Įkraunama...
Įkraunama...

Agresyvus palaidas svetimas šuo

QUOTE(davile @ 2011 08 16, 15:59)
ir pasiute sunys

Kokiais tyrimais remiantis? lotuliukas.gif
Pasiutusias šeimininkes galima pastebėt pilnaties metu forumuose, ypatingai tokias, kurios susitaikiusios su žmogum vis tiek ieško info, kam kitą kartą tokį paskųst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 08 16, 15:50)
Na,bet kai pagalvoju,visgi stiprios psichines bukles esu biggrin.gif grybauju pries kelias dienas,krumuose krumynuose ir is kazkur is uz nugaros pribego sunekas,nedidelis,ale arsus biggrin.gif isvis tas sekundes tik isgirdau,kad atbego kazkas, o tada kabintis pradejo,isigandau ziauriai,o tada i kojas paskuj ta suni,oj bego,oj bego biggrin.gif nu ir ka?nenumiriau,neverkiau ir nesiskundziau,nors adrenalino gavau ohoho biggrin.gif nu visko gyvenime buna, bet nereikia daryt pasaulio pabaigos,neesat pasaulio bambos,nesisuka ir nesisuks visas pasaulis tik apie jus. Daugiau pakantumo vieni kitiems!

Šunėkas šunėku, aš saviškę neseniai į parkiuką už mokyklos nusivedžiau, vakare jau taip, apie 10 val. Tamsu, tai nepaleidžiu, nes maža ką, nematysiu kur eina. Su pavadėliu vaikštau ir matau, kaip tarp manęs ir apšviestos gatvės išnyra kelios skustos vyriškos figūros. Girtos. Va tada tai vos į kelnes nepridėjau. Šunį ant trumpo pavadžio susukau, kaip nėriau į alyvas kažkokias, į tamsą, galvoju, jopštararai, kad tik nepamatytų. Kaip partizanė į pavadį įsitvėrus pakrūmiais ratu apšliaužiau. Va kur adrenalinas biggrin.gif Bet nieko, gatve vaikštau ir toliau 4u.gif Ir net sutemus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2011 08 16, 16:03)
Šunėkas šunėku, aš saviškę neseniai į parkiuką už mokyklos nusivedžiau, vakare jau taip, apie 10 val. Tamsu, tai nepaleidžiu, nes maža ką, nematysiu kur eina. Su pavadėliu vaikštau ir matau, kaip tarp manęs ir apšviestos gatvės išnyra kelios skustos vyriškos figūros. Girtos. Va tada tai vos į kelnes nepridėjau. Šunį ant trumpo pavadžio susukau, kaip nėriau į alyvas kažkokias, į tamsą, galvoju, jopštararai, kad tik nepamatytų. Kaip partizanė į pavadį įsitvėrus pakrūmiais ratu apšliaužiau. Va kur adrenalinas biggrin.gif Bet nieko, gatve vaikštau ir toliau  4u.gif  Ir net sutemus biggrin.gif

Bandyk pasieiškot, kam paskųst tokius - kitą kartą galvų plikai neskustų ir į gatvę naktim neitų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2011 08 16, 16:04)
Bandyk pasieiškot, kam paskųst tokius - kitą kartą galvų plikai neskustų ir į gatvę naktim neitų biggrin.gif

Reikėjo prieit ir pasų pareikalaut biggrin.gif Kad žinočiau kas tokie cool.gif
Atsakyti

QUOTE(saber @ 2011 08 16, 16:00)
Visokie epitetai didelių šunų adresu nesukėlė jausmą,kad mylit šunys,nu nebent savo jorkiuką. Dėl fobijų - aš irgi per daug nepasitikiu svetimais šunimis,ar mažas,ar didėlis-jokio skirtumo, dėl to tiesiog nepuolu prie jų glebeščiotis ir panašiai. Vaikystėje buvo ikandės šuo, ir prieš kelis metus vaiką taip pat, nesvarbu kad maži, skėpus vistiek gavom kaip priklauso, o ir sunui fobiją liko. O šnekant apie kitus reikia visad pradėti nuo saves, tuo labiau kad taisyklės VISIEMS šunims vienodos.

pavadindama dideli suni arkliu - nematau cia nieko izeistino g.gif Ir taip, myliu ir savo jorkiuka, ir busima didyji sveicaru zenenhunda mirksiukas.gif

QUOTE(Daiva D. @ 2011 08 16, 15:51)

O dabar dar ir pasiutusios moteriškės...

tokiais pat, kokiais cia lotuliukas.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2011 08 16, 16:02)
Kokiais tyrimais remiantis? lotuliukas.gif
Pasiutusias šeimininkes galima pastebėt pilnaties metu forumuose, ypatingai tokias, kurios susitaikiusios su žmogum vis tiek ieško info, kam kitą kartą tokį paskųst biggrin.gif

jo, ir tokios, kurios nemoka skaityt biggrin.gif arba skaito kas antra sakini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2011 08 16, 16:08)
Reikėjo prieit ir pasų pareikalaut biggrin.gif Kad žinočiau kas tokie  cool.gif

Nu kaip čia pasakius...O jei jie paskustu,kad kažkokia pasiutusi su vilku be antsnukio prie dorų piliečių priekabiauja,pažinčių ieško ir t.t.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saber: 16 rugpjūčio 2011 - 15:12
QUOTE(žostautė @ 2011 08 16, 16:08)
Reikėjo prieit ir pasų pareikalaut biggrin.gif Kad žinočiau kas tokie  cool.gif

O tai nepriėjai? Koks neatsakingumas! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davile @ 2011 08 16, 15:09)
pavadindama dideli suni arkliu - nematau cia nieko izeistino g.gif

Turbut nematai nieko izeistino, jei mazus sunis kas pavadina blusomis?
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2011 08 16, 16:15)

Arba žiurkėm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2011 08 16, 16:15)

Šičia dar neblogai. Pažįstu žmones, kurie jorkus žiurkėmis ar susnomis vadina.
Man mano šuns pavadinimas arkliu yra įžeidimas.
Atsakyti
QUOTE(saber @ 2011 08 16, 16:11)
Nu kaip čia pasakius...O jei jie paskustu,kad kažkokia pasiutusi su vilku be antsnukio prie dorų piliečių priekabiauja,pažinčių ieško ir t.t.?

Tai va ir pabijojau tų pasų prašyt - GRYNAI tik dėl šito biggrin.gif

Dar kad už kokį palaidą elgesį nesusemtų, sakys, siūlė ji čia kažką... biggrin.gif Tas "pasą parodyk" tai toks dviprasmiškas pasiūlymas. Psio, jau durnystės galvon lenda, gana dirbt šiandien biggrin.gif
Atsakyti
Man idomu o dovile savo suni su antsnukiu vedzioja? Itariu, kad ne. Tai ja pacia galima paskusti. Visgi taisykles visiems vienodos.
O siaip tai Lietuva nuo kolukio laiku ne ka toli pazenge. Gera uzsienyje. Parkuose vaikai kartu su sunimis. Jokiu paranojikiu mamyciu, jokiu nepasitenkinimu, jei ir koks suo prilekia, pauosto.
Dar buvo diskutuota del dideliu ir mazu sunu. Vat didelis turi buti butinai su pavadeliu, antsnukiu, o jau mazas sunekas ka gi padarys. Palangoje ant suoliuko sedi 2 blondines ir laiko jorka ant 5 metru flexi pavadelio. Tas laksto, duodasi. Pribego prie manes. Draugiskas suniukas, trinasi aplink kojas, uodegyte vizgina... ir... apsisiojo man keda is to dziaugsmo. Taigi, ir mazi suniukai gali sukelti nepatogumu.

Jau perskaiciau ir kita tema. Cia zaidimas i vienus vartus. Kiti butinai turi laikytis visu istatymu, nepazeidineti taisykliu, o as savo suni vedziosiu be antsnukio, nes jis jorkas.... I savo darza pirmiausiai reiketu zvilgteleti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tifa: 16 rugpjūčio 2011 - 15:58