Gal kokiu atsiliepimu yra del "Princeses perlas". Girdejau labai padeda nuo visu tokiu nemaloniu problemu

sveikos,
ir mane aplanke BV po maudyniu ezere ir juroje
bais nenoriu antibijotiku ....nes prie kito susirgimo kai panaudojau prasidejo kitos- bedos elergija nuo antibijotiko
galvoju isbandyti princeses perlas, tikiuosi teigiamo rezultato
nebepasitikiu daktarais visai, nes jie mums israsineja vaistus nors nebutinai jie tinkami vien todel , kad gauna is farmacijos imoniu dovaneliu(ir bais nekukliuos jos)..apie tai papasakojo kolege, nes jos dukra dirba ten....tai vat kodel musm vis israso vaistuku,o rezultatu ner.....norejau pasidalinti sia zinia gan liudinancia
aisku ne visi tokie, bet dauguma tikrai taip...dabar 10 kart pamatuoju pries pirkdama vaistus israsytus daktaru ir issianalizuoju ar nera analogu kitu gamintoju ir tt....gerai , kad yra mamu forumas kur gali rasti daug naudingos info

nebepasitikiu daktarais visai, nes jie mums israsineja vaistus nors nebutinai jie tinkami vien todel , kad gauna is farmacijos imoniu dovaneliu(ir bais nekukliuos jos)..apie tai papasakojo kolege, nes jos dukra dirba ten....tai vat kodel musm vis israso vaistuku,o rezultatu ner.....norejau pasidalinti sia zinia gan liudinancia

QUOTE(Kikiniki @ 2011 08 15, 23:29)
sveikos,
bais nenoriu antibijotiku ....nes prie kito susirgimo kai panaudojau prasidejo kitos- bedos elergija nuo antibijotiko
galvoju isbandyti princeses perlas, tikiuosi teigiamo rezultato

Kai tik išgirstu apie kokį vaistą, kuris padeda nuo visų ligų, kažkaip kyla įtarimas, kad čia apsukrūs žmonės bando pasinaudoti tuo, kad sergantieji jau yra visiškoj nevilty, išmėginę visą tradicinę ir ne visai mediciną ir sutinka mokėt už nežinia ką, kad tik menkiausia viltis pagyt švystelėtų. Pati nebandžiau, nieko negaliu pasakyt, gal nebūtinai taip.
O kuo tau pasireiškia BV? Man buvo pasikeitusi išskyrų spalva iš baltos į gelsvą, pagedęs kvapelis ir jų gausiau, nei įprastai. Tiems požymiams išnykti padėjo Octenisept purškalas su makšties aplikatoriumi (jį reikėjo užsisakinėt internetu, o pats purškalas būna vaistinėse). Purškaliojausi kartą per dieną (nakčiai) savaitę, po to buvo mm, po jų neatsinaujino. Kiek suprantu, tai ne antibiotikas, toks tausojantis natūralią mikroflorą vaistas. Padauginti jo, aišku, irgi nereikia.
O daktarų visokių yra, ir tokių, kurie bruka konkrečią firmą, ir tokių, kurie pasiūlo vaistinėj paprašyt, pvz., pieno rūgšties bakterijų, nesvarbu kurios firmos, nes visos vienodos iš principo.
Linkime pasveikti.
QUOTE(skruzdeda @ 2011 01 12, 14:49)
Sveikos, nezinau, kas cia su manom dedasi. Nuejau profilaktiskai pas gine, padare tepineli, pasake kad bakterine vaginoze, liepe suvartot 3 zvakutes Dalacino. Po jo prasidejo problemos, nors iki tol nieko nejutau visiskai. Pradejo niezeti, persteti, tvinkcioti, kuo toliau, tuo labiau. Gal kam taip buvo? Toks jausmas kad buvau sveika, o po vaistu pasidariau ligone. Ant salutinio poveikio parasyta, kad galima grybelio invazija. Cia gal taip ir atsitiko?
man po to Dalacino irgi taip pasidarė, prakeikiau tą dieną kai dėl tokio pakankamai nekalto dalyko kaip BV jį pavartojau. dabar jau kokie 7-8 metai turiu kandidozę, kurios turbūt niekada neįmanoma išnaikint iki galo

man irgi po antibijotiku atsirado candida grybelis, turejau 2 tabletes diflucano gerti ir gyno dakterin zvakute ,simptomai liko tokie pat, stipriai neniezti bet kaista,po keliu savaiciu gavau sunaudoti 3 canesten zvakutes ir krema jau 3 dienos pojuciai tokie pat. gyvenu ne lietuvoje gal tie airiai tik tokius canesten ir teturi vaistus. ar gali taip ta bakterija atspari buti nieko nesuprantu jau nuo rugsejo pradzios taip!!!
Merginos kai gydotes BV, kartu su kvapu dingsta ir iskyros? Pries savaite sugeriau vaistus, kvapas tai jau kaip ir po poros dienu dingo, bet iskyros liko...

QUOTE(Pacifica @ 2011 11 14, 16:17)
Merginos kai gydotes BV, kartu su kvapu dingsta ir iskyros? Pries savaite sugeriau vaistus, kvapas tai jau kaip ir po poros dienu dingo, bet iskyros liko... 

Kai gydžiausi prieš tai (paskui vėl atsinaujino ir gydausi vėl) dingo ir bjaurios išskyros ir kvapas.
Labutis.Internete nera labai daug išsamiu atsiliepimu apie princeses perlus. O kaip tik dabar juos ir naudoju, todel ir pasidalinsiu patirtimi
Prieš menesį turejau persileidimą, paskui seke didelis uždegimas, kurį gydžiausi su antibiotikais į veną, bet kazkaip skausmai neišnyko. Ginekologe rekomendavo šiuos perlus. Iš pradžiu buvau labai skeptiškai nusiteikusi, ilgai svarsčiau - ar dėtis, ar gali kažkokios žolės padeti tokiu atveju? Bet pabandžiau vieną prieš mėnėsines. Atsirado kažkoks nemalonus niežulys, bet po tyrimu - viskas tvarkoje, sako, kad gal viskas ten tvarkosi ir šalinasi. O kad šalinasi - tai faktas, ir dar kokios bjaurybes išsiplauna
Dabar esu po mėnesiniu ir desiuosi sekantį perlą. Bus matyti, kaip viskas keičiasi. Tikuosi į gerą 
Šioje gydymo procedūroje, mane labaiusia nervina tas makšties plovimas prieš ir po naudojimo. Tai nėra taip paprasta ir malonu

Šioje gydymo procedūroje, mane labaiusia nervina tas makšties plovimas prieš ir po naudojimo. Tai nėra taip paprasta ir malonu

! | Primename, kad forume vaistų negalima nei pardavinėti, nei dovanoti, nei mainyti, nei kitaip kaip dalintis. Vaistai buvo išrašyti Jums ir tik Jums, ir jų prekyba yra griežtai kontroliuojama, todėl forumas laikydamasis LR įstatymų, griežtai draudžia tai daryti Jūsų pačių saugumui ir labui. |
Kankina ir mane ginekologinės problemos. Lyg ir yra kažkokios bakterijos, bet pagydžius antibiotikais, atsiranda pienligės simptomai. Uždaras ratas. Lankiaus pas kelis gydytojus, bet visokių klausimų kaip buvo, taip ir liko. Nesiplėsiu, nes mano situacija netipinė, o simptomai, anot gydytojų, ne tokie ir baisūs, nors mane nervina juodai. Tiesiog norėjau paklausti, ar naudojant žvakutes, tarkim, kad ir Arilin, galimi lytiniai santykiai? Žinoma, ne kartu su žvakute

QUOTE(saules_zuikis @ 2012 05 28, 09:06)
daugelis gydytojų kaip tik ir skiria vaistus nuo simptomų, t.y. išskyrų, blogo kvapo, niežėjimo ir pan., o pačių priežasčių nežiūri ir negydo.
Man irgi toks būdas atrodė logiškas ir teoriškai teisingas. Bet man nuo kelių rūšių pieno rūgšties ovulių, tame tarpe ir Floragyn, pienligės ūmi fazė prasidėjo. Gal ir sutapimas, bet buvo taip gal tris kartus, daugiau nerizikuoju.
Reikia bandyt ir klausytis, kaip organizmas reaguoja. O jis tai daro nebūtinai taip, kaip vaisto informaciniam lapelyje gražiai parašyta. Ir su prausikliais nepersistenkite, man gydytoja liepė grynu vandenuku praust ir ne dažniau, kaip vieną kartą dienoj.
Labas, merginos,
Pasidalinsiu savo patirtimi: dėl nesibaigiančių pūslės uždegimų ir antibiotikų, vartojamų nuo jų, man taip pat prasidėjo BV.. Buvo varškinės išskyros, bet jos kažkaip laikėsi viduje, ta prasme, kelnaičių beveik netepdavo, bet pasirodydavo ant mano vyro daikčiuko po santykių..
Ir žinoma, tas kvapas tuomet...
Niežulys užeidavo iki išprotėjimo.. Bei žiaurinis išsausėjimas - net santykių metu neidavo tinkamai sudrėkti, kas man visiškai neįtikėtinai atrodo..
Žodžiu, ginekologė atlikusi tyrimus nustatė man BV - buvo labai išsidauginę gardnarelos, praktiškai nebelikę nei vienos geros bakterijos mikrofloroj. Taigi išrašė man ir mano vyrui Supplin tablečių 2 kartus per dieną 7 dienas, tuo pačiu dėtis Clotrimazolum žvakutes, kad neatsirastų pienligė nuo tų tablečių. Taip pat paėmė tepinėlį dėl mycoplasma, chlamydia ir ureaplasma (atsakymas neigiamas). Man kaip tik prasidėjo mmm, tai per jas gėriau tas Supplin, o po mmm dėjau žvakutes. Ir puikiai! Viskas kaip ir praėjo
Pūslės infekcija ir toliau tebekankino, bet BV nebėra. Tiesa, dar išrašė dėtis žvakutes Ecocillin 3 ciklus po 6 žvakutes (t.y. tris mėnesius po mėnesinių šešias dienas dėtis žvakutes) atstatyti mikroflorai.
Stengiuosi - darau mankštą, labai sveikai maitinuosi, nevartoju alkoholio, mečiau rūkyti, daug būnu gryname ore, esu laiminga, bet labai pasilpęs visgi buvo mano imunitetas. Numečiau daug svorio (apie 17 kg), tai ir užpuolė visokios ligos.. Tikiuosi mano pastangos atsipirks..
Pasidalinsiu savo patirtimi: dėl nesibaigiančių pūslės uždegimų ir antibiotikų, vartojamų nuo jų, man taip pat prasidėjo BV.. Buvo varškinės išskyros, bet jos kažkaip laikėsi viduje, ta prasme, kelnaičių beveik netepdavo, bet pasirodydavo ant mano vyro daikčiuko po santykių..

Žodžiu, ginekologė atlikusi tyrimus nustatė man BV - buvo labai išsidauginę gardnarelos, praktiškai nebelikę nei vienos geros bakterijos mikrofloroj. Taigi išrašė man ir mano vyrui Supplin tablečių 2 kartus per dieną 7 dienas, tuo pačiu dėtis Clotrimazolum žvakutes, kad neatsirastų pienligė nuo tų tablečių. Taip pat paėmė tepinėlį dėl mycoplasma, chlamydia ir ureaplasma (atsakymas neigiamas). Man kaip tik prasidėjo mmm, tai per jas gėriau tas Supplin, o po mmm dėjau žvakutes. Ir puikiai! Viskas kaip ir praėjo

Stengiuosi - darau mankštą, labai sveikai maitinuosi, nevartoju alkoholio, mečiau rūkyti, daug būnu gryname ore, esu laiminga, bet labai pasilpęs visgi buvo mano imunitetas. Numečiau daug svorio (apie 17 kg), tai ir užpuolė visokios ligos.. Tikiuosi mano pastangos atsipirks..