Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterinė vaginozė

QUOTE(Evute* @ 2010 01 14, 11:14)
o man po antibiotiku ir zvakuciu taip pasidare kazkaip persti ir slapia ten. ir kokia dar keistenybe, po antibiotiku dar nepraeina niezteteti kun. atrodo pries menesi baigiau vartoti o kaip uzeis niezteti tai ranka tai kakla..

man tas pats. tik dar kakla ir veida isbere visa tokiais mazais spuogiukais. kazin ar cia gali buti alergerija lomexin zvakutem?
Atsakyti
o as klausimuka toki gan kvaila is tikruju turiu biggrin.gif ir man nustate sia liga, israse zvakuciu, 8 vienetus. vakar pirma isbandziau, siandien visa diena teplioja ryskiai geltonai g.gif misliju nuo tu zvakuciu, gal likuciai iseina, nes zvakutes geltonos.... g.gif bet klausimas ne toks smile.gif tureciau pagal plana kita savaite sulaukti menstruaciju. tikiuosi paspesiu kursa gydymo, o vdrug ne? kaip elgtis? daryti pertrauka kol baigsis mano dienos? paskui jei kokia viena zvakute liks tai po menstruaciju pabaigti vartoti? na zinau, kad kvailai skamba, bet iskilo toks klausimas, o pas daktara su tokiais klausimais kreiptis geda biggrin.gif gal kuri susiduret su tuo? blush2.gif
Atsakyti
naudojau lomexin, tai sake, jei nespesiu iki menesiniu, tai po ju sunaudoti ta zvakute
Atsakyti
Panos, kazkada ir as turejau BV, bet jau pamirsau kokios buna isskyros blush2.gif Nes pas mane dabar tokios geltonai zalios ir tasios g.gif Niekad tokiu nebuvo, ir tikrai cia ne norma schmoll.gif Pienlige tai baltos varskes tipo, o dabar geltonai zalios blink.gif
Atsakyti
na man tai isskyru nebuvo jokiu, buvo kita liga, issigydziau, po to islindo dar ir sitas biesas, tai nei nepasireiske jokie pozymiai..... tik geltonai teplioja, bet nurasau sita reiskini zvakutems. kazkaip keista net, visa diena.. tai taip iseitu kol zvakutes tas naudosiu tol ir tepliosiuos geltonai g.gif oi vargas toms moterims kai pagalvoji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 02 25, 23:10)
na man tai isskyru nebuvo jokiu, buvo kita liga, issigydziau, po to islindo dar ir sitas biesas, tai nei nepasireiske jokie pozymiai..... tik geltonai teplioja, bet nurasau sita reiskini zvakutems. kazkaip keista net, visa diena.. tai taip iseitu kol zvakutes tas naudosiu tol ir tepliosiuos geltonai  g.gif oi vargas toms moterims kai pagalvoji  doh.gif

Tikriausiai macmiror zvakutes naudojate 4u.gif siaip jos geros, veiksmingos (bent jau man), tik pora minusu, kad ju net 8, ir kad teplioja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 02 25, 18:16)
o as klausimuka toki gan kvaila is tikruju turiu biggrin.gif ir man nustate sia liga, israse zvakuciu, 8 vienetus. vakar pirma isbandziau, siandien visa diena teplioja ryskiai geltonai  g.gif misliju nuo tu zvakuciu, gal likuciai iseina, nes zvakutes geltonos.... g.gif bet klausimas ne toks smile.gif tureciau pagal plana kita savaite sulaukti menstruaciju. tikiuosi paspesiu kursa gydymo, o vdrug ne? kaip elgtis? daryti pertrauka kol baigsis mano dienos? paskui jei kokia viena zvakute liks tai po menstruaciju pabaigti vartoti? na zinau, kad kvailai skamba, bet iskilo toks klausimas, o pas daktara su tokiais klausimais kreiptis geda biggrin.gif gal kuri susiduret su tuo?  blush2.gif

Taip, nuo zvakuciu, bet man sios ne ypatingai tiko ir padejo. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2010 02 25, 23:36)
Tikriausiai macmiror zvakutes naudojate  4u.gif siaip jos geros, veiksmingos (bent jau man), tik pora minusu, kad ju net 8, ir kad teplioja    rolleyes.gif

tos pacios 4u.gif
nors pigesnes ir geresnes bent jau man buvo Vaginela C ar kazkaip panasiai vadinasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 26 vasario 2010 - 09:47
As tai prisimenu, kad BV prasidejo, kaip pasekme po pienliges gydymo doh.gif Isisigydziau belenkiek metu tesusia pienlige, ir prasidejo BV.
doh.gif
Dabar tos zalios isskyros prasidejo per nestuke.gif (nestumas nutruko), o isskyros liko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2010 02 25, 23:36)
Tikriausiai macmiror zvakutes naudojate  4u.gif siaip jos geros, veiksmingos (bent jau man), tik pora minusu, kad ju net 8, ir kad teplioja    rolleyes.gif

aga sitas. idomios tokios, kaip saldainiukai biggrin.gif ziuresim kiek cia to veiksmingumo bus, tikiuosi uzteks situ ir nebereiks nieko ten kaisiot smile.gif aciu, nuraminot, pasikankinsiu su tuo tepliojimu, bile tik kad pasveikciau smile.gif
Atsakyti
Na ka galiu pasakyti, tikriausiai ir man sita nesamone doh.gif Jau kuri laika labai teplioja gausiai, ir kaip varske, jokio perstejimo ar skausmo nera, nesilaukiu tai tikrai, tai pasiskaiciau visokiausiu komentaru, ir manyciau kad gali buti BV. Pas ginekologa greitu metu deje pakliuti neimanoma, tik birzelio menesi, tokios eiles doh.gif Tai gi teks bandyti gydytis paciai, perskaiciau kad galima nusipirkti nereceptines Feminella vagi C, kaina apie 38 Lt. Gal turite atsiliepimu? Ir kiek ju yra pakuoteje? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piccola: 06 balandžio 2010 - 11:23
sveikutes,
turiu klausimuka - ar tos macmiror complec zvakutes be recepto?
as ir turiu ta zaraza BV, ziema aptiko gine 0 israse stipriu geriamu tableciu ir po to zvakuciu, bet jauciu vel atsinaujino - nes vel tas zuvies kvapas... tiesa, daug mazesnis nei buvo pries tai, bet....
buciau dekinga jei patartumet vaistuku bereceptiniu nuo BV
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2010 05 27, 13:23)
sveikutes,
turiu klausimuka - ar tos macmiror complec zvakutes be recepto?
as ir turiu ta zaraza BV, ziema aptiko gine 0 israse stipriu geriamu tableciu ir po to zvakuciu,  bet jauciu vel atsinaujino - nes vel tas zuvies kvapas... tiesa, daug mazesnis nei buvo pries tai, bet....
buciau dekinga jei patartumet vaistuku bereceptiniu nuo BV

Nevisur parduoda be recepto man atrodo, bet negarantuoju, eik į mažesnę vaistinę ir parduos. mirksiukas.gif
Atsakyti