Įkraunama...
Įkraunama...

Domo gimimas

Nu tikras siaubas doh.gif Gerai, kad viskas gerai baigesi. Aukit ir stiprekit 4u.gif
Atsakyti
Sveika, tikrai labai baisu ir man paciai daresi beskaitant..pati gyvenu ne Lietuvoje, esam kaimynes:)gyvenu Airijoje Dubline, tikrai atvirai sakau as labai bijojau gimdyti, bet gavau tikrai puikia prieziura, vaikuti priziuredavo sesutes kaip savo, net pamaitindavo, uzmigdydavo kitoms mamoms, kurios sunkesnes bukles buvo, zodziu likau labai laiminga, kad gimdziau Dubline, kiek Jums reikejo iskesti sunku net isivaizduoti, niekaip nesuprantu, kodel gydytojai anskciau nemate kad vaikiukas guli skersai....velniop tokius medikus...tikrai kita karta gimdyti geriau Lietuvoje...stiprybes Jusu seimai.
Atsakyti
Net nesitiki, kad Londone gali taip nepriziureti gimdyves ir neatsakingai elgtis su naujagimiu. g.gif Kiek drauges gimde, giminaites, visos sake, kad prieziura puiki, gydytojai ir slaugytojos puikios, net elementariausia valgiarasti pats sau susidarai. Tad net keista... ax.gif Ir kaip nepastebeti, kad vaikas skersas? g.gif

Bet linkiu stiprybesir sekmes auginant mmazaji suneli ir planuojant jam broliuka ar sesyte. wub.gif
Atsakyti
na perskaicius tavo istorija, pasidare tikrai nejauku, atrodo tuos 9 menesius, nesioji, lauki sapnuoji, kaip gimus galesi panesioti paciuciuoti...o kartais daktaru neapdairumas ir neprieziura kainuoja vaikucio gyvybe.as pati galvojau gimdyti londone nes vyras ten dirbo, bet poto nutarem lietuvoj pasilikti gimdymo metu.ir dziaugiuosi, nes man paciai neisgimdzius irgi galejo naudoti vakuumines reples, bet pati gydytojai buvo pries repliu naudojima ir dare cezari.O kiek kainavo visas gimdymas londone?
Atsakyti
siaubas, as pakraupus.
idomu echoskopus turi jie? nu man truksta zodziu. mano mergaite irgi sonu buvo, bet daktarai pamate, todel dare cezari... ten ka kazkokie studentai dirba. sitiek laiko kankinti. kazkoks akmens amzius...

gerai kad viskas laimingai baigesi. aukit dideli ir sveiki mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi, siaubas! Tavo pasakojimas i pabaiga tikras kosmaras! blink.gif Tiesiog neitiketina, kad tokioj issivysciusioj saly, kaip DB, gali vykti tokie nezmoniskumai!!! Pakvieti pagalbos ir negauni, guleti kraujo klane kiaura nakti, naujagimi maitinti SALTU PIENU?????? blink.gif Sokas, nenuostabu, kad savo pasakojima pavadinai butent taip negatyviai. Man irgi butu toks pat nusiteikimas.
Nors priekaistu ir as turejau priemusiam mano gimdyma personalui, kai praziopsojo kaklelio atsidaryma ir papildoma stresa, kai pasiule linksmasias dujas ir cia pat pamirso apie tai, kai susirinko rytine daktaru komanda apziureti mano atveji ir eme gincytis, kuriam kaip atrodo, ar atsidares kaklelis 9cm, ar 10cm, taip as ir nesupratau, su kiek atsidariusiu gimdziau ir kad nepakankamai aisku buvo pribuvejos veiksmu planas, jinai kazkaip mazai ka kalbejo... O geriausias momentas tai buvo tada, kai stumimo etape akusere mato, kad kazkaip reikalas stringa pusiaukelej, tai atsistojo mano vyrui uz nugaros ir kelias minutes stebejo situacija "is salies", o as apsikabinus savo kojas, nebeturiu, kur isiremti, kad galeciau is visu jegu stumti! Pasijutau tokia bejegiska! Pabego desinys ramstis! doh.gif blink.gif Paskui gerai, kad paklause manes, kaip jauciuosi, sakau, baigiasi jegos. Na tai sako, ir as taip manau. Ir isejo pro duris, likom su vyru dviese ir vaiku - ne namie, ne lauke. Gerai, kad neuztruko ilgai- paaiskejo, kad nuejo pakviesti budinti daktara, as tik spejau pamatyt, kaip suguzejo baltu chalatu kompanija ir tada situacija tapo valdoma. unsure.gif rolleyes.gif Et.... Ka padarysi, kas buvo, prazuvo. Tikiuos, kai antra karta gimdysiu, bus kur kas sklandziau ir lengviau, nes bus ir antras kartas, ir kitoj ligoninej.
To paties linkiu ir tau, Daizy222! 4u.gif
Atsakyti
košmaras kažkoks, skaičiau ir negalėjau aptikėt, kad taip gali būti. Labiausiai nustebino tas šalto pieno davimas.. Siaubas, kaip taip galima?

Stiprybės jums 4u.gif
Atsakyti
blink.gif baisu blink.gif nu šunuole kad esi tokia stipri ir leliukas stiprus.Sekmes jums
Atsakyti
kitos merginos kurios gimde londone labai dziaugiasi prieziura ir gydytoju porsonalu.o man turbut nepasiseke su ligonine.be to mano gimdyme dalyvavo viena gydytoja ir studente.o kad vaikas skersas guli tai jau pries gimdyma zinojo,bet galvojo kad gal isstumsiu lauk,ji ikis pirstus ir pasuks vaiko galva,bent jau taip planavo. doh.gif
ir dar buvo studentu kruva suguzejus pasiziuret,ir dar norejo visi dalyvaut mano gimdyme,bet mes juos visus isvarem lauk.
o jie pries tuos visus vaiko skanavimus,mane tik du kartus skanavo per visa nestuma,pradcioje ir 5 menesi.daugiau viskas.ir beto kai siuvo be jokiu vaistu be nieko,tai iki siol dar toks slykstus jausmas kaip siula traukia,o as ji jauciu taip slyksciai per visa kuna toks siurpulys nubega.
as jau apie mergaite pradejau galvot,bet aisku po kokiu 5-6 metuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaičiau ir net šiurpuliukai per kūną ėjo, kad taip gali būti... blink.gif kiek suprantu tavo vyro šalia nebuvo, gal tada kitokia priežiūra būtų buvusi? Bet svarbu, kad pabaiga laiminga wub.gif
Atsakyti
vyras buvo tik per gimdyma,bet po gimdymo perkele mane i gimdyviu palata,tai ten vyru neileidzia.jie gali atvaziuot tik kita ryta,nuo 8 ir pabut ligoninej iki 8 vakaro.per nakti niekas neleidzia buti
Atsakyti
Aš irgi esu girdėjus negražių dalykų apie Londono ligonines.
Gerai, kad viskas gerai 4u.gif Aukit ir būkit sveiki bei laimingi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti