Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvas snėštumas - nesimato embriono :(

QUOTE(Calendula @ 2009 03 02, 22:31)
Šiandien darė echo, tai matė net ne vieną, o 2 gemalines puslytes thumbup.gif
Tikiuosi, kad viskas vystysis gerai. Pagal echo-5sav.

thumbup.gif oho kaip faina thumbup.gif sveikinu pamačius dvi puslytes,dabar tik aukit ir tvirtėkit 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labukas na as sia temuke sukuriau beveik pries metus, tai va man tada padare abrazija verysad.gif buvo nesivystantis. Po tryju mensiu leido bandyti pastoti na ir ka as pastojau iskarto thumbup.gif nestuke.gif Jau greit turesiu pereti savo leliuka nestuke.gif labai dziaugiuosi kad si kart viskas gerai einasi, nestumas geras ir lengvas jokiu komplikaciju tfu tfu tfu smile.gif nepergyvenkit mergaites ir jus sulauksit savo angeliuku. Ir tik nepulkit darytis iskart abraziju kartais buna kad veliau sirdele pasimato , mano tada nesimate ir net 4sav atsiliko, o ir kraujavimas prasidejo verysad.gif
Na bet dabar dziaugiuosi , kad viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
O man paskaicius iskilo toks klausimas : sakot ,kad ziurint per pilva (ne vaginaliniu budu) kartais ginekologas nemato nestumo...Ar gali buti,kad taip ziurint nematytu nestumo kai jau yra 16 savaite...Ar yra kam taip buve?
Atsakyti
QUOTE(Calendula @ 2009 03 02, 23:31)
Šiandien darė echo, tai matė net ne vieną, o 2 gemalines puslytes thumbup.gif
Tikiuosi, kad viskas vystysis gerai. Pagal echo-5sav.

Sveikinu! biggrin.gif
As buvau pas ginekologe praeita savaite,dare echo ir pamate 4,5 sav gemaline puslyte. Nors pagal menes. turejo buti 6,5sav.Pergyvenu,nes turejau viena nesivystanti.Jau savaite pikyna,galva sukasi.Tikiuosi, kad viskas bus gerai ir sestadieni isgirsiu, kad musu maziukas gerai auga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanuska @ 2009 03 08, 16:44)
O man paskaicius iskilo toks klausimas : sakot ,kad ziurint per pilva (ne vaginaliniu budu) kartais ginekologas nemato nestumo...Ar gali buti,kad taip ziurint nematytu nestumo kai jau yra 16 savaite...Ar yra kam taip buve?

as manau kad taip negali buti, nes vaikutis jau issivystes ir nemazas schmoll.gif man dare echo 12 sav, tai iskart matesi susiformaves vaikutis ir kojytes ir rankytes ir netgi judejo jis, o cia 16 sav, jau pati gali pajust vaikucio judesius g.gif
Atsakyti
QUOTE(167skruzde @ 2009 01 29, 20:58)
Sveikutes, as ir ka tik isgyvenau sunkia netekti. Tik vis dar sedziu ir toks neramumas nelabai suprantu kas ir kaip, gal kuri galetumet patarti. Sausio 16d per vyro gimtadieni pasidariau NT, kuris parode antra vaiduokliuka, iskart nusipirkau antra testa kuris rodo 7 dienas pries mm, tas parode abu ryskius bruksniukus. Paskutines mm buvo gruodzio14-16 tiksliai nepamenu. Taigi po NT sekancia diena sventem vyro gimtadieni, as aisku jokiu svaigalu nevartojau, bet jauciausi labai prastai, krete nervinis drebulys ir pradejo skaudeti pilva, nuvejau atsigult ir iki 4 ryto kol visi sveciai neisejo jauciau labai didelius pilvo skausmus. Kita diena ir sekancia jauciaus gerai. Sausio 20d, nuveziau suneli i mokykla, vaziuodama namo glosciau pilveli ir jau pradejau kalbetis su savo zirniuku, kai gryzau namo uz valandos pamaciau kad rudai teplioju, pradejau be proto nervuotis verkt, dar uz triju valandu pasirode kraujingas tepliojimas. Nulekiau pas seimos gydytoja, ( as gyvenu airijoje)ta paskaiciavo kad mano nestumas 5 sav, paguode kad kartais taip buna ir israse siuntima i ligonine sekanciai dienai. kita diena kai vaziavau i ligonine kraujavimas buvo stipresnis, daktaras juodaodis padare scana ir vidini echoskopa ir te pasake labai mazas nestumas arba blogas nestumas. padare kraujo tyrimus hcg nustatyti ir liepe ateit pakartoti kraujo tyrimus penktadieni. Ketvirtadieni kraujavimas nustojo tik tepliojau, penktadieni kai ejau kraujo duoti vel buvo kraujavimas, bet po pietu nustojo. Atsakymu liepe ateit pirmadieni, visa savaitgali gulejau valgiau vaisius darzoves, vitaminus, bet ir labai nervavausi verkiau, per tas dienas jokio kraujavimo nebuvo, turejau didziule vilti kad viskas gerai. Pirmadieni gydytoja pasake kad as ne nescia, ivyko ankstyvas persileidimas, hcg treciadienio buvo tik 36, penktadieni 15. Sake laukt mm kurios turetu pasirodyt per 2-3 savaites. Daugiau as jos nieko ir neklausiau nes norejau greiciau isbekt is kabineto issirekt ir issiverkt.
Nesuprantu jei man ivyko persileidimas ar galejo viskas issivalyti per viena diena kraujavimo(maciau kad iskryto didelis kraujo kresulys ir rudi mazi kresuliukai kaip odeles), kitos raso kad kai persileidzia kraujuoja savaite ir ilgiau. Nezinau ka ir galvot gal pas mane ten kas nors liko.

Prasau atsakykit ka galvojat.

man ir panasei viskas buvo, pradejo kraujuot ir nuvarius pas gine, gine pasake kad nematom ar gyvas ar ne, tik mane penktadieni pagulde, sestadieni paleido namo liepe lovoj gulet, o sekamdieni prasidejo dideli skausmai ir nuejus i tuoleta pamaciau toki maza gniuzuleli, kaip nuotraukyteje echo. pirmadieni nuvaziavus pas daktare paziurejo viska ir sako ivyko issivalymas ir viskas tvarkoje, sako nors ir rytoj gali pastot nereik laukt nei 3 nei 6 men.
pagal echonestumas buvo 6 savaites ir 1d. o pagal mmm turejo but 7 savaites su biskiuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asju: 10 kovo 2009 - 14:37
QUOTE(asju @ 2009 03 10, 15:35)
man ir panasei viskas buvo, pradejo kraujuot ir nuvarius pas gine,  gine pasake kad nematom ar gyvas ar ne,  tik mane penktadieni pagulde, sestadieni paleido namo liepe lovoj gulet, o sekamdieni prasidejo dideli skausmai ir nuejus i tuoleta pamaciau toki maza gniuzuleli, kaip nuotraukyteje echo. pirmadieni nuvaziavus pas daktare paziurejo viska ir sako ivyko issivalymas ir viskas tvarkoje, sako nors ir rytoj gali pastot nereik laukt nei 3 nei 6 men.
pagal echonestumas buvo 6 savaites ir 1d. o pagal mmm turejo but 7 savaites su biskiuku

paskaičiau jūsų keleto postus ir nesuprantu.. man gydytoja sakė, kad turėtų prasidėti labai stiprus kraujavimas, trunkantis apie valandą.. g.gif man kraujavo, tiksliau pliumptelėjo nedidelis gniužulas tualete, o vėliau tik nepilnas paketas pribėgo.. ir viskas.. liepė dar išgerti dozę vaistų,kad prasidėtų tikrasis kraujavimas, bet vėl nesulaukiu.. labai tikiuosi, kad tik tiek ir tebuvo visko, ir kad abrazijos neprireiks verysad.gif man pagal echo sakė 10 savaičių, nors pagal mane realiai atitiko 6-8 savaites. nematė jokio gemaliuko, tik gimda vis didėjo ir vešėjo, gemalinė pūslelė ir trynys matėsi.. verysad.gif ilgiau laukti man neleido verysad.gif
Atsakyti
o man nei vaistuku jokiu neliepe gert, niko,biskiuka pakraujavo bet labai nedaug, kaip paskutinem menesiniu dienom ir viskas, bet greit variau pas daktare pasitikrint kad nebutu kaiko like tenai...patarciau ir tau pasitikrinti pas daktare kad nebutu kokiu nesamoniu veliau smile.gif
Atsakyti
Buvau pas ginekologę, tai nėštumas atitinka 6 sav. + kelios dienos. Kiek mažesnis nei pagal mano skaičiavimus.
Tačiau užfiksavo embriono širdies veiklą 4u.gif

Tikiu, kad mums viskas bus gerai.
Atsakyti
Sveikos,
papasakosiu nuo pradziu. Pirmiausiai uzjauciu visas, kurias sitaip kamavo ir prinervino.
Pasidariau nestumo testus 2 ax.gif abu teigiami. uzsiregistravau pas ginekol. nuejau. jis apziurejo. sako nestumo maiseli matau, bet trynio nesimato. Nusiunte darytis tyrimu kraujo. (naugarduko g.). pasakiusi jam tyrimo rezultatus buvau sokiruota.jis pasake, kad itaria negimdini nestuma.ir , kad greiciau lekciaui ligonine.nes jis labai (pabreze) labai rimtai itaria negimdini nestuma. Mat mate jis per vaginaskopa ta kokiu 3 sav. dydzio. o pagal tyrimus 5-6 sav. Arba dar sake, kad gal nesivystantis, bet siaip liepe lekt ir gult i ligonine.kad bus operacija.
Persigandus paskambinau seimos daktarei thumbup.gif daktarei. Ji nusiunte mane i antakalnio priemimo skyriu. ten apziurejo daktaras Pazerskas. jis pamate ir tryni, ir sirdute ir sake, kad nestumas gimdoje. Kad vaisiaus nemato, tai liepe laukt savaite.tada turetu pasimatyti.
Praverkiau pusdieni, asarojau ir jau atsisveikininejau su dziaugsmeliu.
doh.gif verysad.gif dabar bijau jau ir dziaugtis pradet. Po savaites vel pas gydytoja. Tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Auryte_ @ 2009 03 17, 09:34)
Sveikos,
papasakosiu nuo pradziu. Pirmiausiai uzjauciu visas, kurias sitaip kamavo ir prinervino.
Pasidariau nestumo testus 2  ax.gif  abu teigiami. uzsiregistravau pas ginekol. nuejau. jis apziurejo. sako nestumo maiseli matau, bet trynio nesimato. Nusiunte darytis tyrimu kraujo. (naugarduko g.). pasakiusi jam tyrimo rezultatus buvau sokiruota.jis pasake, kad itaria negimdini nestuma.ir , kad greiciau lekciaui ligonine.nes jis labai (pabreze) labai rimtai itaria negimdini nestuma. Mat mate jis per vaginaskopa ta kokiu 3 sav. dydzio. o pagal tyrimus 5-6 sav. Arba dar sake, kad gal nesivystantis, bet siaip liepe lekt ir gult i ligonine.kad bus operacija.
Persigandus paskambinau seimos daktarei  thumbup.gif  daktarei. Ji nusiunte mane i antakalnio priemimo skyriu. ten apziurejo daktaras Pazerskas. jis pamate ir tryni, ir sirdute ir sake, kad nestumas gimdoje. Kad vaisiaus nemato, tai liepe laukt savaite.tada turetu pasimatyti.
Praverkiau pusdieni, asarojau ir jau atsisveikininejau su dziaugsmeliu.
doh.gif   verysad.gif  dabar bijau jau ir dziaugtis pradet. Po savaites vel pas gydytoja. Tikiuosi viskas bus gerai.

Na nieko sau! Neik daugiau pas ta gyditoja.
Kiek savaiciu tau dabar yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarza: 17 kovo 2009 - 17:58
QUOTE(zarza @ 2009 03 17, 19:57)
Na nieko sau! Neik daugiau pas ta gyditoja.
Kiek savaiciu tau dabar yra?

5 sav, su trupuciu. Sake ligonineje, kad sesta.
Ziauriai pykstu skaitydama kaip gydytojai sitaip gasdina, varo darytis valymu mamytes verysad.gif nestuke.gif
Atsakyti