Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvas snėštumas - nesimato embriono :(

QUOTE([Ecta] @ 2009 01 19, 20:45)
neber mao leliuko... kaip gine pasake-liekanos..  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

tai vis tik dare abrazija? manes greiciauisiai irgi tas pats laukia 4ni verysad.gif snd dar patvirtino kad mazylis neauga. jau beveik 10sav. turetu buti, atitinka apie 6sav. bandziau skaiciuoti pagal pastijima bet ir niekas neiseina, laukiau apie 10dienu, iskalusiau 4 gydytoju ir visi ta pati verysad.gif nesivystantis.... Nenoriu tuo patiketi, bet laukt jau nebera nei jegu nei sveikatos... verysad.gif
neapsakomai sunku, o kaip jausiuosi 4ni tik galiu isivaizduot verysad.gif verysad.gif verysad.gif uzjauciu tave labai, nes pati ta patiriu...
Atsakyti
QUOTE(AgneDid @ 2009 01 20, 20:29)
tai vis tik dare abrazija? manes greiciauisiai irgi tas pats laukia 4ni  verysad.gif  snd dar patvirtino kad mazylis neauga. jau beveik 10sav. turetu buti, atitinka apie 6sav. bandziau skaiciuoti pagal pastijima bet ir niekas neiseina, laukiau apie 10dienu, iskalusiau 4 gydytoju ir visi ta pati  verysad.gif  nesivystantis.... Nenoriu tuo patiketi, bet laukt jau nebera nei jegu nei sveikatos...  verysad.gif
neapsakomai sunku, o kaip jausiuosi 4ni tik galiu isivaizduot  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  uzjauciu tave labai, nes pati ta patiriu...

taip, vakar padare. dar kai nuejau i ligonine paprasiau, kad paskutini karta paziuretu su echo...iki paskutines minutes tikejaus stebuklo, kad gal visgi....bet sake embrionas jau isvis deformavesis buvo. po isvalymo gydytoja pasake, kad vaikutis mano isciose negyvas jau apie 2 savaites buvo verysad.gif dbr sake pastot rekomenduoja tik po 6 men. 5 men gert kontraceptines, 6aji menesi jau galima rizikuoti... bet manau, kai gausiu tyrimu rezultatus dar tuos terminus aptarsim su savo ginekologe.. negaliu gert kontraceptiku, nes man ir taip pastot sunku..
siaip sunku labai. bet jau susitaikiau su tuo, kad nieko nepakeisiu. vakar dar tokia beprotiska mintis toptelejo. vyras per kaledas padovanojo grandinele su angeliuko pakabuciu.. jis netrukus nutruko.. kaip tik ta savaite, kai mano leliukas turejo zuti.. ar sutapimas, ar zenklas..

AgneDid sunku ka tokia akimirka pasakyti. laikykis. buk stipri. ir nenustok rupintis savimi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo [Ecta]: 21 sausio 2009 - 16:10
man ir vakar padare valyma... verysad.gif galutines isvados dar tik po geros sav.bus. man gydytojas sake apie puse metu irgi palaukt, nors kt sake ir greiciau galiu, bet manau palauksiu.. dar sake pries planuojant 3 men.gerti foline.
taigi, planuosim leliuka i vasaros pabaiga cool.gif stiprybes ir sekmes
o tas pakabutis gal ir kazka reiske, o gal tik sutapimas, as ir kartais bandau atrinkti kada kas galejo pakenkti jo vystymuisi, bet manau ne mes kaltos kad taip nutinka... leliukai labai laukiami ir mylimi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AgneDid @ 2009 01 23, 11:03)
man ir vakar padare valyma...  verysad.gif  galutines isvados dar tik po geros sav.bus. man gydytojas sake apie puse metu irgi palaukt, nors kt sake ir greiciau galiu, bet manau palauksiu.. dar sake pries planuojant 3 men.gerti foline.
taigi, planuosim leliuka i vasaros pabaiga  cool.gif  stiprybes ir sekmes
o tas pakabutis gal ir kazka reiske, o gal tik sutapimas, as ir kartais bandau atrinkti kada kas galejo pakenkti jo vystymuisi, bet manau ne mes kaltos kad taip nutinka... leliukai labai laukiami ir mylimi  wub.gif

Uzjauciu labai tave ir visas, kurios tai patyre verysad.gif Laikykites, nepasiduokit juodom mintim, - viskas bus gerai, - bus dar leliuku ir ne po viena kiekvienai 4u.gif
Atsakyti
Grizau ir as siandien is gines. Mums 5 savaites ir 5 dienos. Sirdutes dar nemate, - pats zirniukas irgi dar vos vos iziurimas doh.gif Bet gine nuramino, kad 6-ta savaite daznai sirdutes dar nesigirdi, taip kad sake nepergyventi ir ateiti po 3 savaiciu blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, as ir ka tik isgyvenau sunkia netekti. Tik vis dar sedziu ir toks neramumas nelabai suprantu kas ir kaip, gal kuri galetumet patarti. Sausio 16d per vyro gimtadieni pasidariau NT, kuris parode antra vaiduokliuka, iskart nusipirkau antra testa kuris rodo 7 dienas pries mm, tas parode abu ryskius bruksniukus. Paskutines mm buvo gruodzio14-16 tiksliai nepamenu. Taigi po NT sekancia diena sventem vyro gimtadieni, as aisku jokiu svaigalu nevartojau, bet jauciausi labai prastai, krete nervinis drebulys ir pradejo skaudeti pilva, nuvejau atsigult ir iki 4 ryto kol visi sveciai neisejo jauciau labai didelius pilvo skausmus. Kita diena ir sekancia jauciaus gerai. Sausio 20d, nuveziau suneli i mokykla, vaziuodama namo glosciau pilveli ir jau pradejau kalbetis su savo zirniuku, kai gryzau namo uz valandos pamaciau kad rudai teplioju, pradejau be proto nervuotis verkt, dar uz triju valandu pasirode kraujingas tepliojimas. Nulekiau pas seimos gydytoja, ( as gyvenu airijoje)ta paskaiciavo kad mano nestumas 5 sav, paguode kad kartais taip buna ir israse siuntima i ligonine sekanciai dienai. kita diena kai vaziavau i ligonine kraujavimas buvo stipresnis, daktaras juodaodis padare scana ir vidini echoskopa ir te pasake labai mazas nestumas arba blogas nestumas. padare kraujo tyrimus hcg nustatyti ir liepe ateit pakartoti kraujo tyrimus penktadieni. Ketvirtadieni kraujavimas nustojo tik tepliojau, penktadieni kai ejau kraujo duoti vel buvo kraujavimas, bet po pietu nustojo. Atsakymu liepe ateit pirmadieni, visa savaitgali gulejau valgiau vaisius darzoves, vitaminus, bet ir labai nervavausi verkiau, per tas dienas jokio kraujavimo nebuvo, turejau didziule vilti kad viskas gerai. Pirmadieni gydytoja pasake kad as ne nescia, ivyko ankstyvas persileidimas, hcg treciadienio buvo tik 36, penktadieni 15. Sake laukt mm kurios turetu pasirodyt per 2-3 savaites. Daugiau as jos nieko ir neklausiau nes norejau greiciau isbekt is kabineto issirekt ir issiverkt.
Nesuprantu jei man ivyko persileidimas ar galejo viskas issivalyti per viena diena kraujavimo(maciau kad iskryto didelis kraujo kresulys ir rudi mazi kresuliukai kaip odeles), kitos raso kad kai persileidzia kraujuoja savaite ir ilgiau. Nezinau ka ir galvot gal pas mane ten kas nors liko.

Prasau atsakykit ka galvojat.
Atsakyti
QUOTE(167skruzde @ 2009 01 29, 19:58)
Sveikutes, as ir ka tik isgyvenau sunkia netekti. Tik vis dar sedziu ir toks neramumas nelabai suprantu kas ir kaip, gal kuri galetumet patarti. Sausio 16d per vyro gimtadieni pasidariau NT, kuris parode antra vaiduokliuka, iskart nusipirkau antra testa kuris rodo 7 dienas pries mm, tas parode abu ryskius bruksniukus. Paskutines mm buvo gruodzio14-16 tiksliai nepamenu. Taigi po NT sekancia diena sventem vyro gimtadieni, as aisku jokiu svaigalu nevartojau, bet jauciausi labai prastai, krete nervinis drebulys ir pradejo skaudeti pilva, nuvejau atsigult ir iki 4 ryto kol visi sveciai neisejo jauciau labai didelius pilvo skausmus. Kita diena ir sekancia jauciaus gerai. Sausio 20d, nuveziau suneli i mokykla, vaziuodama namo glosciau pilveli ir jau pradejau kalbetis su savo zirniuku, kai gryzau namo uz valandos pamaciau kad rudai teplioju, pradejau be proto nervuotis verkt, dar uz triju valandu pasirode kraujingas tepliojimas. Nulekiau pas seimos gydytoja, ( as gyvenu airijoje)ta paskaiciavo kad mano nestumas 5 sav, paguode kad kartais taip buna ir israse siuntima i ligonine sekanciai dienai. kita diena kai vaziavau i ligonine kraujavimas buvo stipresnis, daktaras juodaodis padare scana ir vidini echoskopa ir te pasake labai mazas nestumas arba blogas nestumas. padare kraujo tyrimus hcg nustatyti ir liepe ateit pakartoti kraujo tyrimus penktadieni. Ketvirtadieni kraujavimas nustojo tik tepliojau, penktadieni kai ejau kraujo duoti vel buvo kraujavimas, bet po pietu nustojo. Atsakymu liepe ateit pirmadieni, visa savaitgali gulejau valgiau vaisius darzoves, vitaminus, bet ir labai nervavausi verkiau, per tas dienas jokio kraujavimo nebuvo, turejau didziule vilti kad viskas gerai. Pirmadieni gydytoja pasake kad as ne nescia, ivyko ankstyvas persileidimas, hcg treciadienio buvo tik 36, penktadieni 15. Sake laukt mm kurios turetu pasirodyt per 2-3 savaites. Daugiau as jos nieko ir neklausiau nes norejau greiciau isbekt is kabineto issirekt ir issiverkt.
Nesuprantu jei man ivyko persileidimas ar galejo viskas issivalyti per viena diena kraujavimo(maciau kad iskryto didelis kraujo kresulys ir rudi mazi kresuliukai kaip odeles), kitos raso kad kai persileidzia kraujuoja savaite ir ilgiau. Nezinau ka ir galvot gal pas mane ten kas nors liko.

nusiramink, visoms skirtingai buna
Atsakyti
o as tik eisiu kitos savites gale ir bijau....tikiuosi pamatys ta mano leliuka, taip jau norisi,kad viskas gerai butu, man pirmas nestumas, tai visko bijau, o dar tiek visko perskaiciau g.gif man 6 savaites, gal jau pamatys, kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(olgab @ 2009 01 30, 23:20)
o as tik eisiu kitos savites gale ir bijau....tikiuosi pamatys ta mano leliuka, taip jau norisi,kad viskas gerai butu, man pirmas nestumas, tai visko bijau, o dar tiek visko perskaiciau  g.gif  man 6 savaites, gal jau pamatys, kaip manote?

Pamatys, tikrai pamatys 4u.gif .. mano pamate (nors pagal liniuote matau, kad mes mazesni).. as irgi visko labai bijau, nes irgi pirmas kartas... bet stengiuosi blogas mintis "uzblokuoti" ir mastyti tik teigiamai 4u.gif ir tu pasistenk mastyti, kad "viskas bus gerai" 4u.gif
Atsakyti
dekui tau labai uz palaikyma 4u.gif jau nusibodau vyrui jauciu, kiekviena diena vis apie ta pati, jisai jau juokiasi is manes bigsmile.gif parasysiu, kai pas daktara nuleksiu smile.gif visiems sekmes;
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olgab: 03 vasario 2009 - 14:56
QUOTE(167skruzde @ 2009 01 29, 18:58)

Uzjauciu, bet tikrai cia buvo persileidimas, pati du turejau, zinau ka reiskia tik mano didesni buvo gemaliukai. Man per kokia dvi dienas issivale.
Atsakyti
Mergaites, nuosirdziai Jus uzjauciu. Man taip pat teko patirti, kas yra nesivystantis nestumas. Valyma atliko 10 nestumo savaite, o embrionas atitiko vos 8. Valyma atlikusi gydytoja taip pat patare bandyti pastoti po 6 menesiu. Sake, kad patirtas stresas, baime, kad vel nepasikartotu ta pati istorija, gali pakenkti nestumui. Jog nuolat galvosiu ar vaikelis gyvas, ar ne... Mano gydytoja sake, kad galima bandyti po 2-3 ciklu. Islaukiau 1 cikla. Valymas buvo atliktas gruodi, o vasari jau laukiaus smile.gif
Zinoma, kad pergyvenimu buvo, ar vystosi, ar gyvas, bet jie dingo pajutus judesiukus! Dabar auginame beveik 3ju menesiu dukryte.
Tikiu, kad ir Jums, mielosios, viskas pavyks. Labai to linkiu.
Atsakyti