QUOTE(ligita123 @ 2007 08 07, 23:13)
Sveikos visos busimos ir esamos mamytes,
mano draugei tokia pat problema.....6sav. - mazas kraujavimas, nemato vaisiaus tonusu. Vietos daktare iskart sako negyvas vaisius. As ja nuveziau pas savo daktare.....ji neskubejo sprests tai paliko savaitei - ramybei. Pirmadieni vaziuosim . As galvoju, kad gal jie laika netiksliai skaiciuoja.....gal tik kokios 4 sav. yra. Nes nuotraukoj raso 7-8mm. PER MAZAS MANAU - 6 SAV. Nezinau.................
P.S As pati kraujavau 7 sav. o vaikui jau beveik 5m.
Papildyta:
Butinai nueik pas dar kokiu 2. Nes musu daktarai, kad ir tukstancius duodi.........
visai nekreipia demesio. Pats turi ieskot info.......
Papildyta:
Keliu sav. tau pastebejo sirdele plakant......
mano draugei tokia pat problema.....6sav. - mazas kraujavimas, nemato vaisiaus tonusu. Vietos daktare iskart sako negyvas vaisius. As ja nuveziau pas savo daktare.....ji neskubejo sprests tai paliko savaitei - ramybei. Pirmadieni vaziuosim . As galvoju, kad gal jie laika netiksliai skaiciuoja.....gal tik kokios 4 sav. yra. Nes nuotraukoj raso 7-8mm. PER MAZAS MANAU - 6 SAV. Nezinau.................
P.S As pati kraujavau 7 sav. o vaikui jau beveik 5m.
Papildyta:
Butinai nueik pas dar kokiu 2. Nes musu daktarai, kad ir tukstancius duodi.........

Papildyta:
Keliu sav. tau pastebejo sirdele plakant......
sveika, ligita,
nenoriu liudinti, bet jei negirdi vaisiaus tonu - blogai

man taip buvo su pirmu nestumu, as irgi priesinaus, ejau pas kelis gydytojus, bet visu isvados buvo vienodos

Papildyta:
QUOTE(pinokis @ 2007 08 06, 19:21)
mano nestumui 7.5 savaites, siandien ziurejo su vaginaliniu echoskopu, bet leliaus nemate, gemaline puslyte norma, hcg dideja, krutine skauda, rytais papykina, ginekologas nori daryti valyma o as nzn ka daryti, gal dar kelias dienas palaukti, ar eiti pas kita, vyras ramina, o as jau kaip ir praradus vilti, bet sutikau nueiti pas kita pasikonsultuoti, nejau 7.5 savaiciu ir gali nesimatyti embriono? 

sveika,
kaip jau rasiau ligitai, tavo atvejas turbut bus kaip ir mano. tokio dydzio embrionas per vaginalini echoskopa turi pilnai matytis, jei nemato - kazkas negerai. zinoma, geriausia isgirsti keliu daktaru nuomone, bet jie dazniausiai buna teisus. O krutis nustoja sopet ir kiti simptomai dingsta mazdaug po 2 sav.
liudna zinia, bet mes stiprios
laikykis