jeigu perstejo niezeju tai pienlige uzpuole, zinok ka manau jokie vaistai nepades tik laikinai o si liga vis tiek lieka, juk viskas priklauso nuo organizmo, atsparumo, imuniteta, subalansuotumo, ph , hormonu ir pan, aplamai viena pazistama ten tu zvakuciu tiek buvo kad baisu kiek prisidejus, nu ir ka pagerejo 2 sav o mane kad jos ginekologe angelas isgelbejo... o pazistama ta mano puikioji padave koniska is naturaliu augalu "tamponiuka" ir ka po vieno viskas pagerejo, skausmas nuejo ir pan. Pati su juo grybeli issigydziaus zodziu labai geras dalykas, siulyciau ir jums ..

gal galite pasakyti ar mycomax tablete ir dalacin antibiotikai turi reiksmes menesinems? jos atsiranda per anksti.
QUOTE(Evute* @ 2010 01 01, 23:27)
gal galite pasakyti ar mycomax tablete ir dalacin antibiotikai turi reiksmes menesinems? jos atsiranda per anksti.
Tiesiogiai neitakoja.
sveikos mamos. Mane baige isvest is proto isskyros ir perstejimas toks nestiprus, visuomet jauciu ten dregna ir isskyru daug, nespeju keist kelnaiciu...Jau nzn ka ir daryt, ir lomexin vartojau ir marmelax ar kokias ten gyd. buvo paskyres...ir vel, baisu kad nesutrigdytu sitas kudykio vystimosi
((Ka daryti???Pas gydytoja eisiu dar tik po savaites geros, tiek kenciu tai dar pakentet gal...
Beja gerokai ipuseja oenki menesiukai mum siuo metu..Aciu uz patarimus

QUOTE(meshkafonija @ 2010 01 10, 15:10)
sveikos mamos. Mane baige isvest is proto isskyros ir perstejimas toks nestiprus, visuomet jauciu ten dregna ir isskyru daug, nespeju keist kelnaiciu...Jau nzn ka ir daryt, ir lomexin vartojau ir marmelax ar kokias ten gyd. buvo paskyres...ir vel, baisu kad nesutrigdytu sitas kudykio vystimosi
((Ka daryti???Pas gydytoja eisiu dar tik po savaites geros, tiek kenciu tai dar pakentet gal...
Beja gerokai ipuseja oenki menesiukai mum siuo metu..Aciu uz patarimus

o man po antibiotiku ir zvakuciu taip pasidare kazkaip persti ir slapia ten. ir kokia dar keistenybe, po antibiotiku dar nepraeina niezteteti kun. atrodo pries menesi baigiau vartoti o kaip uzeis niezteti tai ranka tai kakla..
Sveikos pas mane irgi BV, atsiranda retokai gal kokiu 1 ar 2 per metus, gal zinote kokiu veiksmigu vaistuku nuo BV nereceptyniu?
Sveikos, mergaites. Mane taip pat kankina ta pati beda ir jau is tiesu pradeda griauti mano gyvenima, jau nebezinau, ka daryti!!!!! Kiek beeiciau pas ginekologe savo - tas pats per ta pati: reciau plauti, deveti tik medvilnines kelnaites, nenesioti iklotu, naudoti tik intymiai higienai skirtas priemones ir viskas susitvarkys! Nesamone!!!! Nei Arilin, nei Mycomax nepadeda, o be ju jokiu kitu ir nezino. Dar vienas dalykas - kaip as galiu buti be iklotu, kai isskyros toookios gausios, atrodo, kad menesines prasidejo, be abejo, kai bunu namuose stengiuosi be iklotu buti. Su draugu normaliai myletis negalim, tiksliau nesimylim visai, nes man tada visi simptomai tik dar sustipreja, o ir jam niezulys atsiranda ir parausta. Laukiu tepinelio atsakymo, trecia karta jau, bet abu kartus paskirtas gydymas nepadejo. Mielosios, gal galit kaip nors padeti? Gal zinot kokiu ypatingai geru budu ar vaistuku, kaip pagydyti sita bjaurasti???? Nes jau zudo

QUOTE(letmebe1 @ 2010 01 27, 13:27)
Sveikos, mergaites. Mane taip pat kankina ta pati beda ir jau is tiesu pradeda griauti mano gyvenima, jau nebezinau, ka daryti!!!!! Kiek beeiciau pas ginekologe savo - tas pats per ta pati: reciau plauti, deveti tik medvilnines kelnaites, nenesioti iklotu, naudoti tik intymiai higienai skirtas priemones ir viskas susitvarkys! Nesamone!!!! Nei Arilin, nei Mycomax nepadeda, o be ju jokiu kitu ir nezino. Dar vienas dalykas - kaip as galiu buti be iklotu, kai isskyros toookios gausios, atrodo, kad menesines prasidejo, be abejo, kai bunu namuose stengiuosi be iklotu buti. Su draugu normaliai myletis negalim, tiksliau nesimylim visai, nes man tada visi simptomai tik dar sustipreja, o ir jam niezulys atsiranda ir parausta. Laukiu tepinelio atsakymo, trecia karta jau, bet abu kartus paskirtas gydymas nepadejo. Mielosios, gal galit kaip nors padeti? Gal zinot kokiu ypatingai geru budu ar vaistuku, kaip pagydyti sita bjaurasti???? Nes jau zudo 

O vyra ar gydai?

sveikos mamos
as nebezinau ka daryt neisigydau sito deginimo, bjauriu iskyru, beja kvapo nera...gydytojas tik skiria ir skiria tas zvakutes, ir nuo grybo ir florai atsatyt pora dienu nepraeina ir vel kancios
manau gal koks virusas ar kas cia yra kad reik priezasties ieskiot, nes pries nestuma irgi kamavo visokios bedos, ir su slapimo takais ir net inkstu uzdegimas ir gimdos prioedu zodziu...as gydytojui sakau sakau bet vel su tom zvakutem, ka man daryt????

QUOTE(Tučka @ 2010 01 29, 13:00)
Kai buvau priespaskutini karta, tai ginekologe israse ir vyrui kazkokiu antibijotiku, nepamenu pavadinimo, kuri laika viskas buvo gerai, gal pora savaiciu, po to nieko as jam nedaviau, nieko nedariau, nes nezinau, ka daryti, laukiu tyrimu atsakymo, gal vel ka nors paskirs vyrui, galvoju, gal jam reiktu kreiptis i urologa?????

Sveikutės, ne vienai merginai tos bjaurasties atsikratyti padėjo GNLD papildai. Jei įdomu, rašykite į AŽ