Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

Sveikos, esu nauja pas jus blush2.gif

Taigi, nusprendeme deti taska santykiams trukusiems n nei daug nei mazai 12 meteliu doh.gif Priezastis ...nei moterys nei vyrai o ...uosvene...ir be abejo vienas kito nesupratimas ir daug kitu detaliu.Iniciatore as..vyras nelabai buvo linkes bet viena diena truko kantrybe ,apgalvojau kas gerai kas blogai..na lengva nebus nereik to ir tiketis ,bet uztat gyvensiu ramiai ir taip kaip noriu as! Kol kas viskas vyksta taikiai jei taip ir bus tada labai dideliu isgyvenimu kaip ir isvengsim.Vaikai... manau taip pat isgyvens juk jei galvoto tik apie juos na ziauru butu savo atzvilgiu juk esame moterys ir privalom ne tiki aukotis o ir myleti save .O gyventi del vaiku,draskytis ,rietis ir nekesti vienas kito ju akivaizdoje manau stai cia vaiku kancia o ne paciose skirybose .Gyvename kol kas tuose pat namuose bet atskiruose kambariuose. biggrin.gif Kaip ir sutarem viska tad manau blogumu nebus .Juk draugaut iseina mums labiau nei gyvent kaip vyras ir zmona biggrin.gif juokingai skamba bet taip jau yra rolleyes.gif

Tik va klausymas, kur pirmiausia eiti?? pas advokata ar kur? kiek zinau pirmine teisine konsultacija nemokama lyg ir?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Svaja=: 07 rugsėjo 2009 - 12:49
Tikrai suvoki tai savyje, patarciau pasikalbeti apie bendra suvokima , kaip suprantate seima, pareigas kokie poziuriai jei jie per daug skirtingi reiskia nieko nebus.... unsure.gif
Atsakyti
Mes jau irgi judam teismo link.Popieriai kaip ir sutvarkyti, beliko laukti.
Atsakyti
Aš čia ko gero viena tokia besiskirianti blink.gif biggrin.gif
šiandien vyksta mūsų skyrybų proceso byla- ji nagrinėjama raštu, mūsų net nekviečia.o atsakymą sužinosim po 3dienų. Klaiku kažkaip-kažkas sprendžia už tave, o tu net nedalyvauni g.gif Iš vienos pusės aš džiaugiuosi, kad pagaliau viskas baigiasi, iš kitos- be galo baisu...Kas bus toliau, kaip reiks gyvent vienai su vaikais, kai atsakomybė tenka tik man? labiausiai ir gasdina, kad viskas lieka vienai...
Atsakyti
QUOTE(virgulia @ 2009 10 19, 08:30)
Aš čia ko gero viena tokia besiskirianti blink.gif  biggrin.gif
šiandien vyksta mūsų skyrybų proceso byla- ji nagrinėjama raštu, mūsų net nekviečia.o atsakymą sužinosim po 3dienų. Klaiku kažkaip-kažkas sprendžia už tave, o tu net nedalyvauni g.gif 

Kodėl čia taip byla vyksta? g.gif
Atsakyti
labas.
na ka, isirasau i jusu gretas.
vakar susipakavau ir isejau su vaiku pas tevus. turesim savo kambari, dideli kiema nuosava, salia uz tvoros - du pusbrolius. darzelis - uz 12 km nuo namu, beveik pakeliuj i darba.
dabar tik ieskausi dokumentu sarasiuka ka reik paduot skyrybu prasymui...
kaip suprantu - is regitros pazymu apie masinas reik...
Atsakyti
taip vyksta turbūt todėl. kad mes tarpusavio susitarimu-atseit-gražiai.tai ir nereikia dalyvaut, man net pačiai keista.dabar laukiu -per tris dienas turi popierius atsiųst kur bus viskas parašyta...Tai nei pakarta nei paleista dabar blink.gif
Atsakyti
ziauri,skaudi tema abiems pusems verysad.gif bet gyvenimas negailestingas,duoda isbandymus ir ziuri kaip mes pasielgsime vienoje ar kitoje situacijoje,nereikia greziotis atgal,ir viskas bus gerai 4u.gif stiprybes jums merginos
Atsakyti
man buvo priekaistaujama del kompromisu neisekojimo... as 2 m laukiau kol vyras susiprotes ir isgirs mane, supras, kad tolstam, kad reik kazka keist, apsiziuret save, gerbt namus, kuriuose gyvena ne vienas... zodziu, jis mato tik save, koks yra nuskriaustas ir pan...
zinoma, likau kalta as smile.gif nes kaltina del pasekmiu, o priezastys jo net nedomina...
as siuliau - gyvenkim kartu, kad ir atskiruose kambariuose, jis nesutiko...
Atsakyti
Sveikos mielosios,
man labai praverstu jusu patarimai... esame vede jau trys metai, pries tai draugavome keleta metu. Jau pries santuoka buvo pykciu ir pan., bet atrode kad viskas susitvarkys, kad ji myliu... Viskas kazkaip uzsitese iki dabar... Per 3 santuokos metus mylejomes normaliai gal tik kokius 10 kartu, nenoriu visiskai... Abu turime bendravimo problemu su savo tevais, o ir mano uosviene ne aukso gabalas. Tiesiog nezinau ka daryti, be perstojo gincijames, priekaistaujame vienas kitam... Tiek visko pikto prisneketa... Kartais atrodo viskas, baigta, juk ir taip aisku. Kartais atsikeli ryte ir vel norisi stengtis.
Nenustoju saves klausineti ka daryti, kaip zinoti kada viskas jau baigta? O gal tai kvailas klausimas, gal jau seniai viskas baigta... Patarkit, gal is salies ziurint aiskiau matosi?...
Atsakyti
Nieko nebepadarysi-gali stengtis kiek nori, kitaip nebus...Kai žmogaus nematai-galvoji, kad viskas bus kitaip, bet susitinki-ir vėl viskas iš naujo... Mes 14metų bandėm ir bandėm, bet pagaliau suvoki, kad nei kito žmogaus nepakeisi, nei pati nepasikeisi .
Atsakyti
skaitau Jusu isgyvenimus ir taip norisi pasisemti stiprybes, jegu...Su draugu isdraugavome 5 metus, aisku per juos visko buvo:ir gero, ir blogo....Kartu negyvename, retkarciais vienas pas kita liekame, savaitgalius praleidziame. Jau seniai mintys galvoja sukasi, gal reik skirtis nes bunant tik skaudinam vienas kita, jam amziais negerai kad burbuliuoju, o as tiesiog nesuprantu kaip galima draugus laikyti svarbesniais,daznai gastroliuoti ir prisigerus negerbti savo antros puses ir t.t. ir pan.Priezastys tos pacios kaip ir kiekvienos cia rasytos apie savo vyrus... Vis galvodavau, kad gal pas visas sitaip draugai/vyrai elgiasi, su draugem niekada neteko kalbeti apie ju draugu nederama elgesi, nepagalba, issisokimus... galu gale ne menesi gi draugaujame. Bet taip skauda sirdi...nezinau viena bunu ir galvoju pasiilgau, ta vienatve skaudi...Bet paskaicius Jusu pasisakymus puikiai suprantu, kad jei zmogus nenori tai ir nepasikeis.... Myli jis mane labai, bet jei myli, juk galima daug ka tiesiog paaukoti del zmogaus...nezinau... verysad.gif frusty.gif
Atsakyti