Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

QUOTE(katitte @ 2011 02 05, 23:27)
kaip man jam pasakyt tai kad neisizeistu jog trikdau jo privatuma ?

Paprastai.. ateini ir pasakai,as maciau foto.. ilgai slepti vistiek negalesi,netempk gumos..
Atsakyti
niekad nesuprasiu-pora, miega kartu, bet kažko paklaust-ui baisu, nedrąsu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 02 06, 16:36)
niekad nesuprasiu-pora, miega kartu, bet kažko paklaust-ui baisu, nedrąsu  doh.gif

Bijo ne to paklausti,gi paliks,iseis pas kita lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 02 06, 19:02)
Bijo ne to paklausti,gi paliks,iseis pas kita  lotuliukas.gif

tai vat kol tokios baimės yra, kad dėl šūdniekio gali palikti-gal ir miegot kartu neverta?
Atsakyti
nu vaikinas fetisistas, megsta moteriskus rubus, vis geriau nei smaugimo sexo metu fanatikai ar tie kurie mejgejai,kai ant ju sysioja ... brrr...

beto jei jau vaikinas tapo nebemielas,tai kokios problemos? skirkites ir ramu bus smile.gif
Atsakyti
pazistu daug tokiu vaikinu ir tas dalykas jiems netrukdo gyventi. paklauskite tiesiai svesiai, pasikalbekite apie tai. Manau svarbiausia, kad jo lytine orientacija butu merginoms ir kad kitu tokiu kaip aprasyta virsuje nebutu.. o kiekvienas zmogus turi savo fetisha, jeigu kitam tai nepriimtina reikia keistis arba skirtis..

o beje, nuotraukos.. ji kazkas fotkino ar jis pats save fotkino??
Atsakyti
Sveiki,

gal kas žinote, kur galima rasti pareiškimo dėl vaikų išlaikymo pavyzdį (kartu su vaikų gyvenamosios vietos nustatymu). Būčiau labai dėkinga. Rytoj bandysiu pasiskambinti į Vilniaus miesto apylinkes teismą, bet abejoju, ar ten kuo padės.
Taip pat prašau pasidalinti patirtimi dėl išlaikymo prisiteisimo. Į ką svarbu atkreipti dėmesį?

Atsakyti
uzeik i skyreli "vaika auginu viena-kiek kainuoja skyrybos siandien". Ten merginos turi pavyzdziu.
Atsakyti
QUOTE(Vivi2010 @ 2011 02 25, 00:00)

Taip pat prašau pasidalinti patirtimi dėl išlaikymo prisiteisimo. Į ką svarbu atkreipti dėmesį?

i vaika.
Atsakyti
QUOTE(lapukas @ 2004 10 01, 22:19)
O gal iš tikro esi per gera? Gal reikėjo  galvą gerai paskaldyt? sad.gif  sad.gif
Aš , va esu blogiukė, ir vistiek negerai. Jiems dažnai būna negerai...Kaip vaikai maži-tik "žaisliukai" rūpi. Nauji "Ferari" arba Barbės nuogom krūtim huh.gif

kokie teisingi zodziai labai atspindi mano seima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justina77a @ 2011 01 31, 22:51)
Alisia31, palikau didziaja, nes maniau kad taip bus geriau. Gaila ir jo buvo, galvojau bent dukra liks... Na, aisku, cia tas gaila, kaip mano drauge kad sake, ar jis taves bent karta pagailejo doh.gif Bet kai pamaciau, kaip jam tas vaikas rupi, tai tikrai supratau kad klaida padariau, reikejo iskart iseit su abiem vaikais. Bet siandien buvom pas advokata, tai viskas mano pusej, sake tik krastutiniu atveju palieka vaika tevui. Tai tikiuosi greitu laiku viskas issipres.

Nesuprantu tokio moters mastymo,tai ko tada isejai ,jei jo gaila?Ir kaip mama gali vaika palikti ,nesuprantu....Cia tipo ,kad tau nebutu sunku su dviem?jei iseinu tai su abiejais ir taskas ,ir be jokiu gaila,ach ir tttt.
Atsakyti
Kai pazistami zmones issiskiria, as nesistebiu, nes jie labai stengesi, kad tai ivyktu....
Atsakyti