Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterinė vaginozė

Šios ligos auka tapo mano draugė. Pradėjau ieškotis kaip čia ją gydyti be antibiotikų ir jų sukeliamų komplikacijų.. Pasirodo alternatyvus sprendimas yra. Perskaitėm straipsnį apie BV gydymą Octeniseptu. http://www.springerl...06g1211r186560/ Nuėjom pirkt ir vaistininkas rekomendavo nusipirkti dar tokį antgalį (kad įpurkšti lengviau būtų). Kol kas draugė gydosi tik antra diena, tai negaliu nieko pasakyti.
Mes kiek įmanoma stengiamės mažiau naudoti antibiotikų.
Atsakyti
Sveikutes jau metai laiko kovoju su nemaloniu kvapu, net myletis nemalonu pasidare, o ginekologe ta pacia dainele dainuoja, kad nieko blogo pas mane nera, israso zvakuciu ir viskas tuo baigta. Savaite pagereja, o po lytiniu santykiu vel tas pats, db jau pastebejau kad tas kvapas lieka ir pas drauga. Si beda trukdo normaliai gyventi.
Nusipirkau pabandyti macmiror zvakutes ir draugui lomexin tepaliuka. ziuresim kas bus toliau, tikiuosi pades, nes nezinau jau ko griebtis.
Atsakyti
QUOTE(letmebe1 @ 2010 01 27, 14:27)
Sveikos, mergaites. Mane taip pat kankina ta pati beda ir jau is tiesu pradeda griauti mano gyvenima, jau nebezinau, ka daryti!!!!! Kiek beeiciau pas ginekologe savo - tas pats per ta pati: reciau plauti, deveti tik medvilnines kelnaites, nenesioti iklotu, naudoti tik intymiai higienai skirtas priemones ir viskas susitvarkys! Nesamone!!!! Nei Arilin, nei Mycomax nepadeda, o be ju jokiu kitu ir nezino. Dar vienas dalykas - kaip as galiu buti be iklotu, kai isskyros toookios gausios, atrodo, kad menesines prasidejo, be abejo, kai bunu namuose stengiuosi be iklotu buti. Su draugu normaliai myletis negalim, tiksliau nesimylim visai, nes man tada visi simptomai tik dar sustipreja, o ir jam niezulys atsiranda ir parausta. Laukiu tepinelio atsakymo, trecia karta jau, bet abu kartus paskirtas gydymas nepadejo. Mielosios, gal galit kaip nors padeti? Gal zinot kokiu ypatingai geru budu ar vaistuku, kaip pagydyti sita bjaurasti???? Nes jau zudo sad.gif

Letmebe ir as taip vargstu verysad.gif be to as turiu ir spirale, tai galvojau gal ir ji cia 'padeda'. Beje kaip ir rasei, lovos reikalai beveik neimanomi, nes tai menesines, tai perstejimas ir prakeiktos isskyros nora atideda blink.gif Gavau tepinelio rezultatus, tai Gerdnerella rado, nu galvoju, budavo grybelis, o dabar kita zaraza, bet siaip likau truputi nesuprasta, gal kiekviena laboratorija vis kitaip mato lotuliukas.gif
esu ir Chlamidya turejusi, pasiskaitinejusi radau, kad ji per lytinius santykius persiduoda, bet jei nei as, nei manasis (tikra 200%) i kaire ir desine nevaikstom tai is kur sita 'grazuole' atsirado???? blink.gif
pries tai daryti tepineliai keliaudavo i kita laboratorija ir Gardnerellos nebudavo, na o dabar... vienu zodziu pavargau kariauti ir ieskoti atsakymu nes vis tiek tas pats, o ir vaistai nieko nepadeda tik laikinai, nes man po menesiniu beveik kiekviena menesi.. doh.gif
vienu zodziu...truksta zodziu doh.gif
Atsakyti
o gal kartais naudojat tamponus, kad po menesiniu pastebejot nemalonius kvapus ar net nustate grybeli?
neseniai ir man ginekologe nustate bakterine vaginoze. Israse recepta Dalacin (Klindamicinas) ovulems, taciau jau antra menesi kaip dar nepanaudojau tu ovuliu, nes nelabai linkusi naudot/vartot antibiotikus. Dabar grizau vel prie paketu, tai pastebejau, kad nemalonaus kvapo nebera. Gal tikrai ta moteriska mikroflora suardo, kai naudojami tamponai, visgi sudaromos palankios salygos organizmo viduje daugintis bakterijoms.
Atsakyti
QUOTE(Vaivute2 @ 2010 10 01, 20:52)
o gal kartais naudojat tamponus, kad po menesiniu pastebejot nemalonius kvapus ar net nustate grybeli?
neseniai ir man ginekologe nustate bakterine vaginoze. Israse recepta  Dalacin (Klindamicinas) ovulems, taciau jau antra menesi kaip dar nepanaudojau tu ovuliu, nes nelabai linkusi naudot/vartot antibiotikus. Dabar grizau vel prie paketu, tai pastebejau, kad nemalonaus kvapo nebera. Gal tikrai ta moteriska mikroflora suardo, kai naudojami tamponai, visgi sudaromos palankios salygos organizmo viduje daugintis bakterijoms.

as is vis tamponu nenaudoju, nes mano ginekologas nerekomenduoja naudoti tamponu, turint spirale, nes betraukiant tampona, spirales siuleliai gali buti prikibe prie tampono ir taip ji gali buti isjundinta, na bet cia ne i tema nukrypau smile.gif
as pvz blogo kvapo neturiu niekad, tik tos nelemtos isskyros ir nieztejimas... dabar naudoju krema, kurio pavadinimas berods CLEOCIN 2% clindamicina (as uzsienyje gyvenu,tai nezinau ar Lietuvoje toks yra). ir as, ir maniskis turi ji naudoti...na ziuresim koks rezultatas... blink.gif
Atsakyti
Sveikos, nu ir man teko daug visokiu vaistu, zvakuciu, tepalu isbandyti, bet po kiek laiko visteik vel pienlige prasideda unsure.gif . Neseniai radau tokias kapsules: FOHOW vaistažolinės kapsulės moterims “Princesės perlas”, bet kazkaip nedristu pirkti. Idomu gal kas esat bande? Girdejkau kad padeda nuo grybeliu ir visokiu niezejimu
Atsakyti
Klindamicino yra ir zvakutemis ir kaip jau suzinojau-kreminiu pagrindu. Klindamicino zvakutes man skyre nuo bakterines vaginozes.
Atsakyti
mergaites, jei senai lankotes pas ta pacia gine, ir vis jinai tik israso kazkokius vaistukus ir taip pastoviai, tai siulau pas kita gine apsilankyti.....

gal kitoki gydymo metoda pasiulys...

as 3 m pas viena ejau, nes niezti, tai ta randa , po zvakuciu po menesio jau kitka randa..... ir tt o kad pvz nueiti krauja issitirti del cukraus (jei didelis, irgi paumeja visokios zarazos apacioj), ne nepasiule....

pas kita atsitiktinai nuejau, iskart sako, kada cukrus tirtas, pavarte ligos istorija, ir sako, nu prie sito tavo tyrimo rezultato nebuciau nieko skyrusi,, nes visai ant ribos,,,,,ir aplamai sako, geriau ne zvakutes o geriamos tabletkos, jos musa is pagrindu, o zvakes veikia vietiskai tiktais.. ir tt

nusprendziau dabar pakeisti gine..... negali zinoti, gal man asmeniskai kitaip gydytis bus geriau.....
Atsakyti
na as pakeiciau jau ginekologe. Ir man apskritai dar tik pirma karta skyre tas zvakutes. O siaip nezinojau., kad gali visokiu zarazu prikibti jei cukraus kiekis didelis.. blink.gif bet logiskai pagalvojus, tai visgi gal ir gali taip buti cool.gif
Atsakyti
Sveikos,mano tepinelis irgi pasake,kad BV!!!! Labai jau nemalonu,teplioja,kvapas dar tas...Man israse supplin antibiotiku +macmiror zvakuciu,o jau po kurso dar sake isgerti feminella vagi c,kad pastiprint viska papildomai,cia kaip jogurtines tabletes po antibiotiku=) Dabar turiu susirgti kaip tik,tai man gydytis pradet tik po menesiniu?nes va sito gydytojos pamirsau paklaust... blush2.gif Beja,manau kad nuo kontraceptiku diane man cia atsirado,bet juos nutraukiau jau pries 4 menesius,kai tik pradejo tepliot,tikejausi kad nustojus vartot kt nustot ir tepliot,bet ne,ir finalee.....BV....gal kuri gali patarti kaip cia daryti man su vaistukais ir zvakutem,po menesiniu tik,ar per jas??? blink.gif
Atsakyti
Turejau ta pacia beda, gal net didesne buvo :kvapas, tepimas, iskyros balsvos, gelsvos, skaudejo istisai pilvo apacia ir nugara.
nuejau pas ginekologe ta tipo uzdegimas parase antibiotika, po to skausmai sumazejo, bet tepe dar gausiau negu pries tai, tada sake kad pienlige ar grybelis zodziu vel zvakutes. Po zvakuciu nieko gero ten matai kazkokia matai kitokia bakterija kuri gydoma tik su antibiotikais...
Ir radau per pazystama labai jau visu giriamas kinieciu zvakutes jos ten vadinasi princeses perlas http://www.fohow.lt/... va sitos. visada as skeptiskai ziurejau i tokius dalykus ir kazkaip neitiketinai tai atrode, bet kadangi mano pazystama su jomis issigyde cista tai galvoju surizikuosiu. Isidejus pirma ( o ju yra 6 ir visas reikia sunaudoti) tai biski issigandau ar as cia is vis nenusigydysiu, bet pasiskambinau jai sako kad ne, taip ir turi buti, nes man kaip varskes pavidalo gabalais kazkas pradejo kristi, skaudejo ir pilvo apacia. Po triju dienu kai issiemiau issigandau nes ta zvakute tai mazute, o aplipusi visa visokiom baisybem. Sunaudojau visas ir va tikrai galiu pasakyti, kad tikrai issigydziau, nes niekas nebeatsikartoja, ir kvapo nebera kas svarbiausia ir nebetepa visikai, net galiu pasakyti tikrai susitvarke ir ciklas nes man jis tai veluodavo tai anksciau budavo. Aisku kaina nera maza, bet kai pagalvoju kad kiek sukisau antibiotikams tai uz naturalu dalyka kuris is karto suveike visikai negaila. Net pasirasiau sutarti platinimui nes tikrai geri dalykai. Jei reikia galiu ir jums parupinti uz savikaina.
Papildyta:
QUOTE(~VEGA~ @ 2010 10 14, 10:14)
mergaites, jei senai lankotes pas ta pacia gine, ir vis jinai tik israso kazkokius vaistukus ir taip pastoviai, tai siulau pas kita gine apsilankyti.....

gal kitoki gydymo metoda pasiulys...

as 3 m pas viena ejau, nes niezti, tai ta randa , po zvakuciu po menesio jau kitka randa..... ir tt  o kad pvz nueiti krauja issitirti del cukraus (jei didelis, irgi paumeja visokios zarazos apacioj), ne nepasiule....

pas kita atsitiktinai nuejau, iskart sako, kada cukrus tirtas, pavarte ligos istorija, ir sako, nu prie sito tavo tyrimo rezultato nebuciau nieko skyrusi,, nes visai ant ribos,,,,,ir aplamai sako, geriau ne zvakutes o geriamos tabletkos, jos musa is pagrindu, o zvakes veikia vietiskai tiktais..  ir tt

nusprendziau dabar pakeisti gine..... negali zinoti, gal man asmeniskai kitaip gydytis bus geriau.....

Pritariu visu 100 proc.

Nes su jomis tikrai kazkas yra, jos gal kokio kysio tada pradeda noreti nezinau, bet va raso ir raso tai tas tai tas...Bet turiu viena kuri dirba privaciai tai jau ji man ir ta bakterija nustate ir pasiule kad pabandyciau ta princeses perla, nes sako tikrai blogiau nebus, o jei pades tai dar geriau.
Atsakyti
Man gudytoja israse Dalacyn ovules. Bet kaip salutinis poveikis nurodytas viduriavimas. galvojau nesamone nu kaip galima viduriuoti nuo maksties ovuliu. Deja-isidejus antra ovule pilvas tikrai sustreikavo. na nera tas viduriavimas labai daznas bet pojutis tikrai nemalonus. Liko 1 ovule bet as jos tikrai nesidesiu doh.gif
Atsakyti