Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

QUOTE(virgulia @ 2009 08 28, 11:13)
na va,mes bandom išsiskirti taikia-dokumentai jau paduoti, detalė aptartos, ovyras nešioja man kavą rytais, glosto galvą ir savaitgaliais bėgioja pas kitą

Arba abejoja del skyrybu, nezino kuria pasirinkti, ar nori, kad po skyrybu ji gerai prisimintumet g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(virgulia @ 2009 08 28, 10:13)
na va,mes bandom išsiskirti taikia-dokumentai jau paduoti, detalė aptartos, ovyras nešioja man kavą rytais, glosto galvą ir savaitgaliais bėgioja pas kitą

Isproteciau nuo tokio vyro elgesio unsure.gif ,juolab jei vis dar jy myleciau .
Atsakyti
O Dieve,kai paskaičiau čia......tai siaubas,visi vyrai vienodi doh.gif
Man irgi jau skyrybų procesas kvepia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(-butterfly- @ 2009 08 30, 13:16)
O Dieve,kai paskaičiau čia......tai siaubas,visi vyrai vienodi doh.gif
Man irgi jau skyrybų procesas kvepia schmoll.gif

Man jau tas procesas praejo pries pora savaiciu thumbup.gif jauciu palengvejima sokiai.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(maziukomamyte @ 2009 08 20, 13:01)
sveikos,esu naujoke cia...siuo metu esu labai pasimetus...su vyru buvom apsipyke,nekalbejom savaite,bet paskui galvojau reik nusileisti,nes kiek taip galima..kai prakalbau jis mane pertrauke ir pasake kad nori skirtis verysad.gif man kai su peiliu per sirdy kazkas perejo,pasake kad man nieko nebejaucia..nesuprantu kas jam pasidare dar pries dvi savaites buvo viskas normaliai..o db atrodo kad gyvenimas slysta is ranku..nebezinau nei ka daryti,sunui suejo metukai pries kelias dienas,tai ir tas pirmas gimtadienis buvvo toks nemalonus,db didziausia atrama man yra tik vaikas..bet jauciu kad diena po dienos y depresija puolu verysad.gif

Stiprybės, gerdute50, tau taip pat. Išgyvenau tą patį, dukrytei buvo 7 mėn., kai pasakė jog nebemyli, nes myli kitą verysad.gif Galvojau širdis pliš išgirdus tai iš mylimojo. Jei ne draugių palaikymas, nežinau ką būčiau pasidariusi sau. Priešingai nei daugeliui vaikas nebuvo mano atrama, tai tik priežastis kad mes atitolom, kaip bebūtų graudu. Jau praėjo daugiau nei 8mėn., mes gyvenam vis dar kartu, vis dar stengiuos atgaivint šiltus jo jausmus, tikiu kad pavyks, bet kartais rankos svyra. Klausimas kaip ir visoms kyla vis tas pats - kodėl mano šeima yra, kodėl man taip nutiko, kas dedasi mano vyro galvoj??? Meldžiuos ne tik už mūsų šeimos išlikimą, už jūsų visų taip pat. Mintis gali būti galinga, jei visos tikėsim, gal taip ir bus 4u.gif
ax.gif pasiguost užsukame, o kaip viskas susiklostė toliau? pasidalinkit ir tuo, ar būna laiminga pabaiga?
Atsakyti
nieko gero ir toliau tik gerai kai is draugiu palaikyma jauciu...bet man vyro kad ir koks jis bebutu labai truksta...db dar vaikas apsirgo...vaikstau kai nervu kamuolys,o jis net nesugeba vaiko sergancio aplankyt...kartais net slykstu buna klausyt,kai pasako kad po darbo labai pavarges negaliu pas vaika atvaziuot..
jai buciau viena su vaiku be draugiu ir kitu artimuju tai turbut paluzciau,bet is paskutiniu stengiuosi laikytis...myliu ji bet ir pradedu neapkest uz tokius poelgius..
kaip sako nuo meiles iki neapykantos tik vienas zingsnis...
Papildyta:
dekui uz palaikyma visom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziukomamyte @ 2009 09 02, 14:32)
nieko gero ir toliau tik gerai kai is draugiu palaikyma jauciu...bet man vyro kad ir koks jis bebutu labai truksta...db dar vaikas apsirgo...vaikstau kai nervu kamuolys,o jis net nesugeba vaiko sergancio aplankyt...kartais net slykstu buna klausyt,kai pasako kad po darbo labai pavarges negaliu pas vaika atvaziuot..
jai buciau viena su vaiku be draugiu ir kitu artimuju tai turbut paluzciau,bet is paskutiniu stengiuosi laikytis...myliu ji bet ir pradedu neapkest uz tokius poelgius..
kaip sako nuo meiles iki neapykantos tik vienas zingsnis...
Papildyta:
dekui uz palaikyma visom mirksiukas.gif

vat vat kaip issivaduot is to jausmo - "KAD IR KOKS" ... ? mes jau irgi menuo kaip negyvenam kartusu vyru, protu suvokiu, kad viskas tik i gera, bet sunku susitaikyt, kad likau viena su vaiku ... unsure.gif Sunku ir fiziskai ir moraliskai - norisi palaikymo (aisku draugai gerai, bet ne tas pats). ..

Kur rasti stiprybes?... doh.gif
Atsakyti
labiausiai manau nukencia nekalti vaikiukai verysad.gif kad juos reikia tampyti ir pas teti ir pas mama, aisku vaikai noretu nors karta pebuti visi kartu o ne po viena unsure.gif
Atsakyti
Mes jau irgi laukiam tik skyrybų patvirtinimo...O vyras dabar labai gražiai elgiasi doh.gif man bjauru...Tikrai žinau, kad nebenoriu su juo gyventi ir turėti nieko bendro. tai vienintelis geras dalykas visame šitame-kad tikrai nenoriu būti su juo.Ir man tas pats kur jis ir su kuo.O viso kito bijau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(svajotojaa @ 2009 09 03, 14:39)
labiausiai manau nukencia nekalti vaikiukai  verysad.gif  kad juos reikia tampyti ir pas teti ir pas mama, aisku vaikai noretu nors karta pebuti visi kartu o ne po viena  unsure.gif

drinks_cheers.gif Vaikai skyrybu atveju labiausia nukencia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(erikute72 @ 2009 09 06, 10:48)
drinks_cheers.gif Vaikai skyrybu atveju labiausia nukencia  verysad.gif

Ypac kai jais imama manipuliuoti.
Atsakyti
na man bent jau tuo kampu pasisekė-nors auginu du berniukus, bet jie nėra prisirišę prie tėvo,nėra bendravimo. Kai jo nėra, net nepaklausia kur. O manipuliuot jais nesiruošiu-dėl to mes susitarėm gražiuoju ir po teismus tasytis nereiks.Net keista-kol kartu gyvenom,draskėmės kasdien, i skiriamės gana gražiai smile.gif
Atsakyti