pavilgyti lupas gavo,bet siaip-neduodu

valgo kasdien kinder boeno.
Nu iki 3 metų tikrai nežadu duoti

QUOTE(_Ligitukas_ @ 2007 07 03, 13:30)
pritariu

QUOTE(2006 @ 2007 07 11, 21:44)
As vaistinej klausiau del Hematogeno, tai man sake galima duoti kai suvalgyt ismpksta, tik nedaugiau vieno per diena.
Maniskis jau valge Hematogeno ir jam patiko

O siaip saldumynu maniskis visai nenorejo, kol pries koki menesi kaimynas jam saldaini padave, tada as net nustebau, bet jis ji visa suvalge, o pries tai buvau davus paragaut bet jam buvo nepatike ir mum buvo ramu.
Tai dabar nuperku "kinder pigvin" sokoladuku, jam jie labai

Namie kitokiu saldainiu neduodu, bet kai nuvaziuojam i svecius tai jau jis ju gauna, tai dabar jau sveciuose leidziu jam valgyt tik ziuriu kad daug neprivalgytu, nes saiko nera

Maniske,tai jei butu galima,tai ko gero tik saldumynais ir butu gyva,bet kadangi negalima per daug,tai ir gauna labai jau retai,o hematogeno irgi kartais duodu viena gabaliuka,tai jau laimes buna

Aš norėjau kuo ilgiau neduoti, bet prieš kelias dienas taip užsinorėjo , kad teko duoti
(pamatė mus valgančius)

Specialiai vaikui neperku sokolado, bet jei pati ar vyras valgom, tai visada pasidalinam. Jai dabar 1 m ir 2 men. Ir nematau tame problemos.
stengiuosi nelaikyti matomoje vietoje. bet kartais ateina ir prašo saldainio pats, jau nekalbant apie tai, kad gauna svečiuose. kažkur skaičiau, kad labai aktyviems vaikams saldumynai reikalingi, tai maistas smegenims. rėkaudami, lakstydami jie išeikvoja daug energijos. tiesą pasakius, jei mano vyrutis nori - duodu. (su saiku aišku)
QUOTE(Siracusa @ 2006 10 18, 12:15)
QUOTE(Gatula @ 2006 10 18, 13:31)
As is vis stengiuosi kuo maziau visokiu saldumynu duot, geriau jau kokiu saldesniu vaisiu ar uogu. Va vynuogiu sezonas buvo, tai kasdien valgem, kol nenusibodo
. Dabar bananu pagrauziam ar granatu, o jeigu ko nors saldaus uzsinori, kokiu vafliuku pasiimam, kad nebutu labai saldus ar croasanu, bet siaip mano mazylis ir nera labai didelis saldumynu megejas... Suvalgo pora vafliuku ir gana.