QUOTE(gaudyk @ 2011 08 16, 15:16)
Nu kur jau ne - gi jau pilna tyrima atlikus ir net ekologijos policija susiradus ir anoj temoj pasiskelbus
Ekologine policija buvo surasta tuo atveju, jei to prireiktu. O ne siuo konkreciu haskio ir dedules atveju. Miegokit ramiai.
QUOTE(Agnnyte @ 2011 08 16, 15:16)
Dar kartą pavadinkit didelius šunis arkliais, tai mes, didelių šunų savininkai, paskųsim Jus ir parašysim pareiškimus už šmeižtą

Kuo mūsų šunys kitokie? Visiems galioja tos pačios taisyklės: pajūry draudžiama, į parduotuvę draudžiama, be antsnukio draudžiama, tuoj ir vestis gatve bus draudžiama. Ir viskas tik didesnių veislių šunims? Mažiems negalioja?
Atsiprasau

Dideli sunys - grazus sunys

Ir jokie jie ne arkliai

(mano pacios svajone yra tureti Didysis Sveicaru zenenhundas)
Taip, galioja visiems tos pacios taisykles. Ir as tikrai uz tai.
QUOTE(žostautė @ 2011 08 16, 15:17)
O jei nutrūks? Kur jo antsnukis? Kaip psichika šuns? Dresuotas bent minimaliai?
Suo sveriantis 2kg niekaip negali nutraukti pavadzio, nebent jis butu visai jau sutrunijes. O jei jau jis toks butu, tai butu pakeistas. Taip kad, be baimes
QUOTE(saber @ 2011 08 16, 15:32)
Beja, visokios fobijos nebudingos stabilios psichikos žmonėms
Galbut, nezinau. Nes as turiu svetimu sunu fobija. Ta fobija atsirado del to, kad buvau uzpulta svetimo didelio suns - bokserio (ejau kieme, ir is laiptines tiesiog isbego suo, ir jam pasimaisiau po kojomis. Turbut tuomet as kalta buvau, kad ejau kiemu...). Bet faktas tas, kad pasekme visam gyvenimui.
Tikiuos nei jums, nei jusu vaikams to nenutiks - tai seimos nebus nestabilios psichikos nariu
Anyway, nereikia cia pulti dabar ant manes. Pati myliu sunis, pati juos laikau - siuo metu maza. Bet kai galimybes - bus didelis suo pas mane. Ir darysiu viska, kad butu uztikrintas ne tik suns saugumas ir konfortas, bet ir aplinkiniu.
O cia rasiau tik del to, kad atsibodo kieme matyti palaidus ar be ant snukio besidraskancius sunis. O ta vakarykste haskio istorija tiesiog padejo taskus ant i - kad nusprendziau susirasti konktus, kad jei prireiks ir bus galimybe - kazkur skambinti. O ne laukti, kol ivyks nelaime.