Prisiskaiciau visokiu forumu visokiom temom... BV turiu senai gydziau ir antibiotikais ir zvakutem pavadinimo nepamenu bet geltonom tokiom... nieko nepadejo, siandien nusipirkau tantum rosa tirpala prasiplovimui...kazi ar nepasidarysiu dar blogiau? nu ir vagisan zvakutes.. istikro norejau nusipirkt eco vag bet tik namo parejus supratau kad ne ta pavadinima pasakiau....
QUOTE(baltažiedė @ 2008 08 10, 15:05)
gali pakeisti juk jeigu įmanoma, jeigu nepraplešėi pakuotės
jau pasikeiciau

QUOTE(calykusu @ 2008 06 01, 19:28)
aš BV išsigydžiau su Dalacin tokiu
bet tik jo deka iš kart po gydymo įsigijau pienlige ir panašu visam gyvenimui
BV sako geriausia gydyti kuo natūraliau - jogurto kapsulėm ar praustis natūraliu jogurtu

BV sako geriausia gydyti kuo natūraliau - jogurto kapsulėm ar praustis natūraliu jogurtu

rimtai????

geras, reikes bandyt paeksperimentuoti..
o jūs panos nemaišot BV su pienlige?
nors tiesa pasakius panašu šiek tiek-abiem būdinga sutrikus mkroflora- tik BV turi pašalinį nemalonų kvapą, o pienligė - išskyras ir pasireiškia antroj ciklo pusėj
man jau antrą kartą diagnozavo BV, praėjo metai kai gydžiaus, dabar ir vėl.
Dėl ko trinka tas balansas, gal tikrai reikia kokių jogurto kapsulių
Turiu spyralę, jaučiu imsiu lauk, matyt netinka man

Sveikos,
ir man nustate BV. Israse Arilin zvakuciu. o veliau patare naudoti FEMINELLA VAGI C, kad palaikyti rugstine terpe. Na bandysiu naudot, tukiuosi pades
ir man nustate BV. Israse Arilin zvakuciu. o veliau patare naudoti FEMINELLA VAGI C, kad palaikyti rugstine terpe. Na bandysiu naudot, tukiuosi pades

QUOTE(Ahimsa @ 2007 07 03, 22:12)
Pasikartosiu: dažnai besikartojanti BV tikrai gali būti rimtesnės ligos priežastimi. Jei jokie vaistai nepadėjo, tai ir nepadės, kad ir kiek juos vartotum. O šitie tavo minėti tikrai turi išgydyt. Pasidaryk tyrimus dėl ureoplazmų ir mikoplazmų. Šiaip ginekologės dažniausiai ir nukreipia juos atlikti, jei BV kartojasi ir kartojasi. 

Radau tokią seną žinutę. Lad neturiu jokių rimtesnių ligų ir nenaudoju KT. Nuo naujų metų gyd. turi daryti kalposkopiją, bet negali kol neišgydys BV (pienligės irgi, pas mane mišri infekcija). Paskiria tabletes ar žvakutes, iškart po gydymo viskas ok, ateinu po saavitės tyrimui, paima tepinį - vėl BV. Ir taip va jau 4 mėnesius man negali tirti kaklelio žaizdelės. O naudojau štai ką - ir žvakutes, ir antibiotikus, nuo kurių kelių kursų man pradėjo skaudėti skrandį, tad dabar tik žvakutės (atsisėskit

QUOTE(solo @ 2009 04 15, 23:02)
. Ir kai gyd man nori išrašyt ką, aš jau sakau, kad esu naudojus...tai paskutinį kartą išrašė žvakutės, kurias spec. gamino vaistinėj. Ir visų poveikis... savaitei... Prieš kelias dienas vėl vartojau Arilin (po 3 m pertraukos), o dabar naudoju Feminella, bet baisiai nemalonu.
o pasėlį darė

aš va taip su pienlige kankinuosi...nieks nepadeda. belieka tikėtis stebuko

slapta viliuosi, kad po gimdymo dings ji man, nes gal hormonai čia viską daro

QUOTE(calykusu @ 2009 04 16, 20:17)
o pasėlį darė
nustatė kokios tiksliai pas tave bakterijos

Darė kelis kart, pirmąkart rado gardnela, paskui jau nebe, bet bakterijos tiesiog rodančios BV, grybai nepasinaikina irgi. Kažkokia nesąmonė, kad negali imt ir išgydyt per n metų...
QUOTE(solo @ 2009 04 17, 12:26)
Darė kelis kart, pirmąkart rado gardnela, paskui jau nebe, bet bakterijos tiesiog rodančios BV, grybai nepasinaikina irgi. Kažkokia nesąmonė, kad negali imt ir išgydyt per n metų...
ar nuo Bv vartojai antibiotiką (pvz. Dalacin)

mano atveju, tai iš karto buvo griebtasi stiprių vaistų ir še tau rezultatas...nebeišgydo niekas...o reikėjo švelniai bandyt

aš dabar gyvenu pasitepdama kremais, kad išorinį niežėjimą nuimtų, arbatmedžio aliejum ir laukiu, kas bus toliau

QUOTE(calykusu @ 2009 04 17, 17:54)
ar nuo Bv vartojai antibiotiką (pvz. Dalacin)
užmuša visas bakterijas ir geras ir blogas, tik ne grybą
šitas dar labiau išveši
mano atveju, tai iš karto buvo griebtasi stiprių vaistų ir še tau rezultatas...nebeišgydo niekas...o reikėjo švelniai bandyt
BV gydyt pradžioj užtenka pieno rūgšties bakterijų, daug kam padeda, o ne kokių ten antibiotikų
aš dabar gyvenu pasitepdama kremais, kad išorinį niežėjimą nuimtų, arbatmedžio aliejum ir laukiu, kas bus toliau

Octenisept labai gerai, as dar turejau topki specialu aplikatoriu, bet nezinau, ar dabar ji kurnors galima isigyti.
Tai octenisept vekia tik blogas bakterijas, kandida, chlamidijas, o naturaliu bakteriju neveikia... ir jis nera antibiotikas, todelk jokio blogumo po jo naudojimo nera
man su kandida problemos pasikartojancios budavo, tai draugas parode sita vaisciuka, per koki gera pusmeti susitvarkiau. Per viena karta isskyrios dingdavo naudojant kokia nepilna savaite, po to vistiek pasikartodavo uz poros menesiu, ir taip po kokiu triju kartu beveik nesikartoja
na buna karta per metus, kai siapi koks stresas ar panasiai, bet toli grazu ne taip, kaip su zvakutem ar geriamom tabletem budavo...
Labas merginos,
I sia tema mane atvijo smalsumas, nes man vis atrodydavo, kad kvapelis is ten lyg ir ne toks, koks turetu but. Bet ginekologe ne karto nepatvirtino BV, be to, visa laika galvojau, kad turint sia liga kvapas buna kaip silkes (nes sugedusi zuvis man asocijuojasi su papuvusia silke
). Bet siandien is maiselio issitraukiau atsildyti rudagalve menke ir ka jus manot - ogi ta menke smirda/kvepia manimi
tik ji sviezia, bet man vistiek smirda. Jauciu, reiks eiti pas kita ginekologe, nes ir pienlige vis neatstoja nuo manes, tai nesinori dar ir kitos bedos. Tai koks is tikruju tos BV kvapas, ar man cia tik atrodo kazkas negerai?
I sia tema mane atvijo smalsumas, nes man vis atrodydavo, kad kvapelis is ten lyg ir ne toks, koks turetu but. Bet ginekologe ne karto nepatvirtino BV, be to, visa laika galvojau, kad turint sia liga kvapas buna kaip silkes (nes sugedusi zuvis man asocijuojasi su papuvusia silke