Įkraunama...
Įkraunama...

Bikini depiliacija nėštumo metu

Neštumo pabaigoje, kai per pilvą nieko nesimatė, tai vyras padėdavo nusidepiliuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ieva0116 @ 2006 09 07, 14:45)
Jau keli metai depiluojuosi pas kosmetologę "plikai" su vašku - nei ten labai skauda nei ką. Ir neštumo metu toliau tą pati darau.
Beje, kaip gali skausmas blogai daryti vaikeliui? O tai kai gerklę, klubą ar nugarą  (kaip kitose temose rašo) skauda - tai ką, tipo viskas gerai? vaikeliui nedaro įtakos? Man depiliacija yra mažiau skausminga....

Girdejau,kad skausmas persiduoda vaikeliui,tai kam dar papildomai darytis skausminga operacija,savanoriskai?? blink.gif Bus dar ir naturaliai atsirandanciu skausmu,kaip nugaroj,kojose skrandyje...ir tt.pasaugokim save ir savo leliuka ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Late @ 2006 09 12, 22:15)
Girdejau,kad skausmas persiduoda vaikeliui,tai kam dar papildomai darytis skausminga operacija,savanoriskai?? blink.gif Bus dar ir naturaliai atsirandanciu skausmu,kaip nugaroj,kojose skrandyje...ir tt.pasaugokim save ir savo leliuka ax.gif  4u.gif

Na nežinau, turbūt priklauso nuo skausmo pakėlimo lygio kiekvienos. Aš pvz skausmo nebijau. Depiliacija - ne skausmas. Fizinis skausmas - tai niekis, svarbu, kad gerai jaustumeis smile.gif
O va tie narturalūs skausmai man daug baisesni šiaip.... Na bet čia man...
Atsakyti
O tai jus pries gimdyma plikai depiliuojat?
Atsakyti
sweikutes mano pupuliai 4 men ir galiu pasakyt kad bent jau kauno klinikose skustis nei klizmos pries gimdyma niekx nedaro.jei daktarams trukdo jie patys apskute, o klizmutes jei nori pati turi paprasyt...
Atsakyti
KMUK per paskaitėlę apie gimdymą buvo užduotas klausimas apie bikinio sritį - akušerė paaiškino, kad nebe tie laikai, ir nieks niekam nieko neskuta. Pačios susitvarkom kaip norim, sakė nesižudyt ir nesiskust ruošiantis pas juos, nes tai nėra būtina. Jau geriau būti "ne plikai", negu "plikai" ir su žaizdelėm, kurios infekcijų tikimybę gali tik padidinti. Na jei jau bus ilgos kasos, o kirpimą ar plyšimą reiks siųti ir kasos trukdys, tai sakė, jie patys pakerpa ir paskuta... smile.gif

P.S. čia buvo apie KMUK, kaip kitur nžn
Atsakyti
QUOTE(gretha @ 2006 09 18, 14:32)
KMUK per paskaitėlę apie gimdymą buvo užduotas klausimas apie bikinio sritį - akušerė paaiškino, kad nebe tie laikai, ir nieks niekam nieko neskuta. Pačios susitvarkom kaip norim, sakė nesižudyt ir nesiskust ruošiantis pas juos, nes tai nėra būtina. Jau geriau būti "ne plikai", negu "plikai" ir su žaizdelėm, kurios infekcijų tikimybę gali tik padidinti. Na jei jau bus ilgos kasos, o kirpimą ar plyšimą reiks siųti ir kasos trukdys, tai sakė, jie patys pakerpa ir paskuta... smile.gif

P.S. čia buvo apie KMUK, kaip kitur nžn

Tai labai gerai, kad ten taip yra, nes jau buvau giliai supanikavus kaip cia su tuo veidrodeliu apseiti reikes. Nera pas mane tos kasos ilgos, vis pasitvarkau, bet jau labai sunku susilenkti. Manau teks vyro prasyt pagalbos blush2.gif
Atsakyti
As tai sakau nuspirksiu depilecini krema ir busgerai nes skustis pati negaliu vyras bijo tai net nzn. doh.gif
Atsakyti
aš tai tikrai geriau jausčiausi kai pas mane ši sritis tą dieną bus sutvarkyta.aš ir dabar pati tvarkausi, pasidarau brazilišką tongue.gif ir kai einu pas ginekologą visada pagiria kad gražiai atrodo.manau kai nebematysiu per pilvą, vistiek vargsiu su veidrodžiu, kad gražiai ir tvarkingai atrodytų.
Atsakyti
QUOTE(AGNIUXX @ 2006 10 06, 15:25)
aš tai tikrai geriau jausčiausi kai pas mane ši sritis tą dieną bus sutvarkyta.aš ir dabar pati tvarkausi, pasidarau brazilišką  tongue.gif ir kai einu pas ginekologą visada pagiria kad gražiai atrodo.manau kai nebematysiu per pilvą, vistiek vargsiu su veidrodžiu, kad gražiai ir tvarkingai atrodytų.

o kaip tas braziliskas atrodo? blush2.gif
Atsakyti
pradziai bandau taip kol pasiekiu, nes vistiek nieko nematau tai pasigrabaliodama lotuliukas.gif o paskui dar ir veidrodi pasiemu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2006 10 06, 20:32)
pradziai bandau taip kol pasiekiu, nes vistiek nieko nematau tai pasigrabaliodama  lotuliukas.gif  o paskui dar ir veidrodi pasiemu  lotuliukas.gif

na man 25 sav. nestumas tai as dar beproblemu susitvarkau pati, nereikia nei vyro pagalbos nei veidrodelio ax.gif
Atsakyti