Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterinė vaginozė

As po sav eisiu pas gine, tai butinai prasysiu tepinelio tyrimo, nes jau gal menesi kankina ir nemalonus pojuciai, ir kvapai, ir isskyros... Bet cia matyt daug dalyku susidejo. Dabar baigiau geri antibiotkus (nuo kitu ligu), bet mastau, kad reiks pasidometi tomis gerosiomis bakterijomis, kad atstatyti skrandzio pusiausvyra, gal tada ir maksties mikroflora normalizuosis... Apatinius jau seniai pakeiciau i naturalius ir jokiu stringu! Perejau prie naturaliu ikltoru, naudoju naturalu prausikli... Manau visa tai susije kaip uzburtas ratas. Todel sutinku, kad visus grybelius, pienliges ir BV reikia gydyti is pagrindu, o ne zvakutem ar kremukais..
Ziuresim, ka man naujoji gine patars g.gif
Atsakyti
nusipirkau isbandyti klotrimazoli, idomu ar mb galima juo naudotis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2010 12 13, 22:53)
nusipirkau isbandyti klotrimazoli, idomu ar mb galima juo naudotis? g.gif

Galima,tik clotrimazolis gydo ne BV,o pienligę.Jis priešgrybelinis.
Atsakyti
per paieska neradau temos apie pienlige,tik jau baigta,tai cia paklausiau blush2.gif aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu tą pačią bėda. Pirma pienligė, po to BV. Ir kas keisčiausia ir mano vaikinas ją turi. Gal kad teko susidurti taip? Kada reikia abu partnerius gydyti? Nes žinot, vyrai, su kočėlu nenuvarysi pas gydytoją...
Atsakyti
Sveikos, nezinau, kas cia su manom dedasi. Nuejau profilaktiskai pas gine, padare tepineli, pasake kad bakterine vaginoze, liepe suvartot 3 zvakutes Dalacino. Po jo prasidejo problemos, nors iki tol nieko nejutau visiskai. Pradejo niezeti, persteti, tvinkcioti, kuo toliau, tuo labiau. Gal kam taip buvo? Toks jausmas kad buvau sveika, o po vaistu pasidariau ligone. Ant salutinio poveikio parasyta, kad galima grybelio invazija. Cia gal taip ir atsitiko?
Atsakyti
gali buti, kad ir grybelis uzaugo... As po keliu tokiu vietiniu gydymu nusprendziau, kad reik imtis is vidaus, tai pradejau nuo geruju bakteriju, sugeriau kursa ir kol kas tfu tfu niekas ten nebeeauga smile.gif kazkaip galvoju, kad cia didziausia beda yra nusilpes gal organizmas, vitaminu trukumas ir pan.. Tada lenda lauk visokios zarazos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 01 12, 13:55)
gali buti, kad ir grybelis uzaugo... As po keliu tokiu vietiniu gydymu nusprendziau, kad reik imtis is vidaus, tai pradejau nuo geruju bakteriju, sugeriau kursa ir kol kas tfu tfu niekas ten nebeeauga smile.gif kazkaip galvoju, kad cia didziausia beda yra nusilpes gal organizmas, vitaminu trukumas ir pan.. Tada lenda lauk visokios zarazos  doh.gif

taip, mano imunitetas yra labai nusilpes ir issibalansaves. Visaip stengiuosi ji grazinti atgal, bet ne taip jau greit viskas vyksta, nes turiu keleta ligu salia. Ar taip buna kai buna grybas? Degina ir grauzia?
Atsakyti
tiksliai nzn del to gtybo, reiktu gal googlej simptumo paieskoti, arba gines klausti.. Bet tokie pojuciai tikrai kazkokia infekcija ar bakterija rodo...
Atsakyti
Nuolat vargdavau su "blogu tepineliu", kiek tyrima darydavo, tiek rezultatai buvo prasti. Negalejau patiket, juk tokia higieniska save visada laikiau, o pasirodo ta per didele higiena ir buvo priezastis visu tu blogybiu smile.gif Gydytoja uzdraude naudoti intymios higienos prausikli, muilus ir pan chemija, ir ka jus manot, atsisakius visu prausikliu baigesi mano bedos smile.gif
Atsakyti
as tik karta per sav naudoju naturalu prausikli, o taip tai irgi tik vandeniu smile.gif
Atsakyti
sveikos, turbut ir pas manes yra ta bjaurybe, bakterine vaginoze, kiek skaiciau, kad pas jusu (beveik visu) yra daug isskyru, o pas manes tai e, bet nezejimas ir kvapas tai yra, o apie lytinius santykius tai net galvoti nenoriu, nes po ju toks niezejimas , kad sakes doh.gif doh.gif , na ir nuejau pas ginekologes, tai pasake kad ju nera , tu geruju bakteriju , israse man Ecocillin, bet suvartojau 2 pakuotes , bet nieko schmoll.gif , bet paskui nuejau kitur ir ten pasidariau tepineli, tipo sako viskas gerai....., kaip gali buti geras tepinelis, jeigu man niesti, kvapas yra, nesamone. man senai buvo rade Ureaplasma, kazin ar tai gali buti kazkaip susieja, gal kas zinot? g.gif kas do zaraza prisikabino cray.gif
Atsakyti