Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladas

QUOTE(Agnyte... @ 2007 09 08, 00:44)
mes tai stengiames bent jau tokiu blogybiu, kaip saldumynai vengti kiek imanoma ilgiau  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif uzaugs spes prisivalgyt irnesakyk.gif
Atsakyti
Stengiames neduot, bet kai sveciojames kazkur ar pas mus kazkas sveciojasi , pamato ir papraso. Gauna labai nedideli gabaliuka ir zino, kad tai norma o specialiai niekada neduodame ir nera jokiu nei pykciu nei oziu "dar noriu".
Atsakyti
QUOTE(gicikami @ 2007 09 08, 23:42)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  uzaugs spes prisivalgyt  irnesakyk.gif

Mano nuomonė tokia pati, saldumynams dar schmoll.gif
Atsakyti
mes neduodam saldumynu,bet kai atvaziuoja gimines tai tuoj visokio slamsto vaikui sukisa.
Atsakyti
vyresnelis jau gauna nes tetis laaaaaaaaaaabai megsta ir kai jau nusiperka negali iskentet kol vaikai uzmigs doh.gif o tada jau tenka vyresneliui duot, bet maziukas dar tikrai nezino kas per daiktas tai net nepraso kai mato biggrin.gif
Atsakyti
Mano panickai jau greit 2m.,labai labai retai maza gabaliuka duodu. blush2.gif
Atsakyti
as irgi neduodu jokiu sokoladiniu saldainiu ir perspeju kitus kad nesiulytu, surelius kasdien valgo su jais ir gauna sokolado, nors anksciau net ir ji nuimdavau smile.gif
Atsakyti
sesė davė paragaut tai dabar žinom ir norim šokolado, bet nįžiuriu nieko blogo, dar niekas nepakenkė vartojant po truputį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2006 10 17, 13:06)
Turėjom tokią bėdele...močiutė davė mažiui paragaut šokolado(labai mažai,nei ketvirtadalio plytelės nebus..),o naktį prasidėjo ''džiaugsmai-mažius visą naktį praverkė.Daktarė paaiškino,kad iki 3metų mažiuis negali šokolado suvirškint,tai todėl ir buvo tie pilvuko skaumai...

kaip tokiam lialiui tai vistiek daug o ir dar pirma karta, mes esam daugiausiai 1 kvadrciuka suvalge, seip isvis stengiuosi neduoti, bet tos babutes doh.gif tik nusisuk minutei, net esu suanyta del to susipykus ax.gif
Atsakyti
Vyresnėlę nuo šokolado išsaugojau iki 3m,o mažėliui pati sesė-gerietė davė kai jam buvo 6mėn.(fortūnos saldainio)Šiaip jau aš prieš saldumynus kasdien,bet dėl to lieku nesuprasta močiučių,kurios vis taikosi įkišti čiulpinukus(jų visai neduodu saviškiams ir joms nematant išmetu).Niekaip joms nedaeina,kad gadina vaikams dantis ,o ne gera daro,ir kad vedžiot pas stomatol.,klausyt riksmų,ir pagaliau mokėt pinigus reikia tėvams.
Atsakyti
Ir vyresnele,ir mazius pirma karta paragavo kai buvo metukai blush2.gif Dabar mazylis vis stengesi nugriebti kai mes su draugem geriam kava.Stengiuosi laikyti vaikam nepasiekemose vietose,kad nesinervuotu juos pamate.Vyresnele,kai pasipraso tada ir gauna,tada tenka ir broliui duoti atsikasti.Bet tai buna tik retsykeis.As pati nesu saldumynu megeja,tai ir vaiku nepratinu schmoll.gif
Atsakyti
As saviskei irgi stengiuosi neduoti, bet jei jau pamato ar nuciumpa tai atitenka mazas kasnelis smile.gif
Atsakyti