Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladas

aš tai duodu truputuką šokolado pačiulpt blush2.gif
o dabar tai visai išgudrėjo mano lelius,žino kaip atrodo saldainiai,tai parduotuvėje negaliu pravažiuot ramiai pro juos,nors kelis vistiek turiu į maišelį įdėt.Ot gudrūs tie vaikai,žino kur skanu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes su vyru sakėm neduosim saldumynų iki 3metų(užtenka saldumo iš vaisių,sūrelių,jogurtukų),bet kur tau.Yra ''geriečiai''seneliai,kurie tik ir taiko įkišt kokį saldumyną.Per antrąjį gimtadienį sumaitino šokoladinį saldainį,nors prašiau neduot gal 5kartus,bet kai pamačiau,kad nieko nebus,tai nusileidau.Žinoma,vyras paskui atskaitė moralą(aš uošvių gi nekritikuosiu).Tą dieną supratau ir požiūrį į save,pasirodo,kad pagarbos nerasta.Tėvų žodis yra paskutinis,kad ir kaip jie anūką myli.
Atsakyti
Mano sunus pirma karta paragavo sokolada budamas 2metu ir jam laaabai patiko,tai dabar kiekviena diena praso sokoladiniu saldainiu.Duodu,nes ir mums su vyru sokolado manija,ne dienos ne galim istverti be sokolado lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano maziukiai teik sokoladai tiek visokie sausainiai ar pyragai yra retenybe...neduodu,nes nematau ka jie gero duoda vaikui g.gif Paskui prasideda prasymas saldiumynu ir daugiau nieko nevalgymas...Jau geriau pasiulau vynuogiu,meliono ar dar kokiu sakdziu vaisiu thumbup.gif Mazoji beptoro juos megsta,o ir sveikiau nei saldumynai smile.gif Siaip,visiems draugams ir giminem yra psakyta,kad jokiais budais nevaisintu mazosios saldumynais smile.gif kai kurie skeptiskai ziurejo,kiti kaip tik palaike thumbup.gif
Atsakyti
Stengiuosi, kad mažoji šokolado negautų, bet aplinkui daug žmonių, kurie mano pastangas paleidžia vėjais g.gif - niekaip neišaiškinu, kad vaikas alergiškas doh.gif
Atsakyti
Mes maziuliui po trupuciuka duodam sokolado nuo kinderio palaizyti karts nuo karto blush2.gif O siaip tai neduodam. Tik va tokius varskes surelius su sokoladu duodam paskanauti, bet ne per daug mirksiukas.gif Jokios alergijos ar pilvelio skausmu nepastebejom schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adamo mamyte: 06 spalio 2007 - 15:41
pirma karta paragavom tik budamos virs metuku gal kai buvom apie metukus ir du menesius, tiksliai net neprisimenu, karta tik palaizyt, kita karta kruopele tik, o paskui ir gabaliuka nedideli, ir nieko tokio nebuvo, aisku davaiu pienisko ir dar buvo su razinomis tai mazylei is vis laimes buvo pilnos kelnes, kad ten dar uoga rado lotuliukas.gif jokiu alergiju kaip bijojau nebuvo, tikiuosi ir toliau nebus ju 4u.gif
Atsakyti
Mes tai slepiam tokius dalykus o jeigu jau pamato tai zys visa val. kol issireikalaus,na tada ir tenka duoti gabaliuka blush2.gif
Atsakyti
[quote=Lauriuka,2007 10 12, 10:53]
Mes tai slepiam tokius dalykus o jeigu jau pamato tai zys visa val. kol issireikalaus,na tada ir tenka duoti gabaliuka blush2.gif

Maniškė dar nežino kas yra šokoladas, dėlto nezyzia ir neprašo kai mes valgom smile.gif
Atsakyti
Mano dukriukas tokio valgio dar neragavo smile.gif manau suspes dar mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes buvom gimtadieni ir maniskis paragavo, isbere nosyte, tai gal nuo jo g.gif
Atsakyti
Mano mazei pusantru metuku. Kartais vyresneliai, kai as nematau, vaisina ja saldumynais ax.gif Bet specialiai neduodu dar, spes dar prisivalgyti rolleyes.gif
Atsakyti