QUOTE(lacosta @ 2007 01 30, 18:14)
prieko čia stafai kaip veislė ????????????????????????, visa problema šeimininkuose, pakeiskim tą stafą pudeliu ar kas būtų kitaip ?, tikrai ne. Net ir pudelis neatsakingų šeimininkų rankose gali pridaryti nemažai žalos/ Žinoma man labai gaila, kad jums teko su šituo šunim susidurti būtent tokiu būdu

ir tai tik patvirtino išanksto visuomenės suformuotą stereotipą. Bet juk ištiesų visų didelių veislių šunys turi dantis ir net didesnius nei stafai, bet jie kaip koks keiksmažodis kažkodėl nelinksniuojami

"rasiszmas" ir tiek
QUOTE(tati @ 2007 01 30, 20:14)
as siandien taip pamasciau. gerai, sakykim padaroma taip, kad stafu, pitbuliu visai nelieka. visiskai visiskai, ne vieno - nei legalaus, nei nelegalaus. kas tada pasikeistu?
pamastom. daugiausia problemu kelia kieno sunys? teisingai - neatsakingu seimininku, pacuku, kuriems labiau rupi ivaizdis ir panasiu "nesusiprateliu". ka darys pastarieji zmogeliukai, jei nebeliks stafu, pitu? issirinks kitas veisles! man pirma i galva sovusi veisle - rotveileris. na ir suokit brangieji ka norite, bet rotveileris savo fizine jega, dydziu, galu gale net tais linksniuojamais dantimis
QUOTE(waidila @ 2007 01 30, 20:45)
su rasizmu tai gerai pasakė

kaip suprantu į tą "stafas" įeina visi panašūs į kovinius, nebūtinai tokie esantys?
Bet tikrai, jau net pikta darosi.. nors gal taip ir yra, kad įsigyja nevisada "normalūs" šeimininkai, bet nebūtina panikuoti, ir visiems rėkti, kad vaje vaje, juk yra ir kitų veislių šunų su nenormaliais šeimininkais, o yra ir stafų, su nuostabiais šeimininkais, ir puikiai išauklėtų, jie jugi šunys, ne kažkokie žvėrys.
Mano kaimynams manau neįpatingai patinka mano šuo, bet man kažkaip nieko nesako, bent jau kolkas, tik kartą "ar tu žinai kokie pas jį dantys??

" ne, nežinau..

žinau, kas pas jo mamytę virš trijų cm..

tai gal dabar pradėkim panikuot, kad kas bus jei toks šuo griebs?? o pagalvokim, kas būtų jei koks vilkogaudis apsigyventų jūsų laiptinėje? spėju, jam net uodegos pajudint nereiktų, jau priliptumėt prie sienos

o forumas būtų nusėtas pasakojimais, apie baisų šunį
merginos problemos ne čia... Nė viena nėra nusistačiusi prie visą veislę. Bet tai pasakojama ir sakoma, kaip neatsakingai auginami rimti šunys. Kaip bebūtų mažas bobutės šuo puldamas nepridarytų tiek bėdos kiek puldamas didelis šuo, su tikrai stipriu ir geru sukandimu... Mažą dvarnių koja be vargo nuspirsi ir tiek toks bėdos (aišku vaikiuką išgąsdinti ir sužeisti ir toks gali).
Stafai ir visi panašūs į juos minimi dabar dažniau todėl, kad papračiausiai jų daugiau yra, kiek pastebiu jie tikrai populiarūs. Žinoma, galima pasakoti ir veislės ar šuns panašumo nerašant, o parašant tik didelės veislės.
Man nėra fobijos stafams, lygiai taip pat nejaukiai jausčiausi, jei laiptinėj palaidas bėgiotų kaukazo, pietų rusijos aviganis, rotveileris, dobermanas, mastifas, mastinas ar koks kitas panašių gabaritų šuo

Šiaip kažkada mano šunį ir mane yra durnas rotveileris yra puolęs. Ir niekada nesakiau, kad jie visi blogi. Durnas buvo šeimininkas ir nieko nepakeisi. Esmė čia ir yra, kad kalbam apie tai, kaip neatsakingai yra laikomi šunys daugiabučiuose ir nėra smerkiami atsakingi tokių šunų augintojai

O jei šuo laksto laiptinėje palaidas - tai jau neatsakingumas (nežiūrint kokios tai veislės ir kokio draugiškumo šuo).