Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvas snėštumas - nesimato embriono :(

QUOTE(ligita123 @ 2007 08 07, 23:13)
Sveikos visos busimos ir esamos mamytes,
mano draugei tokia pat problema.....6sav. - mazas kraujavimas, nemato vaisiaus tonusu. Vietos daktare iskart sako negyvas vaisius. As ja nuveziau pas savo daktare.....ji neskubejo sprests tai paliko savaitei - ramybei. Pirmadieni vaziuosim . As galvoju, kad gal jie laika netiksliai skaiciuoja.....gal tik kokios 4 sav. yra. Nes nuotraukoj raso 7-8mm. PER MAZAS MANAU  - 6 SAV. Nezinau.................
P.S As pati kraujavau 7 sav. o vaikui jau beveik 5m.
Papildyta:

Butinai nueik pas dar kokiu 2. Nes musu daktarai, kad ir tukstancius duodi......... verysad.gif visai nekreipia demesio. Pats turi ieskot info.......
Papildyta:

Keliu sav. tau pastebejo sirdele plakant......

sveika, ligita,
nenoriu liudinti, bet jei negirdi vaisiaus tonu - blogai unsure.gif
man taip buvo su pirmu nestumu, as irgi priesinaus, ejau pas kelis gydytojus, bet visu isvados buvo vienodos verysad.gif 6 savaitej tonus turi girdet, na bent jau vidiniu echoskopu. Man buvo 11 savaiciu, tai ir su isoriniu viskas buvo aisku. pabandyk dar viena echoskopa padaryt po keliu dienu, jei rodys ta pati, netemp, nes del uzsibuvusio zuvusio vaisiaus gimdoje gali pasigauti sepsi. na, tikiuos viskas bus gerai. stiprybes tau ir tavo draugei
Papildyta:
QUOTE(pinokis @ 2007 08 06, 19:21)
mano nestumui 7.5 savaites, siandien ziurejo su vaginaliniu echoskopu, bet leliaus nemate, gemaline puslyte norma, hcg dideja, krutine skauda, rytais papykina, ginekologas nori daryti valyma o as nzn ka daryti, gal dar kelias dienas palaukti, ar eiti pas kita, vyras ramina, o as jau kaip ir praradus vilti, bet sutikau nueiti pas kita pasikonsultuoti, nejau 7.5 savaiciu ir gali nesimatyti embriono? verysad.gif

sveika,
kaip jau rasiau ligitai, tavo atvejas turbut bus kaip ir mano. tokio dydzio embrionas per vaginalini echoskopa turi pilnai matytis, jei nemato - kazkas negerai. zinoma, geriausia isgirsti keliu daktaru nuomone, bet jie dazniausiai buna teisus. O krutis nustoja sopet ir kiti simptomai dingsta mazdaug po 2 sav.
liudna zinia, bet mes stiprios
laikykis
Atsakyti
aciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita123 @ 2007 08 07, 23:13)
Sveikos visos busimos ir esamos mamytes,
mano draugei tokia pat problema.....6sav. - mazas kraujavimas, nemato vaisiaus tonusu. Vietos daktare iskart sako negyvas vaisius. As ja nuveziau pas savo daktare.....ji neskubejo sprests tai paliko savaitei - ramybei. Pirmadieni vaziuosim . As galvoju, kad gal jie laika netiksliai skaiciuoja.....gal tik kokios 4 sav. yra. Nes nuotraukoj raso 7-8mm. PER MAZAS MANAU  - 6 SAV. Nezinau.................
P.S As pati kraujavau 7 sav. o vaikui jau beveik 5m.
Papildyta:

Butinai nueik pas dar kokiu 2. Nes musu daktarai, kad ir tukstancius duodi......... verysad.gif visai nekreipia demesio. Pats turi ieskot info.......
Papildyta:

Keliu sav. tau pastebejo sirdele plakant......

buvo 7 savaites,kaidare ultragarsa
Atsakyti
Man 6 sav. ir 2 dienos, vakar ziurejo su echoskopu ir ultragarsu, sirdeles nematyti verysad.gif Embrionas 6.4mm Liepe ateiti po savaites... taip tikiuosi, kad viskas bus gerai....
Atsakyti
su pirmu vaikuciu man buvo panasi istorija kaip daugelio jusu cia aprasyta.. kadangi zinojau data kada pastojau jau po 10 d. zinojau kad laukiuosi vaikelio mano vaikui buvo 2 sav. kai man pradejo teplioti ... nuvaziavus i ligonine sake kad as pati nenoriu tureti to vaiko kad reikia daryti valyma, kad jis visai nesivysto (pagal ju paskaiciavimus buvo 4 sav.) bet aciu vyrui jisai apkoliojo gydytojus ir mane pagulde sulaikymui nors toks nedidelis nestumas buvo.. ekoskopu ziurejo kas 3 dienas.. vis lauke vaiko sirdeles plakimo... po 2 sav... sulauke ir man palengvejo... po to buvo dar du gulejimai ligoninese tik kitose irgi su gresianciu (gulejau kai vaikui buvo apie 8 sav. ir apie 12 sav. po 2 savaiteles ir paskutini karta paleido tik kai vaikui jau buvo 15 sav.) po to vaikutis vystesi gerai ir dabar turiu sveika suneli...o galejo jo ir nebuti del gydytoju abejingumo...

na o pries menesiuka pastojau dar karta... ir dabar vaikuciui pagal med skaiciavimus eina 6 sav. tai jau pasamonej vis eidama i tuoleta bijau aptikt ten neprasytu demiu nes sis vaikutis laukiamas ne maziau nei pirmas...
tad pas gydytoja pirmas vizitas numatytas tik kai vaikuciui bus 8 sav... nes bijau kad nepasikartotu praejusi istorija.
Atsakyti
as tik itariau kad laukiuosi, ir nuvaziavau prie juros, ten patepliojo rudai, tai staigiai nulekiau echo pasidaryti, tai sake yra pilnos 6 sav., eina septinta, vaisius gyvas, plaka sirdele, formuojasi placenta. mane ziurejo vaginaliniu echoskopu, sako per ji matosi geriau. Jei kuri daretes paprastu echoskopu, gal pabandykit vaginaliniu? Linkiu kad visoms viskas butu gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 27 rugpjūčio 2007 - 10:42
sveikos,
Man 5 savaites ir 3 dienos, gyd embriono nemate, tik puslele, kuri tik 6 mm, sake kad per maza... schmoll.gif Eisiu po savaites, bet perspejo, kad galiu pradeti kraujuoti... ohmy.gif Labai issigandau ir dabar man labai neramu. Juk as taip dziaugiausi nestumu....
Mazesnis nestumas nei 5 sav, man negali buti, nesveliau nebebuvo wub.gif
Gal zinote, kiek mm buna penkiu savaiciu puslele?? 4u.gif
Atsakyti
Na as vaikeli jau turiu bet man buvo labai panasi situacija. Dabar tiksliai nepamenu bet man atrodo kad kai buvo 5,5 ar 6 savaites. Patepliojo rudai ir daktare paziurejus echo (as nezinojau kad laukiuosi nors testas rode II ) pasake kad nieko nemato, embriono gimdoje nera, pagal ja tai reiske negimdinis arba persileidimas. Bet liepe ateiti po savaites. Atejau ir pamate puslyte wub.gif . Viskas buvo tvarkoj. Bet mazdaug 7-8sav pradejau stipriai kraujuoti, taciau ligoninej pamate vaikeli ir plakancia sirdute. Geriau hormonus kad nepersileisciau ir istisai gulejau. Po to dar visokiu nemalonumu buvo, bet esme kad turiu sveika ir dideli berniuka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciux: 15 spalio 2007 - 12:37
Sveikutes! Prisijungsiu ir as prie jusu,man 7 savaiteles ziurejo echo puslyte yra, o embriono nesimato,net nezinau ka galvot?siandien dariausi kraujo tyrima,rytoj rezultatai,baisiai bijau,kad nebutu nesivystantis ar tuscia puslyte,pries tai turejau 2 persileidimus,taip laukiau sito nestuke.gif [SIZE=7]
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 05 02, 15:19)
ACIU UZ VISAS ISTORIJAS IR UZ IKVEPIMA!!!

Mano sviezias atvejis:
pasidariau testa siandien ryte: II-bruksneliai. Apsiblioviau is dziaugsmo ir nulekiau is karto pas savo ginekologe. Ji pasiziurejo per echoskopa ir sako: arba cista arba nesivystantis nestumas. Mano reakcija: bet dar labai anksti, ka nors matyti!! Tad lauksim kitos savaites ir vizito pas ja.

Logiskai mastau: paskutines mm buvo balandzio 3 d. Susirgti turejau si sekmadieni. MM veluoja 5 dienos. O siaip kaip laikrodis su 1 dienos paklaida. Visi nestumo pozymiai yra! Na, dar nepykina tik. Tad tam leliukui 2-3 savaites!!! Dar juk nieko neturetu matytis!! Pati maciau juoda nago dydzio puslyte su tamsiu viduriu kaireje puseje. Kokia dar cista? Koks nesivystymas, jei jis dar tik pradeda kabintis? Manau, reik palaukti, ar ne?

O kuriozas dar ir tas, kad po 10 menesiu bandymo pastoti, pasidareme vyr. tyrimus. Maniskio spremiukai tinginiai, beveik nejuda. Tyrimus daremes po mano paskutiniu mm. Geguzes 3d. gavom termina pas urologa, bet neisim, nes.. as kaip ir jau laukiuosi.
Man sirdyje jokio absoliuciai jokio nerimo nera!

Dar vienas pvz is mano drauges: velavo mm. Pasitikrino echoskopu- sako..nieko nesimato. Na, gimda pasiruosus prisitvirtinimui, atvira. Matosi kazkoks pusmenulis. Bet testas teigiams. Po savaites neueina pasitikrinti: 6-7 savaites kaip laukiasi! Tai gal ir man taip... Bet po jusu istoriju, manau, kad man reikia su TIKEJIMU ISLAUKTI!!!

laukiu tesinio smile.gif pas mane mm taipogi tokios pat reguliatrios su 1 diena .man jau turetu but apie 3-4 sav. kadangi esu ne lt,tai pas gydytojus eisiu tik grizusi.
Atsakyti
As irgi isgyvenau panasia situacija, kuri dar nesibaige. Nestumo testas buvo teigiamas, bet labai skaudejo pilva, pas daktare papulti greitai negalejau, tai prisiskambinau ir isiprasiau sestadieni, paziurejo echo (buvo 5 sav) sako nieko nera ateik treciadieni. Atejau paziurejo echoskopu, sako nieko nera gimdoj darykis HCG ir ateik po 2 dienu. Su tyrimu atejau penktadieni, ziuri echoskopu, sako pagal HCG tikrai nescia, bet gimdoj matosi atsisluoksniavimas, tai manyciau kad persileidimas ankstyvas, bet dar itare negimdini. Vel pasidariau HCG, kad dinamika matytusi ir su atsakymu skambinu daktarei. Nu sako HCG pakito ne tiek kiek turetu, tu lek i klinikas, tegul guldo...... blink.gif isikvieciau vyra is darbo skambinames i klinikas pazystamam daktarui,sakau, kad itaria negimdini,o jis sako tu nevaziuok , nieko nepamatysim, o jei prasides vidinis kraujavimas tai atvaziuok , isoperuosim.. doh.gif po pusvalandzio perskambino mano gydytoja pasitarusi su kolege, sako jei dar neisvaziavot i klinikas tai nevaziuokit g.gif o jei neistiks priepuolis tai pirmadieni pas mane....
Pirmadieni paziurejo 4 karta echoskopu ir sako valio gimdoje thumbup.gif
O jau kiek nervu prisigadinau per ta laika - siaubas!
nu sako ateik po 1,5 savaites paziuresim kaip sirdute plaka blush2.gif
siandien buvau o sako auga, bet sirdute neplaka doh.gif Sako puslyte kaip 7 savaiciu o o gemaliukas kaip 5. Tik si karta negasdino jau, ir jau paciai ramiau, nes jauciuos kaip nescia- pykina ir pan. tikiuosi viskas bus gerai.
kantrybes ir kitoms ir stenkites nepulti i panika 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

As taip pat ta pati isgyvenau. Tik is ligonines grizau. Pagulde del gresincio.. Tai vienas gydytojas mato vaisiu, kitas nemato. Nusprende reikia trecio nuomones echoskopas rodo 6 savaites, sako turi matytis. Tada trecia gydytoja dare vaginalini ir pamate sirdute tik sako vaisius mazas, bet taip buna, jei pastojimas velesnis. Tad siandien vel tikrino echoskopu ir jau mate sirdute tik niekaip nesugaude vaisiaus, kad ismatuotu. o kai pagavo, tai ziople sesute isjunge echoskopa ir nespejo ismatuot smile.gif . Sako 6 savaiteliu ne visada matosi. O dabar mums jau 7 savaiteles.
Atsakyti