Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

na bet pirmoke nera kvailas nieko nesuprantantis vaikas...ji pati mato situacija ir jei renkasi buti su tete, tai manau jis jos tikrai neskriaudzia.
Atsakyti
QUOTE(justina77a @ 2011 02 01, 12:37)
Zinau kad lengviausia teisti... Bet tokia jau pas mus situacija susikloste. Be to vyresnele labai prisirisusi prie tevo, nes jis viska jai leidzia, visada man priestaraudavo jei ko neleisdavau ir t.t... Ir siaip ji labai „sunkus“ vaikas, su savo charakteriu ir nuomone. Todel nenorejau iskart issidraskyti, o tai daryti palaipsniui. Jai paciai taip bus lengviau. As jos klausiu su kuo tu nori buti, o ji man atsako, – nezinau, man sunku apsispresti. Kasdien jai skambinu, po mokyklos pasiimu, vaziuojam papietauti, o savaitgali visa kartu praleidom. Tad nepamanykit, kad palikau vaika likimo valiai ir nesirupinu ar ji pavalgius ar ne. Dabar po truputi bandau ja palenkti savo pusen. Negaliu taip drastiskai paimti ir isivezti ja, ji tada dar labiau priesinsis. Pati turi suprasti kad jai geriau su manim ir sese. Zodziu, sudetinga situacija, bet tikiuosi su laiku viskas susitvarkys i gera:)

Tik neužkraukite tokios naštos ant savo dukters pečių. Su kuo liks vaikai, turite jūs abu suaugę spręsti, į tai neįtraukiant vaikų. Jiems ir taip jau sunku, kad tėvai skiriasi. Mergaitei jūs abu vienodai esat labai svarbūs ir mylimi, tad kaip vaikas gali išskirti nors vieną. O renkasi tą, kuriam jos akimis sunkiausia.
Atsakyti
Ne, jis tikrai jos neskriaudzia. Kad ir koks bebutu, su ja jis visada elgiasi gerai. Lepina, vezioja visur, perka iv. daiktus ir t.t... O tokiais dalykais vaika labiausiai ir galima papirkti. Suprantu, kad mes turime nuspresti, bet kaip bebutu, manau, kad ir vaiko nuomone turim isklausyti. Vis tik nebe tokia mazyte, kad nesuprastu kas darosi...
Atsakyti
nu nepykit, jis ka pagal jus turi daryti buti piktas dede,kad mergaite jo nenoretu matyti? ir jus is laimes sokinetumet?
ji jo vaikas,jis nori ja lepinti, nemato tame nieko bloga...beto jei jau toks bedarbis,tai nemanau,kad jau taip viska ir daznai perka smile.gif nedarykit jus is jo monstro,kad pati baltesne pasirodytumet, taip jis buvo blogas vyras jums, bet jai jis geras tetis,nemanau,kad jus prades vertinti ir myleti labiau,jei atimsit ja is jo ir neleisit matytis tiek kiek sie nori.
Atsakyti
Tai as ir nesiekiu is jo atimti vaiko ir neleisti su ja matytis... As ir nesakau kad jis blogas tetis, jis buvo tik blogas vyras. Kadangi nusprendziau nebekenteti ir negyventi vien tik del vaiku, issiskyriau. Bet aisku tokiose situacijose butent vaikai ir nukencia labiausiai. Gaila man dickes, kencia ji tikrai, kad taip viskas susikloste. Todel ir bandau palaipsniui ja pasiimti, kad nebutu dar didesnes traumos. Nes su juo palikti visam laikui irgi nematau ateities. Dazni jo isgerinejimai prie gero neprives ir vaikui daug dziaugsmo tikrai nesuteiks.
Atsakyti
gal kas gali is patirties pasakyti, kiek maziausiai gali trukti skyrybos, jeigu vaiku nera, nekilnojamojo turto irgi ir abudu sutinka skirtis?
ir tada pats pirmas zingsnis koks turi buti? nes vieni sako is karto pas advokata (kam jis isvis reikalingas mano atveju), ar reikia paduoti prasyma metrikacijos skyriuje?
aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paperdoll: 02 vasario 2011 - 12:51
As siadien nunesiau pareiskima skirtis abieju susitarimu. Tai galiu papasakoti ka ir kaip reikia daryti. Pas advokata reikia nueiti tam, kad jis viska surasytu. Uz du lapus, kuriuose pakeicia pavardes, adresus ir dar kelis zodzius priraso, bent jau pas mus (Telsiuose gyvenu) pigiausias advokatas lupa 300 lt. Didmiesty manau kaina butu dar didesne. Bet jeigu randi kur gauti pavyzdi, tai gali ir pati pasirasyti prasyma ir su visais reikiamais dokumentais nunesti tiesiai i teismo rastine. Tada niekas nekainuos mirksiukas.gif
Atsakyti
Nezinau ar pataikiau i tema bet padekit!Sveikos merginos ir moterys.Rasau cia nes noriu pasiguost ar paklaust patarimo ir neturiu kam(tiksliau turiu bet geda).. As jauna mergina,nevedus,turiu vaikina,atrodo sutariam puikiai,taciau siandien...siandien radau jo fotoaparata po pagalve ir paemusi ji norejau tiesiog mergaitiskai pasielgt - pasifotkint :> taciau tik ijungus ekrane pasirode kai kas,kas mane tikrai labai pribloske ;/ vaikino lytiniu organu nuotraukos,jis ten buvo persirenges moterim ( liemenele,mot.maikute,triusikeliai,ilgos juodos prisegamos kojines)..ir dar daug tokio tipo nuotrauku kuriu nebuvau macius,jis pats man ju nerode..darytos jos gal pries menesi,maziau..nezinau.bet dabar man tos nuotraukos stovi akyse ir negaliu pamirst..jam nieko nesakiau,gink Dieve,bijau kad nesupras..bet..man taip liudna ir skaudu,kodel jis taip elgesi ? kas jam yra ? atrodo kad nuo tos minutes emiau juo dar maziau pasitiket,tiket,jis tapo man nebemielas,gal net kiek shlykshtokas..kodel jis taip elgesi ?ka man daryt / pasakyt jam,paklaust kaip nors ? as visiskai pasimetus..nezinau ;/ pagelbekit!!! ;////
Atsakyti
QUOTE(katitte @ 2011 02 05, 22:13)
as visiskai pasimetus..nezinau ;/ pagelbekit!!! ;////

Tai gal tavo vaikinas fotografu dirba?? arba siaip megejas? unsure.gif Ar foto su juo?
Atsakyti
Fetišistas tas jūsų vaikis... Bet baisiai turi atrodyt, kai randi tokias foto. Aš neįsivaizduoju kaip reiktų reaguot.
Bet bent jau aš tikrai paklausčiau kas čia per nuotraukos, ką tai reiškia. Ar jis turi kokių paslapčių, kurias nuo manęs slepia? unsure.gif
Atsakyti
nesusijes jis su jokia fotografija,siaip ten megejiskai darytos.jo,foto su juo.. blem kaip shudinai jauciuos,kaip man jam pasakyt tai kad neisizeistu jog trikdau jo privatuma ? ;/ kaip nemalonu ;/ galvojau ji prigaut pasakydama kad paimk fotika,noriu pasifotkint bent arba butu suprates arba butu spejes istrint tas foto, nors ju ten koki 40 ohmy.gif
Papildyta:
netoks jau ir vaikis 30 metu..nesusijes jis su jokia fotografija,siaip ten megejiskai darytos.jo,foto su juo.. blem kaip shudinai jauciuos,kaip man jam pasakyt tai kad neisizeistu jog trikdau jo privatuma ? ;/ kaip nemalonu ;/ galvojau ji prigaut pasakydama kad paimk fotika,noriu pasifotkint bent arba butu suprates arba butu spejes istrint tas foto, nors ju ten koki 40 ohmy.gif
Atsakyti
Tikrai ne kokia situacija doh.gif Net neisivaizduoju kaip reaguociau. Bet taip tylet tikrai negali, juk pastoviai kankins klausimai kodel, kas, kur, kaip... Manau turi pasakyti jam kad matei ir paprasyt kad paaiskintu. Gal koks transvestitas jis, kad taip daro g.gif
Atsakyti