Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladas

Kai pati valgau šokoladinį saldainį, duodu ir mažei jo palaižyt blush2.gif Tai dabar ji, pamačiusi braškantį popieriuką, tuoj ir tiesia rankytes. Aišku, ne laikas dar kišti saldumynus pilna burna, bet paragauti įvairių skonių tikrai jau galima.
Atsakyti
Na jau ne. Nieko iš mūsų suaugusių "skanėstų-bjaurybių" neduodu. Gauna saldumo iš vaisių, medaus, nesuvokiu, kam tokiais "stebuklais" tručyt tokius mažius. Tiesą sakant, net negaliu žiūrėt kai mamos duoda - nusisuku...
Sorry, čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita@ @ 2007 11 15, 13:23)
Na jau ne. Nieko iš mūsų suaugusių "skanėstų-bjaurybių" neduodu. Gauna saldumo iš vaisių, medaus, nesuvokiu, kam tokiais "stebuklais" tručyt tokius mažius. Tiesą sakant, net negaliu žiūrėt kai mamos duoda - nusisuku...
Sorry, čia tik mano nuomonė 4u.gif

Aha, o kai į mokyklą išėjęs vaikas pirmą kartą paragaus šokolado, nemanau, kad tai jau protingesnis žingsnis. Man rodos, geriau prie visko pratint po truputį, o ne augint vaiką steriliom sąlygom. Juk nieks čia ir nekalba apie saldainių kimšimą kilogramais, o vienas saldainio lyžtelėjimas vaiko tikrai nenunuodys.

Beje, medų irgi vaikučiams reikia lb atsargiai duot.
Atsakyti
mano sūneliui jau beveik 1,5m, specialiai nei šokolado, nei kitų saldumynų neduodu, bet jei pamato, kai mes valgom arba kur svečiuose, tai nedraudžiu ir duodu paragauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dukrytė alergiška, tai iki metų iš vis nedaviau,bijojau. Po to kelis kartus ragavo, bet neliko sužavėta smile.gif . Kartais ją palepinam kitokiu saldumu, t.y. saldainiukais - žirniukais. Va, šitus ji dievina rolleyes.gif .
Atsakyti
Savo 1.5 dukrytei retsykiais duodu atsikasti sokolado, o varskes surelius glaistytus kakava ir retsykiais duodu, po truputi. Juk ne kg iskart, tai nieko tokio
Atsakyti
aš ir duodu paragauti, bet labai retai ir po truputį smile.gif
Atsakyti
Mano dukryte dar neragavus sokolado, manau kad saldumynu dar prisiragausim smile.gif
Atsakyti
mums dabar 2 metukai tai tik dabar koki saldaini sokoladini suvalgo 4u.gif daug neduodam bet noretu tai turbut daugiau ir dazniau mirksiukas.gif
Atsakyti
oi susaldumynais juodas reikalas doh.gif stengiuosi neduoti nei sokolado nei saldainiu,bet kai bunam sveciuosia ar sveciai lankosi tai jau tada gauna skanestu bigsmile.gif sakau sveciam kad neduodu bet nieks nekreipe demesio i mano pasakyma negi musies su jais,o jau mazoji kai pasiciumpa tik su riksmu atimsi biggrin.gif glaistitu sureliu tai duodu....
Atsakyti
Sokoladiniai saldainiai nera jau tokie baisus, o kartais net ir naudingi mirksiukas.gif Juose esanti kakava apsaugo dantukus nuo eduonies 4u.gif Visai kitas reikalas su kitais saldumynais ir saldainiais unsure.gif
Atsakyti
siaip neduodu,bet pasilepina ar sveciuose ar kai pas mus buna sveciu blush2.gif
Atsakyti