Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvas snėštumas - nesimato embriono :(

aš ketvirtadienį eisiu pas ginę ir reikalausiu echo. nes neramu man, kai nestuke.gif kaip ir patvirtintas, bet jokie tyrimai nepadaryti. tikiuosi, kad viskas gerai ir galėsiu pasimatyti su savo lialium wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2007 07 17, 20:38)
aš ketvirtadienį eisiu pas ginę ir reikalausiu echo. nes neramu man, kai nestuke.gif kaip ir patvirtintas, bet jokie tyrimai nepadaryti. tikiuosi, kad viskas gerai ir galėsiu pasimatyti su savo lialium wub.gif

Echo atliekamas ne pagal nestuke.gif pageidavimus ar reikalavimus. Gydytojai tikrai žino, kada tokius tyrimus būtina atlikti, o kada - ne. Turint omenyje, kad iki 12 nėštumo savaitės dažniausiai niekas net į įskaitą neįrašo, tai ankstyvas lankymasis su savais reikalavimais gali nelabai maloniai nuteikti.
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif

dvi savaites gulejau lovoje- temperatura nuo 37.2-37.6, galva svaigo, karstis pyle, galvojau vel virusa pasigavau. poliklinikoje net rengena paskyre.ir kas man pasviete prota pasidaryti nestumo testa diena iki rengeno-jis buvo teigiamas blush-anim-cl.gif2:aisku, jokiu rentgenu.kita diena pakartojau slapimo tyrima 2 kartus-teigiamas.nulekiau i privacia klinika-atliko slapimo tyrima - neigiamas.tada sumokejau,kad dar kraujo tyrima padarytu - ir ka hcg buvo 292.4 miu/ml. taciau vaginaliniu ultragarsu nieko nesimate ( dare jau du kartus - jokios puslytes nemato) verysad.gif pakartojom kraujo tyrima ir po keturiu dienu nuo pirmo tyrimo hcg jau buvo 1242miu/ml.neteplioja man net nekraujuoju, pilvo neskauda, pamaudzia truputi strenas, todel labai tikiuosi kad si sestadieni isgirsiu - stai tavo puslyte. juk tai pirmas mano nestumas. skaiciuojant nuo paskutiniu mm pirmos dienos-jaubutu netoli 6 sav.

Atsakyti
buvau pas ginę. darė echoskopiją. puslelė vietoj - bet ir tiek gerų žinių. širdelės nesimato. nors mano pilvo gyventojui jau beveik 7 savaitės. kitą penktadienį eisiu darytis dar vienos echoskopijos. jei širdelės ir vėl nebus - valymas............
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2007 07 19, 22:36)
buvau pas ginę. darė echoskopiją. puslelė vietoj - bet ir tiek gerų žinių. širdelės nesimato. nors mano pilvo gyventojui jau beveik 7 savaitės. kitą penktadienį eisiu darytis dar vienos echoskopijos. jei širdelės ir vėl nebus - valymas............

katusik nenusimink - labai laikau kumstukus kad kita penktadieni, jau matysi leliuko sirdele. daugiau optimizmo ir pasisteng iki kitp penktadienio buti rami - del leliuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirduliuke @ 2007 01 04, 02:16)
Apie savo nestuma suzinojau penktadieni...

QUOTE(busVakare @ 2007 05 02, 17:19)
ACIU UZ VISAS ISTORIJAS IR UZ IKVEPIMA!!!

Mano sviezias atvejis:

jazauuu blink.gif tokius gydytojus tik prie sienos gun_bandana.gif nu niekad nepagalvodavau, kad taip gali būt... be žodžių.... bash.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzunaki @ 2007 07 20, 09:53)
katusik nenusimink - labai laikau kumstukus kad kita penktadieni, jau matysi leliuko sirdele. daugiau optimizmo ir pasisteng iki kitp penktadienio buti rami - del leliuko  4u.gif

ačiū, zuzunaki. bet taip neramu... nes vien šiandien iš mūsų nestuke.gif būrelio trys mergaitės pabėgo dėl nesivystančio cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2007 07 25, 21:39)
ačiū, zuzunaki. bet taip neramu... nes vien šiandien iš mūsų  nestuke.gif būrelio trys mergaitės pabėgo dėl nesivystančio cry.gif

viskas bus gerai - tik reikia tiketi. 4u.gif as irgi laukiu rugpjucio 1 d, kai gydytoja bandys izvelgti embriona pusleleje. taciau nesinervinu ( nors aisku yra baime sirdyje). dabar reikia but ramiai ir dziaugtis nestuke.gif galvok, kad viskas bus gerai - taip ir bus 4u.gif
Atsakyti
dabar esu rami - mano kliackasm yra 9 mm dydzio ir jau gine mate plakancia sirdele thumbup.gif linkiu visoms patirti ta nuostabu jausma nestuke.gif
Atsakyti
mano nestumui 7.5 savaites, siandien ziurejo su vaginaliniu echoskopu, bet leliaus nemate, gemaline puslyte norma, hcg dideja, krutine skauda, rytais papykina, ginekologas nori daryti valyma o as nzn ka daryti, gal dar kelias dienas palaukti, ar eiti pas kita, vyras ramina, o as jau kaip ir praradus vilti, bet sutikau nueiti pas kita pasikonsultuoti, nejau 7.5 savaiciu ir gali nesimatyti embriono? verysad.gif
Atsakyti
Sveikos visos busimos ir esamos mamytes,
mano draugei tokia pat problema.....6sav. - mazas kraujavimas, nemato vaisiaus tonusu. Vietos daktare iskart sako negyvas vaisius. As ja nuveziau pas savo daktare.....ji neskubejo sprests tai paliko savaitei - ramybei. Pirmadieni vaziuosim . As galvoju, kad gal jie laika netiksliai skaiciuoja.....gal tik kokios 4 sav. yra. Nes nuotraukoj raso 7-8mm. PER MAZAS MANAU - 6 SAV. Nezinau.................
P.S As pati kraujavau 7 sav. o vaikui jau beveik 5m.
Papildyta:
QUOTE(pinokis @ 2007 08 06, 19:21)
mano nestumui 7.5 savaites, siandien ziurejo su vaginaliniu echoskopu, bet leliaus nemate, gemaline puslyte norma, hcg dideja, krutine skauda, rytais papykina, ginekologas nori daryti valyma o as nzn ka daryti, gal dar kelias dienas palaukti, ar eiti pas kita, vyras ramina, o as jau kaip ir praradus vilti, bet sutikau nueiti pas kita pasikonsultuoti, nejau 7.5 savaiciu ir gali nesimatyti embriono? verysad.gif

Butinai nueik pas dar kokiu 2. Nes musu daktarai, kad ir tukstancius duodi......... verysad.gif visai nekreipia demesio. Pats turi ieskot info.......
Papildyta:
QUOTE(zuzunaki @ 2007 08 03, 10:20)
dabar esu rami - mano kliackasm yra 9 mm dydzio ir jau gine mate plakancia sirdele thumbup.gif linkiu visoms patirti ta nuostabu jausma nestuke.gif

Keliu sav. tau pastebejo sirdele plakant......
Atsakyti
QUOTE(zuzunaki @ 2007 08 03, 10:20)

sveikinu 4u.gif mes irgi eisim ryt pas gine, nes mums 6 sav ir klausysim sirdeles plakimo, duok Die viskas butu gerai nestuke.gif o ar tave pykina? nes manes nerpykina, tik krutine labai padidejo, jautri, praeita sav maude pilvo apacia verysad.gif penktadieni buvom priemime ir daktaras ziurejo, sake irgi 0,9 cm zirniukui mano ir pilvo maudimas pasak jo, naturaus dalykas g.gif
Atsakyti