Įkraunama...
Įkraunama...

Šokoladas

Specialiai neduodu, bet jei mato, kad valgau as, tetis ar vyresneliai, praso - tai duodam palaizyti smile.gif
Atsakyti
pavilgyti lupas gavo,bet siaip-neduodu nono.gif
Atsakyti
valgo kasdien kinder boeno.
Atsakyti
Nu iki 3 metų tikrai nežadu duoti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2007 07 03, 13:30)
Nu iki 3 metų tikrai nežadu duoti  blink.gif

pritariu drinks_cheers.gif , bet o Hematogena nuo kada galima duoti, gal kas zino?
Atsakyti
QUOTE(2006 @ 2007 07 11, 21:44)
pritariu drinks_cheers.gif , bet o Hematogena nuo kada galima duoti, gal kas zino?

As vaistinej klausiau del Hematogeno, tai man sake galima duoti kai suvalgyt ismpksta, tik nedaugiau vieno per diena.
Maniskis jau valge Hematogeno ir jam patiko thumbup.gif , dabar neperku bet rudeniop sakiau reiks vel papirkt imunitetui pastiprinti.
O siaip saldumynu maniskis visai nenorejo, kol pries koki menesi kaimynas jam saldaini padave, tada as net nustebau, bet jis ji visa suvalge, o pries tai buvau davus paragaut bet jam buvo nepatike ir mum buvo ramu.
Tai dabar nuperku "kinder pigvin" sokoladuku, jam jie labai thumbup.gif
Namie kitokiu saldainiu neduodu, bet kai nuvaziuojam i svecius tai jau jis ju gauna, tai dabar jau sveciuose leidziu jam valgyt tik ziuriu kad daug neprivalgytu, nes saiko nera doh.gif .
Atsakyti
Maniske,tai jei butu galima,tai ko gero tik saldumynais ir butu gyva,bet kadangi negalima per daug,tai ir gauna labai jau retai,o hematogeno irgi kartais duodu viena gabaliuka,tai jau laimes buna smile.gif
Atsakyti
Maniskis sokolado paragavo kai buvo metuku, ir dabar jo gauna, tik tada kai mato kaip valgom mes, tai gauna gabaleli, ir lyg tai nieko blogo nepastebejom ax.gif
Atsakyti
Aš norėjau kuo ilgiau neduoti, bet prieš kelias dienas taip užsinorėjo , kad teko duoti doh.gif (pamatė mus valgančius)
Atsakyti
Specialiai vaikui neperku sokolado, bet jei pati ar vyras valgom, tai visada pasidalinam. Jai dabar 1 m ir 2 men. Ir nematau tame problemos.
Atsakyti
stengiuosi nelaikyti matomoje vietoje. bet kartais ateina ir prašo saldainio pats, jau nekalbant apie tai, kad gauna svečiuose. kažkur skaičiau, kad labai aktyviems vaikams saldumynai reikalingi, tai maistas smegenims. rėkaudami, lakstydami jie išeikvoja daug energijos. tiesą pasakius, jei mano vyrutis nori - duodu. (su saiku aišku)
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 10 18, 12:15)
blink.gif
as neduodu, ir tikrai dar ilgai negaus jokio sokolado, jei isvis kada gaus  rolleyes.gif

QUOTE(Gatula @ 2006 10 18, 13:31)
As is vis stengiuosi kuo maziau visokiu saldumynu duot, geriau jau kokiu saldesniu vaisiu ar uogu. Va vynuogiu sezonas buvo, tai kasdien valgem, kol nenusibodo  biggrin.gif . Dabar bananu pagrauziam ar granatu, o jeigu ko nors saldaus uzsinori, kokiu vafliuku pasiimam, kad nebutu labai saldus ar croasanu, bet siaip mano mazylis ir nera labai didelis saldumynu megejas... Suvalgo pora vafliuku ir gana.  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sutinku visu 100% su abiem jumis! na ir kam vaikams tu sokoladu ar kitu saldumynu, cukraus ir pan? galvojat jiems to truksta? nei kiek! kol jie neparagavo saldumynu, jiems ju net nereikia! kai paragaus-aisku, reikes, o dabar... kam daryti meskos paslauga savo mazyliams? jokios naudos is ju. kiek reikia cukraus, kaip sake Gatula, jau geriau tada tegu naturaliai is vaisiu pasisavina, kiek jiems reikia, bet ne gaminamu saldumynu. sakot nieko blogo nematet? aisku, kur matysit, pasimatys po 5m, kai visi pieniniai dantukai nuo sokoladu, limonadu bus ispuve. jau ir taip sunku tuos dantukus apsaugoti, nes maistas musu laikais baisus-prikimstas chemikalu, na bet mes tai stengiames bent jau tokiu blogybiu, kaip saldumynai vengti kiek imanoma ilgiau 4u.gif
Atsakyti