Įkraunama...
Įkraunama...

Bikini depiliacija nėštumo metu

bandziau siandien kremuku, kad svariau viskas susitvarkytu... su peiliuku nebematau jau, tik apsiciupineju, tai nesigauna 100%. Ir ooooooooooi kaip dabar persti, gal oda jautresne, gal kokia minute perlaikiau... Bet ir tai idealiai nesusitvarke, reikejo peiliuku dabaigti... blink.gif blink.gif blink.gif
Dabar kentesiu jauciu minimum pora dienu kol perstejimas praeis. Gerai kad dar 3 savaites iki gimdymo, o ne paskutine minute sugalvojau taip eksperimentuot. doh.gif
Vyras sake isvis nieko nedaryt kol nereikia blush2.gif sakiau reikia but pasiruosus, tai siulo savo pagalba, bet tai neidarbinsi jo kas antra-trecia diena. Be to, irgi kaip isitaisyt, kaip patogiau prieit, zodziu vargelis...
liksiu tik prie peiliuku nestumo metu... smile.gif geriau be eksperimentu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amicalena @ 2009 07 14, 14:43)
Skaiciau, kad pats saugus budas yra peiliukai, depiliacija vasku, epilatorium ir t.t. nepatartina. Kol pilvukas mazas tai susitvarkau pati, bet veliau teks prasyti vyro pagalbos  smile.gif

Nepasakyciau, kad peiliukai yra saugiausias budas g.gif Kaip tik per paskaitas akuseres mini, kad nenaudotumem peiliuko pries pat gimdyma, nes didele infekciju galimybe.

QUOTE(Gintarėtarė @ 2009 07 16, 21:15)
bandziau siandien kremuku, kad svariau viskas susitvarkytu... su peiliuku nebematau jau, tik apsiciupineju, tai nesigauna 100%. Ir ooooooooooi kaip dabar persti, gal oda jautresne, gal kokia minute perlaikiau... Bet ir tai idealiai nesusitvarke, reikejo peiliuku dabaigti...  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Bandziau ir as su depiliaciniu kremu, bet prastai jis ten nudepiliavo. Reikejo dar ir peiliuku pasidarbuot cool.gif
Atsakyti
Man vienintelis ir geriausias budas - tai depiliacija vasku. Per pilvuka jau nieko nesimato, bet ir siaip patogiau, lengviau ir saugiau depiliuotis, del tos pacios infekcijos tikimybes ax.gif
Per pirma nestuma, kai dar nebuvau atradusi depiliacijos vasku, visus tuos reikaliukus sutvarkydavo mano vyras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinta1 @ 2009 07 14, 09:17)
kalbi apie ta kur vyrai barzda skuta? blush2.gif

Na taip tik ajsku mums yra specialiai sukurti moteriski..jokio vargo su jais..galima uzsimerkus susitvarkyti..ir jokios rizikos kad susizalosi.o be to labai graziai ataugineja plaukiukai, kitas dalykas kad jis beveik amzinas..tik baterijas nusiprikti reikia thumbup.gif
nereikia jokiu papildomu priemoniu thumbup.gif
ir kaina galima rasti iki simto litu 4u.gif
Atsakyti
Iki nėštumo darydavausi depiliacija vašku, dabar vargu ar rizikuočiau... jaučiu neištverčiau skausmo... o taip nepatogu su tais plaukučiais. Kai esu įpratusi steriali vaikščioti, dabar laba inemalonu ir niešti ir graužia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(marytyy @ 2009 07 26, 14:25)
Iki nėštumo darydavausi depiliacija vašku, dabar vargu ar rizikuočiau... jaučiu neištverčiau skausmo... o taip nepatogu su tais plaukučiais. Kai esu įpratusi steriali vaikščioti, dabar laba inemalonu ir niešti ir graužia  verysad.gif

Jo jo, man irgi nieko baisiau nera, kaip buti apzeltuke. Vyras alpsta jei buna grazu ir lygu, o ir man paciai patogu, negrauzia, neniesti. Bet man gyd. pasake, kad tai didele tikimybe nuolat sirgti maksties uzdegimu, pienlige, mat nesant plaukeliu bakterijos greitai patenka i maksti. Vargstu su tuo.
Klausimelis: o kaip jus depiliuojate vasku? Visur, ar tik bikinio srities sonus? Prasau pasidalinti savo patirtimi, labai prasau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgiukas @ 2009 07 30, 01:06)
Jo jo, man irgi nieko baisiau nera, kaip buti apzeltuke. Vyras alpsta jei buna grazu ir lygu, o ir man paciai patogu, negrauzia, neniesti. Bet man gyd. pasake, kad tai didele tikimybe nuolat sirgti maksties uzdegimu, pienlige, mat nesant plaukeliu bakterijos greitai patenka i maksti. Vargstu su tuo.
Klausimelis: o kaip jus depiliuojate vasku? Visur, ar tik bikinio srities sonus? Prasau pasidalinti savo patirtimi, labai prasau  ax.gif  blush2.gif

Nestumo metu kosmetologe parekomendavo per daug ten nelysti, tad depiluojam maziau - praktiskai tik kad nesimatytu is po bikinio. Sake reikia palikti plaukuciu del ju apsaugines funkcijos rolleyes.gif Tiesa, o pirmus tris menesius sake geriau is viso nedaryti - kol dar vaikelis jautriai i viska reaguoja. Bet as jai nebuvau tada pasisakius, darem kaip visad, ir nieko neatsitiko.. ax.gif
Atsakyti
geriausia tada yra kremukas smile.gif
Atsakyti
Tik depiliacija vasku smile.gif Tik reiketu pasirinkti tinkama kosmetologe: jeigu nesate to dariusios, gal pazistamos parekomenduotu, kur yra daroma kokybiskai bei malonus aptarnavimas. Geriausia depiliuoti vasku dar pries bunant nestuke.gif ir isbandyti karta ar kelis, kad zinoti, ko tiketis ir jau maziau skaudetu.

Kremukas labai nesveika, viena chemija. Ir efektas trumpalaikis..

Skutimasis bunant nestuke.gif turbut laaabai sudetinga uzduotis biggrin.gif Ir vis delto yra rizika susizeisti; ir kokybe ne pati geriausia gaunasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .Magde.: 22 sausio 2010 - 21:29
As taip pat sutinku, kad depilaicija vasku yra geriausias budas. As taip depiliuojuosi jau 5 metai pas ta pacia kosmetologe ir tikrai dziaugiuosi, jokio vargo, i mensi veina karta nueinu ir ramu. o kadangi kosmetologe pati turi du vaikus ir klausiau jos kaip su depiliacija niestumo metu, na sake tiek paciai, tiek savo vsiom klientems darydavo viso neistumo metu ir pries gimdyma, na ir vsiaks tvarkoje.
Tai va, kaip tik einu ketvirtadieni, tai dar issiklausinesiu detaliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KazlieneR @ 2010 01 25, 13:35)
As taip pat sutinku, kad depilaicija vasku yra geriausias budas. As taip depiliuojuosi jau 5 metai pas ta pacia kosmetologe ir tikrai dziaugiuosi, jokio vargo, i mensi veina karta nueinu ir ramu. o kadangi kosmetologe pati turi du vaikus ir klausiau jos kaip su depiliacija niestumo metu, na sake tiek paciai, tiek savo vsiom klientems darydavo viso neistumo metu ir pries gimdyma, na ir vsiaks tvarkoje.
Tai va, kaip tik einu ketvirtadieni, tai dar issiklausinesiu detaliau smile.gif

Ir aš su dukriukų sėkmingai visą nėštumą ir toliau depiliavausi pas kosmetologę. Jokių bėdų, ir galvos sukt dėl ataugusių plaukelių nereikia bigsmile.gif
Šiaip jau 6 metai sąžiningai kas mėnesį vaikštau, ir jokių bėdų smile.gif
Tiesa, kažkas apie pienligę prakalbo, tai va iki depiliacijų tai buvo nuolatinis mano palydovas sad.gif o dabar esu pamiršus kas tai per šlykštynė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katukė @ 2010 01 25, 16:47)
Ir aš su dukriukų sėkmingai visą nėštumą ir toliau depiliavausi pas kosmetologę. Jokių bėdų, ir galvos sukt dėl ataugusių plaukelių nereikia  bigsmile.gif
Šiaip jau 6 metai sąžiningai kas mėnesį vaikštau, ir jokių bėdų smile.gif
Tiesa, kažkas apie pienligę prakalbo, tai va iki depiliacijų tai buvo nuolatinis mano palydovas sad.gif o dabar esu pamiršus kas tai per šlykštynė biggrin.gif

Pienlige ir as esu turejus, bet primiausia merginios pienlige issaukia vaistai, ypatingai atibiotikai, man butent nuo ju buvo. Tikrai ne nuo depiliacijos. Na zinoma higiena irgi yra labai svarbu rolleyes.gif
Atsakyti