Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

QUOTE(paperdoll @ 2011 02 02, 12:46)
gal kas gali is patirties pasakyti, kiek maziausiai gali trukti skyrybos, jeigu vaiku nera, nekilnojamojo turto irgi ir abudu sutinka skirtis?
ir tada pats pirmas zingsnis koks turi buti? nes vieni sako is karto pas advokata (kam jis isvis reikalingas mano atveju), ar reikia paduoti prasyma metrikacijos skyriuje?
aciu

Trunka mėnesį laiko jei mažesnis miestas ir teismai neapkrauti... bent jau man taip buvo - pas advokatą nuėjom kovo pabaigoj, teismas buvo balandžio 21 d. Po mėnesio teismo sprendimas įsigalioja.
Advokatas viską surašo, bet jei sugebi pati - arba turi draugų teisininkų tai gali susirašyti pati. Ir ne į metrikaciją, o į teismą keliauk. Sėkmės. Jei dar reiktų - rašyk a.ž. wink.gif
Atsakyti
oi brangiosios ...ir as apsisprendziau, po dvidesimties metu bendro gyvenimo, priezastis-vyro susirasta nauja ideali moteris, na ir nesibaigiantys baliai-festivaliai, uzgauliojimai, pazeminimas, pastovus kaltes suvertimas...

Siandien varau pas advokata, nes ko gero bus sudetinga issiskirti. Pasiuliau as, taciau"MB" nenori skirtis, na kur jau patogu buti viskas iskalbta, islyginta, padeta, sudeta, buvo toleruojama viskas, manau, kad tai ir yra tikroji priezastis, per gera esu...

Atsakyti
QUOTE(vise @ 2011 04 28, 14:58)
oi brangiosios ...ir as apsisprendziau, po dvidesimties metu bendro gyvenimo, priezastis-vyro susirasta nauja ideali moteris, na ir nesibaigiantys baliai-festivaliai, uzgauliojimai, pazeminimas, pastovus kaltes suvertimas...

Siandien varau pas advokata, nes ko gero bus sudetinga issiskirti. Pasiuliau as, taciau"MB" nenori skirtis, na kur jau patogu buti viskas iskalbta, islyginta, padeta, sudeta, buvo toleruojama viskas, manau, kad tai ir yra tikroji priezastis, per gera esu...

Jei jau rado nauja idealia moteri, kodel jis nenori skirtis? Ar idealioji nelygins ir neskalbs?
Sveikinu su apsisprendimu, viena diena reikia nustoti buti gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vise @ 2011 04 28, 14:58)

blink.gif pala , o tai kodel jus skalbiat ir lyginat? ka veikia ta idealioji? ar ana negali susitepti zemiskais darbais?
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 04 28, 18:46)
blink.gif  pala , o tai kodel jus skalbiat ir lyginat? ka veikia ta idealioji? ar ana negali susitepti zemiskais darbais?

Kodėl??? kad durna, žinoma, bet taisausi:)smile.gif

O idealioji, na ką Jūs...dar buitiniai reikalais neužsiima, dar stadija ne ta:)) romantiškoji vadinasi:))
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 04 28, 17:57)
Jei jau rado nauja idealia moteri, kodel jis nenori skirtis? Ar idealioji nelygins ir neskalbs?
Sveikinu su apsisprendimu, viena diena reikia nustoti buti gerai  4u.gif

...taigi, kad abejoja, matyt, gal bijo permainų. Negaliu pasakyti...
...bijo, nebijo bet dabar permainos bus.
Atsakyti
sveikos! siandien tokia diena kad pavydziu toms kurie jau issiskyre) padaryciau tai ir su mielu noru! bet kaipsunkukartais yra....geguziopabaigoj jau turesimantra vaikeli nestuke.gif , esam susituoke 3 metus, bet paskutiniu metu tik ir girdziu kad jei bandysiu skyrtis tai dukra jis tikrai paims sau, nes as bloga mama , niekur niekada nedirbusi( stazas pas mane jau nuo 1998 m. , dabar VPA) kad jis viska padarys kad pasodintu mane i kalejima , tipo del to kad eidama i dekreta man 2 kartus israse premija kad padidint vidurki . zodziu kartais neturiu jegu ir psio.......
sian dar pasake kad paziureki save i veidrodi..grazuole!! buvo labai malonu...... visada zemina mane prie visu, nezinau ka as jam blogo padariau , sedi viisas dienas prie kompo, vaika net negali paziuret, gerai nors tevai mano man padeda !
doh.gif jeigu bunam kokioj kompanijoj ir pradedu ka nors pasakot tai butinai ilis jisai ir pradeda sneket jau kita tema, po to jis man aiskina kad zmonems ant tiekneidomu kaas pasakoju kad jis turi gelbet situacija....
net ir nezinau ka daryt ir nuo ko pradet.........
Atsakyti
susikrauti daiktus ir iseiti pas tevus. Ir tegu grasina kaip nori, ateitis parodys kaip bus, daugiau pasitikejimo ir optimizmo.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 05 02, 12:24)
susikrauti daiktus ir iseiti pas tevus. Ir tegu grasina kaip nori, ateitis parodys kaip bus, daugiau pasitikejimo ir optimizmo.

mes gyvenam nuosavam namie , pas mano tevus ! as jam nei viena karta jau siuliau kad iseitu geroju) bet neiseina , buvau jau jam ir daiktus surinkus , bet vistiek niekaip
Atsakyti
doh.gif vyras i darba,jus keiciat spynas, jo daiktai lauk ir tegu staugia kiek nori,iskart skyryboms dokumentus ir ramu...nes jusu tevu namai,jus turit geresnes galimybes vaikus auginti, tevai pades,o kad jis cia "karalius" menkina jus tai tegu eina jis patrepset kur i patvori, gal dar didesniu ponu pasijus

p.s: pamastykit koki pvz vaikams rodot, leizdamasi zeminama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 02 gegužės 2011 - 14:58
QUOTE(Abarbareja @ 2011 05 02, 16:19)
mes gyvenam nuosavam namie , pas mano tevus !  as jam nei viena karta jau siuliau kad iseitu geroju) bet neiseina , buvau jau jam ir daiktus surinkus , bet vistiek niekaip

Man atrodo, kad jus paprasciausiai riejates, o po tu rietenu vienas kito nekenciat. Abieju poziuris i gyvenima labai dar nesutupetas.Laukiates vaiko, bet vistiek riejates, nenusileidziat, pati visiskai nesistengiat pasistumet i prieki, issiskirt visad spesit, pagalvokit ir apie vaikus, ir apie savo sveikata, pasimokykit tokio bendravimo meno, ai, zinokit daug dar reikia jums dirbt ir paciai su savim, Nemanykit, kad kitas vyras bus geresnis. Na, jei pastangos nepades, tada ir pagalvosit apie skirybas mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerb. mamos ir ne tik 4u.gif ,
Esu Socialinio darbo IV kurso studentė. Atlieku tyrimą norėdama išsiaiškinti vyro smurto prieš moteris priežastis. Anketa yra anoniminė ir konfidenciali. Kiekvienas atsakymas yra labai svarbus, nes nuo to priklausys tyrimo duomenų vertė.

Prašau atsiliepti moteris, kurios bent vieną kartą patyrė savo sutuoktinio/partnerio smurtą

Anketą gali rasti šiuo adresu
http://www.######/f/...rs/new.fullpage

Nuoširdžiai dėkoju užpildžiusioms 4u.gif
Atsakyti