Įkraunama...
Įkraunama...

Agresyvus palaidas svetimas šuo

Na, o kam yra policija ir obdukcijos?
Atsakyti
Nusipirkit "elektros soka" ar duju balioneli (jei jie sunims veikia) - juk bunat, kaip matosi, arti suns, tikrai ji pagasdinsit. Bet pradzioj, perspekit tuos kaimynus, kad jei nors karta bus palaidas suo - imsites savu gynybos priemoniu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Rašyt pareiškimą ir susitvarkys toks "blogo šuniuko geras savininkas"
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 24, 19:00)
patarkit kas nors, kaip sneket su kaimynais. ...

Na ir kantrūs Jūs žmonės. Nešat savo mėlynes į ligoninę. Rodot daktarams...įkando kaimynų šuo. Medikai iškart domisi ar skiepytas šuo. Su mediku pažyma keliaujat į policiją, rašot pareiškimą. Nuo lengvo iki vidutinio kūno sužalojimo yra baudžiama.
Turėdama ta pačia laiptine keliaujančius vaikus nelaukčiau kol nevaldomas šuo sugalvos grybštelėti dantimis vaikui per veidą. Man pilnai užtektų vienos suknistos mėlynės man ant kojos ir kaimyniai mikliai įprastų vedžiotis savo šunį už pavadžio ir su antsnukiu.
Atsakyti
QUOTE(canine @ 2012 04 24, 22:21)
Na ir kantrūs Jūs žmonės. ..

ačiū už konkrečiai išvardintus žingsnius 4u.gif

Visoms ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bul-bul @ 2012 04 24, 19:09)
Nusipirkit  "elektros soka" ar duju balioneli (jei jie sunims veikia) - juk bunat, kaip matosi, arti suns, tikrai ji pagasdinsit. Bet pradzioj, perspekit tuos kaimynus, kad jei nors karta bus palaidas suo - imsites savu gynybos priemoniu. mirksiukas.gif

Balionai tikrai ne visada veikia, žinau atvejų... Geriau siūlykit tik el.šoką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bul-bul @ 2012 04 24, 19:09)
Nusipirkit  "elektros soka" ar duju balioneli (jei jie sunims veikia) - juk bunat, kaip matosi, arti suns, tikrai ji pagasdinsit. Bet pradzioj, perspekit tuos kaimynus, kad jei nors karta bus palaidas suo - imsites savu gynybos priemoniu. mirksiukas.gif

kaip manot kas bus uzdaroje patalpoje (siuo atveju laiptineje) papurskus duju balioneliu???
sunims yra specialus balionelis, bet ir juo reikia moket naudotis, juo labiau ne laiptineje doh.gif
Atsakyti
Geriausia priemone batas tam suniui i dantis,jei seimininkai savo suni myli,prades ji saugoti nuo jusu biggrin.gif
Atsakyti
Na aš tai turbūt pabijočiau pernai įsigytam 'vilkšuniui' spardyt į dantis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2012 04 25, 10:00)
Na aš tai turbūt pabijočiau pernai įsigytam 'vilkšuniui' spardyt į dantis  biggrin.gif

Tai kad velu bijot,jau taip ar taip apkandzioti rolleyes.gif
Atsakyti
Bet kokiu atveju, manau, reiktu pasielgti taip, kad suo jusu imtu bijoti ir vengti (jeigu seimininkai ir toliau liks abejingi). Ir vaikus reiktu ismokinti gintis.
O gal priesingai - prieiti prie suns "per gardzius kasnelius" - ir pasidaryti laukiamais draugais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sancta @ 2012 04 25, 08:55)
Geriausia priemone batas tam suniui i dantis,jei seimininkai savo suni myli,prades ji saugoti nuo jusu biggrin.gif

vyras taip ir padarė, kai jam kąsti bandė smile.gif Iškart pagarbiai apeitas buvo.
Bet aš su savo lengvais bateliais gal nebandysiu visgi.
Ir svetimo šuns aš tikrai nešersiu schmoll.gif

Po vakar dienos, mačiau, šuo su antsnukiu išėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 balandžio 2012 - 18:43