Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladas

maniskiam sokoladas labai patinka tai palepinu per savaite viena karta duodu ax.gif
Atsakyti
na mano sunus gana anksti paragavo, nes jis gana valgus tai vyresnioji pati valge ir zinoma su broliu pasidalino, tai dabar neimanoma, namie turiu slept, o dukra tai gal 1,5 metu pirma saldaine paragavo ir tai is mociutes ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,

o mes jau ragavom juodo šokolado blush2.gif ,bet geriau jau vengti saldumynų...
Bet ta anyta doh.gif ,"nu duok paragauti',kaip mane nervina doh.gif ,as vistiek neduodu tiek kiek ji duotu blink.gif .Ji tai viską duotu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate26 @ 2007 06 05, 11:24)
Sveikutės,

o mes jau ragavom juodo šokolado  blush2.gif ,bet geriau jau vengti saldumynų...
Bet ta anyta  doh.gif ,"nu duok paragauti',kaip mane nervina  doh.gif ,as vistiek neduodu tiek kiek ji duotu  blink.gif .Ji tai viską duotu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif mano anyta tokia pat.nuo pat gimimo pasakiau,kad sunui neduosiu nieko su kristaliniu cukrum.pati ir neduodu,o uosve, tycia duoda doh.gif verysad.gif
Atsakyti
as saviskai kartais duodu trupineli sokolado paragauti ,tai jai net seiles drimba kaip skanu cool.gif
Atsakyti
duodu, daugelis sako, kad tai turi itakos valgymui, bet maniskis kazkaip ir toliau puikiai valgo, tai kodel nepalepinti blush2.gif
Atsakyti
neduodu ir iki 3metu , jei visi is eiles nekis jo ir neduosiu. Bet juk zinot kaip su tom visom mociutem buna: ka dar negalima?? bigsmile.gif
Atsakyti
Kol kas neduodu,bet yra tokių tetų,pardavėjų maximose,kurios prie kasų į rankytę įduoda,tai jau tada doh.gif per apgaulę turim su MB paiimti . rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rutitela @ 2007 06 01, 19:08)
As neduodu ir neduosiu kol galesiu nuslept,bent jau iki 3 metu,o gal ir ilgiau.kolkas jis nezino kas tas yra ir niekam neskauda galva.nors yra tokiu tetu kurios vadina mane  ziauria mama,vien del to ...kiekvienas turi savo nuomone.

Aš irgi apsiginklavau šarvais ir šokolado neduodu,tik kokie selgos sausainiukai,duoniukai,juk ir taip saldu mirksiukas.gif
Atsakyti
duodam seniai, su protu aisku. sokolada tik pieniska, po saldaini per diena arba po ta maza plytele is sokolado pakuotes ir tai dar kad vaikiskas butu, su pienisku idaru. Specialiai tikrai nekisam, papraso ir duodam, antros jau negauna, bet buna kad kelias dienas ir pats nenori. vyras sako, nereikia suabsoliutinti del to sokolado negavimo. Juk buna dantukai sugenda anksciau niekada saldumyno nemaciusiam vaikui, nei ji kasdien ragaujanciam.
Atsakyti
As pradejau duoti nuo 2 metu ir mazis ji labai megsta. Kartais ji isberdavo kelis spuogelius, tai nebeduodavau ir praeidavo. O dabar viskas gerai, saldainius kaitalioju su mazai visokiu E turinciais guminukais. Svarbu, kad ne per daug ir ne kasdien.
Atsakyti
neduodu, nes manau dar spes ju prisiragaut ax.gif o siaip kasda tevai mano jam pabande duot, bet jam jie nepatiko thumbup.gif
Atsakyti