, o antrasis berods apie 28-32. Tiek planinių echoskopijų numatyta pagal ligonių kasas ir visokias kitokias normatyvas, kuriomis vadovaujasi poliklinikos.
Nors man poliklinikoje darė ekstra echo 7 savaičių vos tik apsilankiau pirmąjį kartą (dėl ankstesnių ginekologinių operacijų), paskui pakartotinai 9 sav. O paskui jau tik du planinius numatytomis savaitėmis turėjau.
Jei lankaisi privačioje, tai echo daro dažniau (pirmiausia gi jiems papildomi pinigai už echoskopiją). Bet vėl gi, kas savaitę nenorėčiau kad darytų, nebent tikrai būtų reikalas stebėti. Kas per daug - nesveika.
Atsakyti
O man turėtų jau būti pilnos 4 sav., gal 4,5 sav. (pagal hCG).
Tačiau darė vaginalinį echo ir nieko nematė............................
Eisiu po 5d., ateinantį trečiadienį, pirmadienį vėl darysiu hCG
Atsakyti
Šiandien darė echo, tai matė net ne vieną, o 2 gemalines puslytes thumbup.gif
Tikiuosi, kad viskas vystysis gerai. Pagal echo-5sav.
Atsakyti