Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės mažiukams

QUOTE(minimaus @ 2008 03 30, 09:31)
Nu geras, matai kaip keista  blink.gif  o as kaip tik skinijos nerealiai patenkinta, va turejom nusipirke Wojceko kur 22lt ar kiek kainavo ir skinijos uz 7lt, tai ner ka lygint, skinijos kaip naujutelaites atrodo, o wojceko nusiburbulavusios  blink.gif nors kainas ner ka lygint. Gal tau tikrai kokios brokuotos pateko g.gif

biggrin.gif visko gali buti zinok, turiu dar naujas skinijos, nekyla rankauzdeti net, reiks gal isbandyti tada patvirtinti arba paneikgti teks tongue.gif
Atsakyti
Skinijos mums gerai nešiojasi thumbup.gif Truputį apsibumbuliuoja bet labai nežymiai. Skalbiu visada išvirkščias. Dar vegatekso pirkau, irgi geros thumbup.gif O va latviškų geriau nepirkt. Pirkau Droge tai išbluko ir išsitampė blogiau net negu Maximinės blink.gif
Atsakyti
pedkelnes nusiburbuliuoja trinantis. Nesiojant to negalima isvengti smile.gif , bet skalbimas jas isvertus tikrai prailgina pedkelniu grozi.

o vaikisku pedkelniu nusiburbuliavimas dar priklauso nuo medvilnes kokybes: reiketu ieskoti uzraso " sukuotine medvilne". nes jos pats pluostas ilgesnis, todel verpale stabiliau susukamas. O jei stabiliau susuktas, tai maziau islys plaukeliu, kurie ilgainiui pavirs "burbuliukais".

beje, ar zinote, kad ir plonas pedkelnes mamoms verta nesioti isvirkscias?
pedkelniu gerojoje puseje yra ilgesnes kilpos nei blogojoje. tad nesiojant blogaja puse mazeja galimybe suplesyti smile.gif o vaizdelis nesiojant beveik nesiskiria smile.gif

Atsakyti
Zana4, o kur pirkai tas Skinijos pėdkelnes?

Mažiausiai burbuliuojasi dryžuotos pėdkelnės, man taip atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 30 kovo 2008 - 16:12
aš tai vis perku skinijos pardei , tai nei vienos nenusiburbulino, o va turginės kur pigesnės, tai baisu žiūrėti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2008 04 11, 15:46)
aš tai vis perku skinijos pardei , tai  nei vienos nenusiburbulino, o va turginės kur pigesnės, tai baisu žiūrėti. doh.gif

Vakar buvau Skinijos pardej, tai nuolaidos pedkelnem, yra po 3 lt, tos kur 10 kainuoja. Va drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 03 29, 22:26)
pasiseke matytjums, as daugiau nebepirksiu skinijos... nebent manpapuole brokuotos, bet taip susiburbulavo baisia po vieno uzsidejimokad gedapo namus deveti buvo, dar ir prie klyno suplyso, kosmaras  blink.gif

Patarciau pries perkant ispakuoti is dezutes ir apziureti. Jau pora kartu buvau neapziurejus nupirkusi ne ta didi, kuris parasytas ant pakuotes ir visai ne tos firmos, kuri buvo uzrasyta ant dezutes.
Atsakyti
Geriau nepirkti Skinijos pėdkelnių turguje, nes kokybė toli gražu ne parduotuvinė doh.gif Nežinau kodėl, bet net modeliai skiriasi
Atsakyti
Aš visada perku tik Skinijos firminėj thumbup.gif Dabar ten akcija buvo tai 74-80 dydžio po 2 litus nupirkau. Tai už 10 litų penkias poras nupirkau. Ir kokybė niekuo nesiskiria nuo brangesnių. Kokybe tikrai niekada nesiskundem ax.gif O anyta nupirko turguj už 3 litus, tai baisu žiūrėt. Juosmuo nusiūtas kreivai šleivai, guma per plati, o išvirkščia pusė blink.gif Su skinijos kokybe ner ka lygint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perkunija: 19 balandžio 2008 - 14:07
isbandziau nemazai pedkelnyciu,tai SKINIJOS pasirode vienos prasciausiu schmoll.gif man nepatinka kad po skalbimo jos sunkokai tamposi, ir siaip tikrai pasiburbuliuoja doh.gif

labai patiko pirkau akropolyje WOLA ir MARQUITA vat sitos pedkelnytes t ai super,vien i ranka paemus jauciasi kaip zeme ir dangus mirksiukas.gif ir kaina styprei nekanda, ir grazios wub.gif berniukam labai graziu buna wub.gif vienu zodziu SKINIJOS pedkelnem nusivylus doh.gif
Atsakyti
Mano panelytei tai geriausios Vegatekso pėdkelnės, nes ji aukštesnė pagal metus ir šiek tiek putlutė, tai tik šių pėdkelnių klynelis atlaiko, neįšplyšta. smile.gif
Atsakyti
Mes perkam SKINIJOS labai patinka mums jos thumbup.gif
Atsakyti