QUOTE(rimkka @ 2011 06 13, 08:04)
aš jau ir likau kalta, nes mat su manimi neįdomu laiką leisti, nes aš nesimaudau, nemoku plaukti, paniškai bijau vandens, aukščio baimę taip pat turiu. Buityje sakė aš super. ir nebetraukiu jo visai. o stengtis nenori, nes nenori per save lipti, nenori nieko bandyti - nes anot jo, vėl viskas iškils po kelių mėn. jis pats tipo dabar nežino ko nori.
o prirėmiau aš jį prie sienos, paklaususi, kas jam darosi, kad su manimi nebenori visai leisti laiko.
įtariu, kad susižavėjo kita.
Tokio poziurio pasiketimas po 8 bendro gyvenimo metu, mano akimis ziurint tai tikrai tik 3asmens atsiradimo pagrindas. Veliau isaiskes, bet tokio tipo vyras sakys, juk pati zieda atidavei...
Susirask sau idomiu uzsiemimu, tuo paciu atsiras ir bendraminciu.
QUOTE(tapuke69 @ 2011 06 13, 10:07)
galvoju vis tik gerai, kad jis nenori bandyti, nepudrina smegenų, mato kad netinki jam, supranta kad vėliau viskas grįš į esamą padėtį, todėl nori nutraukti viską kuo greičiau.
stiprybės tau
aukščiau nosytę mergyt
Visada viskas gyvenime sukasi ratu, kad ir kaip noretumem,nieko nebuna pastovaus. Jeigu vyriskiui siap butu uzplauke, tai galima butu pasistengti kazka pakeisti santykiuose is jos puses, pabandyti kazka naujo. Sako geri pavyzdziai uzkrecia. Bet ne siuo atveju...
Papildyta:
QUOTE(rimkka @ 2011 06 13, 10:20)
tikiuosi, bet labai sunku. ypac sunku bus pranesti artimiesiems. mano mama vyro jau taip nemego, dabar mane uzgraus negyvai...
Mama juk turetu suprasti, kad ir mego ar nemego, bet tu jos dukra, tave turetu palaikyti...