aš pažįstu žmogų, kuris buvo vienos srities tikrintojas ir jį tyčia pjudė šunimis, atseit nemato, kad jis atėjo ir pan. ir paleidžia, manydami, kad pabėgs ir netikrins... tai padėdavo jam visada, tik aišku reikia iš anksčiau, iš toliau pamatai, kad gali pulti, artinasi ir cypinį aparatą. Tas žmogus gavo darbinį, tai kainos nežino, bet man atrodo, kad ginklų parduotuvės parduoda ir kaina tikrai ne kosminė. Nors šiaip siūlyčiau elektros šoką geriau man rodos, nes su ultragarsu kenksit ir savam šuniui, po to gali tekti baimes gydyti

ypač, jei jūsų šuo už pavadėlio, šalia jūsų ir tiesiog bijote, kad koks nors agresyvus gali šokti, tai tuomet priliesite, tik turite aišku treniruoti judesį, tiesiog vietoje mankštos namuose pasitreniruoti, kaip staigiai išsiimate, atlenkiate ar paspaudžiate, nes aš galiu iš kovinio sporto pusės pasakyti kaip mane yra mokę, kad joks ginklas yra ne ginklas pas nepatyrusį, nepasimokiusį, nepasiruošusį žmogų. Tas ginklas gali net prieš mus pačius atsisukti. Žodžiu, jei kas rimtai perkat, tai rimtai ir žiūrit į tą reikalą, treniruojatės namie