Įkraunama...
Įkraunama...

Agresyvus palaidas svetimas šuo

QUOTE(davile @ 2011 08 16, 15:11)
arkliu be antsnukiu ir palaidu.

Dar kartą pavadinkit didelius šunis arkliais, tai mes, didelių šunų savininkai, paskųsim Jus ir parašysim pareiškimus už šmeižtą biggrin.gif Kuo mūsų šunys kitokie? Visiems galioja tos pačios taisyklės: pajūry draudžiama, į parduotuvę draudžiama, be antsnukio draudžiama, tuoj ir vestis gatve bus draudžiama. Ir viskas tik didesnių veislių šunims? Mažiems negalioja? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2011 08 16, 15:13)
taip butent drinks_cheers.gif  del to ir rasiau, kad net pati turedama maza suni, ir tai jo nepaleidziu ir neleidziu lekt prie kitu ir neva tai socializuotis. Tai darau tik atsiklausus. O jei ne, tai einam ten lakstytis, kur niekam nemaisom.

O jei nutrūks? Kur jo antsnukis? Kaip psichika šuns? Dresuotas bent minimaliai?
Atsakyti
davile, man idomu, kaip tu ta paskundimo procesa isivaizduoji?
As ismasciau tokius galimus scenarijus.
Sutinki dede su suniu be antsnukio, skambini i atitinkama tarnyba ir sakai, kad dede su treningais ir balta maike vedzioja suni be antsnukio ir leidzia jam uostyti svetimus zmones.
Variantai:
1. Kitame laido gale pasijuokia is jusu ir sako, kad neturi nei laiko, nei noro, nei lesu tokiom nesamonem uzsiimti
2. Tas pats, kas 1 variante, bet pasiulo rasyti pareiskima policijai. Ka rasysit? Dedes nei vardo, pavardes, nei adreso nezinot.
3. Vaziuoja i vieta? Juk tai ne policija, kad lektu su zibureliais ir aliarmu. O kol atvaziuos, dedes su treningais turbut ir pedos bus ataususios.
4. Vaziuoja i vieta ir dede tebera ten. Pagrumoja dedei pirstu, sako nu nu nu, negrazu taip, kita karta gausit bauda.

Speju, kad didziausia tikimybe, kad rezultatas butu nr.1.
Teisingai Lerikyte sako, kad tokie pasvaiciojimai sumenkina i tikrai nesmagias situacijas patekusiu zmoniu bedas.
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2011 08 16, 15:02)
...
Papildyta:
4. kol bus taip, kad didelio kalibro sunis parduoda nepatikrine seimininku psichikos, tai ir bus visokiu nelaimiu... nes deja viskas priklauso nuo seimininko. Jei suo bus auklejamas, tai bus ok viskas.
drinks_cheers.gif
Papildyta:

QUOTE(davile @ 2011 08 16, 15:13)

Papildyta:
taip butent drinks_cheers.gif  del to ir rasiau, kad net pati turedama maza suni, ir tai jo nepaleidziu ir neleidziu lekt prie kitu ir neva tai socializuotis. Tai darau tik atsiklausus. O jei ne, tai einam ten lakstytis, kur niekam nemaisom.

Turėjau omeny busimų didėlių šunų šeimininkų psichikos patikrinimą .Kodėl netaikai to ir mažiems šunims? Dėl to kad pati tokį augini? Beja, visokios fobijos nebudingos stabilios psichikos žmonėms cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2011 08 16, 15:32)
1. Kitame laido gale pasijuokia is jusu ir sako, kad neturi nei laiko, nei noro, nei lesu tokiom nesamonem uzsiimti
2. Tas pats, kas 1 variante, bet pasiulo rasyti pareiskima policijai. Ka rasysit? Dedes nei vardo, pavardes, nei adreso nezinot.
3. Vaziuoja i vieta? Juk tai ne policija, kad lektu su zibureliais ir aliarmu. O kol atvaziuos, dedes su treningais turbut ir pedos bus ataususios.
4. Vaziuoja i vieta ir dede tebera ten. Pagrumoja dedei pirstu, sako nu nu nu, negrazu taip, kita karta gausit bauda.

5. Gauni baudą už melagingą skambinėjimą? biggrin.gif Nes "mane apuostė šuo, gal galit nubaust" skamba taip pat, kaip... nu kaip vaikai kur policijai skambinėja biggrin.gif

QUOTE(saber @ 2011 08 16, 15:32)
Turėjau omeny busimų didėlių šunų šeimininkų psichikos patikrinimą .Kodėl netaikai to ir mažiems šunims? Dėl to kad pati tokį augini? Beja, visokios fobijos nebudingos  stabilios psichikos žmonėms cool.gif

hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2011 08 16, 14:38)
5. Gauni baudą už melagingą skambinėjimą? biggrin.gif Nes "mane apuostė šuo, gal galit nubaust" skamba taip pat, kaip... nu kaip vaikai kur policijai skambinėja biggrin.gif

thumbup.gif Gal dar kas kokiu pasiulymu turit? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2011 08 16, 15:16)
Nu kur jau ne - gi jau pilna tyrima atlikus ir net ekologijos policija susiradus ir anoj temoj pasiskelbus lotuliukas.gif

Ekologine policija buvo surasta tuo atveju, jei to prireiktu. O ne siuo konkreciu haskio ir dedules atveju. Miegokit ramiai.

QUOTE(Agnnyte @ 2011 08 16, 15:16)
Dar kartą pavadinkit didelius šunis arkliais, tai mes, didelių šunų savininkai, paskųsim Jus ir parašysim pareiškimus už šmeižtą biggrin.gif Kuo mūsų šunys kitokie? Visiems galioja tos pačios taisyklės: pajūry draudžiama, į parduotuvę draudžiama, be antsnukio draudžiama, tuoj ir vestis gatve bus draudžiama. Ir viskas tik didesnių veislių šunims? Mažiems negalioja? blink.gif

Atsiprasau smile.gif Dideli sunys - grazus sunys smile.gif Ir jokie jie ne arkliai smile.gif (mano pacios svajone yra tureti Didysis Sveicaru zenenhundas)
Taip, galioja visiems tos pacios taisykles. Ir as tikrai uz tai.

QUOTE(žostautė @ 2011 08 16, 15:17)
O jei nutrūks? Kur jo antsnukis? Kaip psichika šuns? Dresuotas bent minimaliai?

Suo sveriantis 2kg niekaip negali nutraukti pavadzio, nebent jis butu visai jau sutrunijes. O jei jau jis toks butu, tai butu pakeistas. Taip kad, be baimes smile.gif

QUOTE(saber @ 2011 08 16, 15:32)
Beja, visokios fobijos nebudingos  stabilios psichikos žmonėms cool.gif

Galbut, nezinau. Nes as turiu svetimu sunu fobija. Ta fobija atsirado del to, kad buvau uzpulta svetimo didelio suns - bokserio (ejau kieme, ir is laiptines tiesiog isbego suo, ir jam pasimaisiau po kojomis. Turbut tuomet as kalta buvau, kad ejau kiemu...). Bet faktas tas, kad pasekme visam gyvenimui.
Tikiuos nei jums, nei jusu vaikams to nenutiks - tai seimos nebus nestabilios psichikos nariu mirksiukas.gif

Anyway, nereikia cia pulti dabar ant manes. Pati myliu sunis, pati juos laikau - siuo metu maza. Bet kai galimybes - bus didelis suo pas mane. Ir darysiu viska, kad butu uztikrintas ne tik suns saugumas ir konfortas, bet ir aplinkiniu.

O cia rasiau tik del to, kad atsibodo kieme matyti palaidus ar be ant snukio besidraskancius sunis. O ta vakarykste haskio istorija tiesiog padejo taskus ant i - kad nusprendziau susirasti konktus, kad jei prireiks ir bus galimybe - kazkur skambinti. O ne laukti, kol ivyks nelaime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davile: 16 rugpjūčio 2011 - 14:44
Na,bet kai pagalvoju,visgi stiprios psichines bukles esu biggrin.gif grybauju pries kelias dienas,krumuose krumynuose ir is kazkur is uz nugaros pribego sunekas,nedidelis,ale arsus biggrin.gif isvis tas sekundes tik isgirdau,kad atbego kazkas, o tada kabintis pradejo,isigandau ziauriai,o tada i kojas paskuj ta suni,oj bego,oj bego biggrin.gif nu ir ka?nenumiriau,neverkiau ir nesiskundziau,nors adrenalino gavau ohoho biggrin.gif nu visko gyvenime buna, bet nereikia daryt pasaulio pabaigos,neesat pasaulio bambos,nesisuka ir nesisuks visas pasaulis tik apie jus. Daugiau pakantumo vieni kitiems!
Atsakyti
[quote=davile,2011 08 16, 15:43]
be reikalo cia ginčyjiesi, niekas čia taves nesupras smile.gif turėtu artimiausiu metu tau nustatyti psichine liga, greiciausiai kokia paveldima (minimum kokios 5 narės turėtu pasiulyti), pasiulyti gydyma (na kokios 7 narės) ir izoliuotis (na beveik visas forumas šunų ) biggrin.gif realu patarima gali is na max 2 nariu gauti. biggrin.gif sekmes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2011 08 16, 12:45)
Sveiki,

Vakar buvo toks nutikimas.
Buvau prie 9 forto, sedim ant zolytes, snekames su draugais. Staiga uz nugaros atsiranda vyras su haskiu (na taip uz keliu metru). As atsisukusi pamaciau juos, ziuriu su pavadeliu ir toliau sau ramiai sneku. Tik poto staiga, ziuriu tas haskis jau prie manes, kojas uostineja blink.gif  Aisku jis su pavadziu, be ansnukio, o tas vyras tik - "jis nieko nedaro, nebijok!" blink.gif  Kaip as pasiutau ant jo!

Koks siaubas, nu jau tas 9 fortas tikrai nesaugi vieta. Ten išvis siaubazz kas darosi:
mušasi ir plėšikauja http://kauno.diena.l...aunuolis-370247
kelia orgijas http://kauno.diena.l...-orgijos-354253

O dabar dar ir pasiutusios moteriškės...
Atsakyti
[quote=Apus,2011 08 16, 15:50]
[quote=davile,2011 08 16, 15:43]
be reikalo cia ginčyjiesi, niekas čia taves nesupras smile.gif turėtu artimiausiu metu tau nustatyti psichine liga, greiciausiai kokia paveldima (minimum kokios 5 narės turėtu pasiulyti), pasiulyti gydyma (na kokios 7 narės) ir izoliuotis (na beveik visas forumas šunų ) biggrin.gif realu patarima gali is na max 2 nariu gauti. biggrin.gif sekmes biggrin.gif
[/quote]

Taikliai biggrin.gif

[quote=Daiva D.,2011 08 16, 15:51]
Koks siaubas, nu jau tas 9 fortas tikrai nesaugi vieta. Ten išvis siaubazz kas darosi:
mušasi ir plėšikauja http://kauno.diena.l...aunuolis-370247
kelia orgijas http://kauno.diena.l...-orgijos-354253

O dabar dar ir pasiutusios moteriškės...
[/quote]

ir pasiute sunys
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2011 08 16, 15:43)
Atsiprasau smile.gif Dideli sunys - grazus sunys smile.gif Ir jokie jie ne arkliai smile.gif (mano pacios svajone yra tureti Didysis Sveicaru zenenhundas)
Taip, galioja visiems tos pacios taisykles. Ir as tikrai uz tai.
Galbut, nezinau. Nes as turiu svetimu sunu fobija. Ta fobija atsirado del to, kad buvau uzpulta svetimo didelio suns - bokserio (ejau kieme, ir is laiptines tiesiog isbego suo, ir jam pasimaisiau po kojomis. Turbut tuomet as kalta buvau, kad ejau kiemu...). Bet faktas tas, kad pasekme visam gyvenimui.
Tikiuos nei jums, nei jusu vaikams to nenutiks - tai seimos nebus nestabilios psichikos nariu mirksiukas.gif

Anyway, nereikia cia pulti dabar ant manes. Pati myliu sunis, pati juos laikau - siuo metu maza. Bet kai galimybes - bus didelis suo pas mane. Ir darysiu viska, kad butu uztikrintas ne tik suns saugumas ir konfortas, bet ir aplinkiniu.

Visokie epitetai didelių šunų adresu nesukėlė jausmą,kad mylit šunys,nu nebent savo jorkiuką. Dėl fobijų - aš irgi per daug nepasitikiu svetimais šunimis,ar mažas,ar didėlis-jokio skirtumo, dėl to tiesiog nepuolu prie jų glebeščiotis ir panašiai. Vaikystėje buvo ikandės šuo, ir prieš kelis metus vaiką taip pat, nesvarbu kad maži, skėpus vistiek gavom kaip priklauso, o ir sunui fobiją liko. O šnekant apie kitus reikia visad pradėti nuo saves, tuo labiau kad taisyklės VISIEMS šunims vienodos.
Atsakyti