Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvas snėštumas - nesimato embriono :(

na, man buvo irgi, kad nuejau 6 sav ir keliu dienu pas gine del sventos ramybes isitikint, kad viskas ok. Echo parode tik puslyte, kuri atitiko nepilnas 5 sav. unsure.gif as jau sunerimau, bet gine mane nuramino, liepe ateit po savaites ir matysim, ar bus matyt vaisius ir sirdute. Nuramino, kad ankstyvam nestume buna tokiu paklaidu, nes nebutinai pastiji vidury ciklo. Taigi, po savaites jau pamatem sirdute, dar po savaites pradejo tepliot, bet lelius augo, praeita savaite jau atitikom 10 sav kaip ir pagal mmm ir viskas tvarkoj thumbup.gif
Atsakyti
Man panašiai buvo. Testas rodė laimingąsias dvi juosteles, o nuėjus pas gyd echo nerodė nėštumo gimdoje. Gyd liepė gerti folio rūgštį ir ateiti po savaitės. Tai tą savaitę galvojau išprotėsiu. Bet mūsų džiaugsmui po savaitės pūslytė jau buvo sėkmingai įsitaisius gimdoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha @ 2007 03 11, 19:13)
na net nžn, mums iš rugsėjinukių tai vienai 13 savaitėlių, buvo pradėjo truputį rudai tepti, tai jai kai echo darė, tai nematė vaisiaus blink.gif  net nžn ar taip gali būti, kad 13 sav. nieko nematytų g.gif  dabar visos laukiame rytojaus, kad patvirtintų, jog viskas ok verysad.gif
Papildyta:

labai džiaugiuosi, kad viskas gerai 4u.gif  4u.gif

Labai idomu kaip ten tavo draugei buvo toliau? Butinai parasyk.
Man tai buvo taip: 12-oj savaitej nuejau pasidaryti skano, o daktaras ir sako nieko gimdoje nera. Isziurejo mane is virsaus ir is vidaus ir ten nieko nerado, nes 12-oj savaitej jau tikrai turi matytis visas zmogutis. Taigi uzsibaige tuom, kad padare isvalyma.
Tiek prisiskaiciau siame skyrelyje, net baisu pasidare, negi galejo nematyti vaisiaus net 12-oj savaitej!?
Atsakyti
Sveikos mamytes, jungiuosi prie jūsų.
Mums šiandien 6 sav. 2 d. Puslyte gimdoje, o vaisiaus nesimato. Kitas echo po 2 sav. Kiek bandžiau konsultuotis, sužinojau, kad yra apie 10 % nėščiųjų, kurių vaisiaus iki 7 sav. nesimato (nors mūsų čia tiek daug atrodo g.gif ). Bet apie 8-9 jau turėtų matytis. Tikiuos tos, kurios laukiam, tikrai sulauksim! KANTRYBĖS visoms!
Gaila, Ledi, kad tau ir kai kurioms kitoms neteko sulaukt, tikėkimės viskas prieš akis... nestuke.gif
Atsakyti
pasidalinsiu ir as savo istorija.. As gyvenu londone, ir esu 5savaites 4 dienos nestulka jau, tad kol tau paskiria akusere reikia laukti iki poros savaiciu, o man skausta vis pilvo apacia, tad nusprendziau nelaukus nuvaziuot i ligonine pasitiktint. Pirma itare pusles uzdegima, bet nepasitvirtino, tada pradejo gazdinti kad man negimdyvinis nestumas. Tad pradejo labai aiskiai piesti vaizda kad reiks man daryti isvalyma, kad pasalins viena puse kiausineliu, ir kad pastoti tadar 90+ % ir t.t. tad parejus namo tik dudas paleidau ir isgazdinau vyra. Kitai dienai paskyre vaginalini skana, ir ten pasake kad viskas savo vietoj, matosi kiausinelis ir po 3 sav. vel eisiu daryt skana, kad patikrintu ar isitvirtino leliukas.
Daktarai tikrai galetu susilaikyti nuo kai kuriu komentaru, kol nera isitikine , kad kazkas blogai o negazdintu busimu mamyciu ir teveliu. mano vyras buvo taip issigandes, kad bijojo net man skambinti po skano paklaust ar viskas ok.
tad dabar visi pirstai sukryziuoti ir su dziaugsmu laukiu kol pasakys kad jau plaka sirdute thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, aš irgi buvau pas ginekologę antradienį, bet tada dar nieko nesimatė. Šiandien eisiu da kartelį, ir labai tikiuosi, kad jau matysis koks burbulėlis 4u.gif Labai norėčiau padaryti vyrui staigmeną Kalėdų proga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 22 gruodžio 2007 - 06:51
man nemate sesta,pamate tik septyniu doh.gif
nervatriopkes buvo kaip prisimenu doh.gif
gydytojai dabar jau taip priprato,prigasdina iki blogiausio, kad paskui atsakomybes sumazetu
kiek zliumbiau nestuke.gif , turbut juos visus ziures apede biggrin.gif
7 men paprognozavo,kad vaikas gims su neissivysciusiomis smegenimis,nes pastate diagnoze "inkstu nepakankamumas"
aciu kitam gyd,kuris tik pazvenge is tokiu sapaliojimu, padare tyrimus ir diagnozavo "smelis" inkstuose.
karoce blink.gif
vaikas gime sveikas, protingas ir gudrus wub.gif
Atsakyti
tai jau tikrai - ji etik gazdintii ir atsokomybes atsikratyti temoka tie daktarai, sundaktariai is ju kai kurie gun_bandana.gif
Atsakyti
Pritariu, kai kurie daktarai visai atbukę. Gulėjau 9-11 sav. su gręsiančiu persileidimu, tai viena vizituot atėjus ir ėmė išvedžiot: "gimda atsirinks, bus nėštumas ar persileisit".
Atrodo, ir pačios tą žinom, bet verčiau jau vilties įkvėptų, juk net daugiau šansų, kad viskas gerai baigsis. Juk nuo mūsų pačių tikėjimo, pozityvių emocijų irgi labai daug kas priklauso.

Gulėjau ten su viena mergina, kur nepilnų šešių savaičių nėštumas buvo, tai kai išleidžiant echoskopavo (6sav. 3 d.), matėsi tik pūslelė ir nesimatė dar vaisiaus, bet už savaitės jos ginekologė jau rado širdelę.
Po to gulėjau su kita, pas ją 8 savaičių nėštumas buvo - tai nors ir kraujavo, širdelė matėsi, kad plaka, ir tikiu, kad jai nėštumą taip pat išsaugojo.

O pati pas ginę pirmąsyk nuėjau 5 sav. 4 d., tai tik pūslelę matė. Liepė ateit už trijų savaičių. Kur aš ten išlauksiu doh.gif Tai 6 sav. 5 d. nuėjau privačiai, pažiūrėjo vaginaliniu echoskopu ir puikiausiai matė širdelę. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fausta32 @ 2007 11 29, 21:09)
Sveikutes,

As taip pat ta pati isgyvenau. Tik is ligonines grizau. Pagulde del gresincio.. Tai vienas gydytojas mato vaisiu, kitas nemato. Nusprende reikia trecio nuomones echoskopas rodo 6 savaites, sako turi matytis. Tada trecia gydytoja dare vaginalini ir pamate sirdute tik sako vaisius mazas, bet taip buna, jei pastojimas velesnis. Tad siandien vel tikrino echoskopu ir jau mate sirdute tik niekaip nesugaude vaisiaus, kad ismatuotu. o kai pagavo, tai ziople sesute isjunge echoskopa ir nespejo ismatuot smile.gif . Sako 6 savaiteliu ne visada matosi. O dabar mums jau 7 savaiteles.

o mano istorija po ilgo vilties, tikejimo ir daugkartiniu nusivylimu baigesi, nesivystanciu nestumu ir isvalymu 10 sav verysad.gif sirdutes taip ir neaptiko
Atsakyti
QUOTE(Yte @ 2007 12 25, 19:10)
o mano istorija po ilgo vilties, tikejimo ir daugkartiniu nusivylimu baigesi, nesivystanciu nestumu ir isvalymu  10 sav verysad.gif  sirdutes taip ir neaptiko

uzuojauta console.gif
labai suprantu, nes musu vieno maziuko is dvieju sirdele sustojo verysad.gif
prisimenu tai tik kaip per migla. bet dabar dziaugiames dukrele wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2007 12 03, 12:49)
praeita savaite jau atitikom 10 sav kaip ir pagal mmm ir viskas tvarkoj  thumbup.gif

mes sesiu neatitikom, buvom mazesni, o 14 jau buvom beveik 3 sav didesni g.gif
bet gime (iskrapste lauk) 2 sav veliau doh.gif
Atsakyti
Kai mum jau beveik buvo 6 sav., o testukas parode dar nelabai ryskia antra jostele, tai po keliu dieneliu nuejau pas gine darytis echo, bet ji nieko nemate g.gif
tai as jau tikrai buvau pamaniusi, kad testas suklydo schmoll.gif bet kaip pasirodo viskas taip ir turejo buti biggrin.gif nes dabar jau mano maziuko echo ekrani tikrai negali nepastebeti 4u.gif
Atsakyti