QUOTE(AgneDid @ 2009 01 20, 20:29)
tai vis tik dare abrazija? manes greiciauisiai irgi tas pats laukia 4ni

snd dar patvirtino kad mazylis neauga. jau beveik 10sav. turetu buti, atitinka apie 6sav. bandziau skaiciuoti pagal pastijima bet ir niekas neiseina, laukiau apie 10dienu, iskalusiau 4 gydytoju ir visi ta pati

nesivystantis.... Nenoriu tuo patiketi, bet laukt jau nebera nei jegu nei sveikatos...
neapsakomai sunku, o kaip jausiuosi 4ni tik galiu isivaizduot

uzjauciu tave labai, nes pati ta patiriu...
taip, vakar padare. dar kai nuejau i ligonine paprasiau, kad paskutini karta paziuretu su echo...iki paskutines minutes tikejaus stebuklo, kad gal visgi....bet sake embrionas jau isvis deformavesis buvo. po isvalymo gydytoja pasake, kad vaikutis mano isciose negyvas jau apie 2 savaites buvo

dbr sake pastot rekomenduoja tik po 6 men. 5 men gert kontraceptines, 6aji menesi jau galima rizikuoti... bet manau, kai gausiu tyrimu rezultatus dar tuos terminus aptarsim su savo ginekologe.. negaliu gert kontraceptiku, nes man ir taip pastot sunku..
siaip sunku labai. bet jau susitaikiau su tuo, kad nieko nepakeisiu. vakar dar tokia beprotiska mintis toptelejo. vyras per kaledas padovanojo grandinele su angeliuko pakabuciu.. jis netrukus nutruko.. kaip tik ta savaite, kai mano leliukas turejo zuti.. ar sutapimas, ar zenklas..
AgneDid sunku ka tokia akimirka pasakyti. laikykis. buk stipri. ir nenustok rupintis savimi