Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladas

Specialiai neduodu, bet jei kur paragauja, tai neatiminėju. 4u.gif
Atsakyti
Kaip mes valgom ir ji pamato tai duodu,bet labai mazai,nes viena kart net pabere veiduka,kaip daugiau suvalge... mirksiukas.gif
Atsakyti
Neduodu jokių saldumumynų (paragavęs tai daug ko smile.gif .Per gimtadienį daviau torto gabaliuka paraugaut ir viskas biggrin.gif .Be to kas per saldu tai net nevalgo .Pvz. sausainiai su pienu-nevalgo ,nes per saldu.
Atsakyti
mes iki siol neperkam saldainiu, tik sausiainius, bet yra toks dalykas kaip sveciai ir seneliai doh.gif , o tada ne tik pilna burna, bet ir kisenes doh.gif o po to 2 savaites ikalbineju pradeti valgyti normalu maista doh.gif
Atsakyti
kiek žinau, vaikams iki 2 m. nei šokolado nei kakavos negalima. dėl labai aiškios ir suprantamos priežasties--jo tiesiog nevirškina.
Atsakyti
Ir as tos pacios nuomones biggrin.gif neduodu ir net neketinu, kol pati is kur nors susiorganizuos lotuliukas.gif visiems prisakiau, kad eidami pas mus i svecius jokiu saldainiu vaikui nenestu. Taigi, kuo veliau, tuo geriau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(irenairsavi @ 2007 12 21, 21:45)
Ir as tos pacios nuomones  biggrin.gif neduodu ir net neketinu, kol pati  is kur nors susiorganizuos  lotuliukas.gif visiems prisakiau, kad eidami pas mus i svecius jokiu saldainiu vaikui nenestu. Taigi, kuo veliau, tuo geriau  tongue.gif

pritariu 100 proc. drinks_cheers.gif Kai tik gimė mažulė, visi buvo perspėti, kad net nebandytų kišt saldainių ir apskritai saldumynų be mano žinios. Esu įsitikinus, kad kuo vėliau vaikas jų gaus, tuo labiau jam tai į naudą. Maniškė iki šiol negavo saldainiu ir man dėl to džiugu. Ir , beje, neįpratus prie bereikalingo cukraus, visai nesižavi saldžiu maistu.
O argumentai "skanu" arba "vaikas gi nooooori", skamba, hm hm švelniai tariant, kvailokai. Iš kur gi jis sužinos kad saldu, tai skanu, jei suaugę jam nepakiš saldumyno patys??
Atsakyti
Daviau, kai turteliui buvo 1,5 m.
Atsakyti
Aš savo mažutei, tai nenoriu per daug saldainių duoti, bet užtat svečiuodamasi ji prisiragauna, tai kartais net paberia nuo šokolado, o sausainukus ir šakotį tai kasdien kremtam. blush2.gif Nors šiaip, kai užsimano ko saldaus, tai vis stengiuosi paduoti geriau vaisių, nei saldumynų. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gera-mama: 27 kovo 2008 - 12:46
Stengiames neduot,sese sokoladinius saldainius ir ne tik, kerta pasislepus blush2.gif
Atsakyti
gauna per didžiąsias šventes,arba kai pas močiutę būnam doh.gif ... šiaip neduodu schmoll.gif ..retai.....pirmą kartą paragavo būdama 1.3mėn..
Atsakyti
neduodu šokolado. Ir dar ilgai neduosiu.
Atsakyti