Įkraunama...
Įkraunama...

Domo gimimas

niekada negalvojaum, kad tokioj civilizuotoj saly taip elgiamasi.. o galbut ir ten viska valdo pinigai... sunku, bet sitas skausmas pasimirsta grizus namo, augant... mano patirtis ligonineje po gimdymo irgi nekokia - tos 3 dienos truko 3 menesius.. bet grizus namo taip pat viskas apsiverte aukstyn kojom... smile.gif sekmes ir graziu dienu smile.gif
Atsakyti
Na, mano drauge irgi Britanijoje gimde ir dar budama nestuke Anglijoje gyveno... unsure.gif Tai skundesi ne karta, jog per maza nestukiu prieziura, netgi vaziavo i LT darytis siokiu tokiu tyrimu dar negimus leliukui... g.gif O kaip zinia, britai galbut kartais ir perdaug atsipute, be to zinoma priklauso ir kokioje ligonineje gimdai ir t.t. Mano drauge kadangi daznai keite gyvenama vieta, nebuvo lengva su pastovia gydytoja bei su paciu gimdymu... blink.gif Tiesiog man dar neturinciai vaikucio, kazkaip net visos mintys atsoko apie leliukus, po jos irgi nelengvu isgyvenimu... verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(coliuke @ 2007 03 01, 17:29)
tai jau tikrai... nu bet visi kosmarai jau praeityje

O jums tikrai nuosirdziai linkiu, kuo daugiau sekmes bei laimingu akimirku ateityje... user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Europiete: 02 kovo 2007 - 08:35
Net šiurpas per kūna perėjo, siaubas blink.gif
Aukit sveikučiai 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikuciai aukit ir diduciai! 4u.gif As gimdziau Kanadoj, irgi viskas baigesi vaakumine pompa verysad.gif , bet prieziura buvo tikrai gera ir kraujuose gulet nereikejo... Jums tiesiog nepasiseke su seselemis... verysad.gif Bet svarbu, kad viskas gerai baigesi !Sekmes jusu seimynelei! 4u.gif
Atsakyti
Nu tikras siaubas visus ten daktariukscius gun_bandana.gif Sveikatos jums 4u.gif
Atsakyti
Mano gimdymas nebuvo iš lengvųjų, bet kai perskaičiau Tavo, tai supratau, kad būna tikrų košmarų. Būk ir toliau tokia stipri, daug iškentėjai verysad.gif
Atsakyti
Perskaičiau istoriją ir vis dar negaliu patikėt, jog būna tokių beširdžių žmonių.visus juos reiktų gun_bandana.gif
Atsakyti
Coliuke, linkiu greičiau pamiršti tą ligoninės siaubą 4u.gif aukite sveiki ir dideli wub.gif sveikatėlės jums wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Gelezine moteris, per toki kosmara isgyvenusi....

Baisu paskaicius darosi.

As taip pat gyvenu anglijoje, planuojam leliuka, tai net basu pastoti vien jau del to, bijau, kad numarins sitie sundaktariai. Mano drauge cia gimde irgi su "nuotykiais", niekas jos neziurejo, vos tualete ligoninej neapagimde.

lietuvoj bent kysi gali duot.....
Atsakyti
blink.gif Jezau, kaip baisu, galiu tik isivaizduoti kaip jauteisi ir ka ishgyvenai... vargsheliai jus. as gyvenu jav, bet chionais nors ir i nekokia ligonine papuoliau, bet nors jei buchiau prashiusi, butu paeme mergyte i lopsheli, na, spec. palata.
kaip jie nemate kad vaikutis skersai guli?! siaubas! tikiuosi, kad esat sveiki ir augat gerai smile.gif barzdeles drebejimas praeis. mano dukryte irgi taip darydavo.
sekmes jums smile.gif 4u.gif
Atsakyti
jezusmarija, dar ir sitaip buna... wacko.gif swoon.gif mad.gif
Atsakyti
Siaubas!! O tu dar stipri,as skaiciau zurnale ''vaikas'',kad londono gyd ira tikri 'daunai',uzjauciu tave ,kad tau toks ziaurus gimdymas buvo,laikykites,aukite stipri ir sveiki,sekmes jums. smile.gif
Atsakyti