Įkraunama...
Įkraunama...

Domo gimimas

oi beskaitant net siurpai per kuna laksto..idomu kokiam rajone ta ligonine?beje mano drauge gimde Paddingtono ligoninej ir buvo kaip karaliene priziureta,ji dziaugesi tuo labai 4u.gif pries tris savaites vyro brolio mergina gimde,tai irgi nesiskunde personalu.negali gi kaltinti cia svetimos salies,ar ligonines,viskas priklauso nuo zmogaus(tai nuo daktaru,seseliu)issilavinimo,supratimo,uzuojautos,silumos..tikiuosi,kad tai visas kosmaras greitai pasimirs 4u.gif
Atsakyti
na jau beveik ir uzsimirsau biggrin.gif o ta ligoninLeytonstone, na mergyte teisingai sakai,kad ne visur blogos ligonines ir ju personalas,bet kai rasiau ta staripsniuka,buvau supykusi ant viso pasaulio uz toki kankinima,tai ir atrode,kad londone nera geru ligoniniu,ir daktaru schmoll.gif
Atsakyti
Ale kas per pribuveju neprofesionalumas. Ka, jos negalejo uzciuopti, kad vaikutis skersas guli?! Tikiuosi, kad tik dabar taip sakai, kad daugiau nebegimdysi. Praeis kiek laiko, pasimirs sitas kosmaras ir Domutis sulauks broliuko ar sesutes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laimes jums wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
na gal po kokiu 6-5 meteliu susilauksim ir sesutes ar broliuko :ax:
Atsakyti
na as tai paklaikusi buvau. Nors ir mano gimdymas ir prieziura nebuvo kazkokie nuostabus, bet nieko labai jau baisaus nebuvo...
Atsakyti
ESU GIRDEJUSI APIE LONDONA TODEL NESISTEBIU unsure.gif ,

O JUMS LINKIU KUO GREICIAU PAMIRSTI TA KOSMARA IR AUKIT SVEIKUCIAI,DIDUCIAI IR LAIMINGI wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

PS.LIETUVOJE TOKIU BAJERIUKU NETEKO GIRDETI g.gif

Atsakyti
Tikrai nepavydetinas gimdymas.
Bet viskas jau praeiti. SEKMES JUMS wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *lavista*: 01 lapkričio 2006 - 23:17
Užjaučiu tave dėl tokio patyrimo - imk balioną 4u.gif
Džiaugiuosi, kad jau optimistiškiau rašai ir mažiukas auga greitai sveikas ir stiprus thumbup.gif O kaip pačiai siūlės ir kt pogimdyvinė priežiūra?

Laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti
Eina sau. verysad.gif Apsiverkiau... Aš tą seselę tamsią naktį kur nors...
Atsakyti
nu sakes,tokioms seselems ir daktarams gerai per galva maza uzmesti.dar sako,kad lietuvoje bloga prieziura schmoll.gif svarbu,kad dabar jums viskas tvarkoje,aukit sveikuciai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daizy222 @ 2006 11 01, 12:19)
na gal po kokiu 6-5 meteliu susilauksim ir sesutes ar broliuko ax.gif

Tu turi pasirinkimą, gali Lietuvėlėje antrą pagimdyti ir nereikės tiek ilgai broliuko ar sesutės tavo mažiui laukti smile.gif
Jau esu girdėjusi, kad tuose kraštuose labai prastai su nėščiųjų priežiūra, gimdymais ir tt. Ir pastebėjau, kad merginos renkasi gimdyti Lietuvoje. Aš turbūt taip ir daryčiau jei gyvenčiau Anglijoje doh.gif
Pas skerdikus pakliuvus buvai, ne kitaip blink.gif
Atsakyti