Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

QUOTE(rimkka @ 2011 06 12, 16:14)
kaip keista tai girdeti is kitu. bandziau as su juo kalbetis, bet viskas kaip su siena. grazinau as jam vestuvini zieda - tai tipo as pati tai pasirinkau.. negi visi vyrai vienodi? o iseiti ne taip paprasta kaip dabar mastau, daug labai daiktu, buto viena neislaikysiu. bet reikes ieskoti kokio varianto....
aciu uz palaikyma. niekada nemaniau, kad teks sitoje temoje rasyti...

Tai ka kita tu galejai pasirinkti? doh.gif jei buvai priremta prie sienos ir isklota skaudi tiesa, kad nebera jokiu jausmu ir t.t. Matai koks jis bailys, jis nesugeba iskilusios problemos isspresti, o viska numeta ant tavo peciu. Dar ziurek, kad kalta neliktum..uf tokiems bash.gif
Kai aprims skausmas, prasvieses galva, susirikiuos viskas i eile, atrasi sprendimo buda kaip ir kur issikelti.
Atsakyti
QUOTE(Aqua*fly @ 2011 06 12, 23:46)
Tai ka kita tu galejai pasirinkti?  doh.gif  jei buvai priremta prie sienos ir isklota skaudi tiesa, kad nebera jokiu jausmu ir t.t. Matai koks jis bailys, jis nesugeba iskilusios problemos isspresti, o viska numeta ant tavo peciu. Dar ziurek, kad kalta neliktum..uf tokiems bash.gif
Kai aprims skausmas, prasvieses galva, susirikiuos viskas i eile, atrasi sprendimo buda kaip ir kur issikelti.

aš jau ir likau kalta, nes mat su manimi neįdomu laiką leisti, nes aš nesimaudau, nemoku plaukti, paniškai bijau vandens, aukščio baimę taip pat turiu. Buityje sakė aš super. ir nebetraukiu jo visai. o stengtis nenori, nes nenori per save lipti, nenori nieko bandyti - nes anot jo, vėl viskas iškils po kelių mėn. jis pats tipo dabar nežino ko nori.
o prirėmiau aš jį prie sienos, paklaususi, kas jam darosi, kad su manimi nebenori visai leisti laiko. įtariu, kad susižavėjo kita.
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2011 06 13, 08:04)
aš jau ir likau kalta, nes mat su manimi neįdomu laiką leisti, nes aš nesimaudau, nemoku plaukti, paniškai bijau vandens, aukščio baimę taip pat turiu. Buityje sakė aš super. ir nebetraukiu jo visai. o stengtis nenori, nes nenori per save lipti, nenori nieko bandyti - nes anot jo, vėl viskas iškils po kelių mėn. jis pats tipo dabar nežino ko nori.
o prirėmiau aš jį prie sienos, paklaususi, kas jam darosi, kad su manimi nebenori visai leisti laiko. įtariu, kad susižavėjo kita.

gal susižavėjo, o kad ir ne, a koks dabar skirtumas..manau turi džiaugtis kad viskas griūva dabar, kol nėra vaikučių.

galvoju vis tik gerai, kad jis nenori bandyti, nepudrina smegenų, mato kad netinki jam, supranta kad vėliau viskas grįš į esamą padėtį, todėl nori nutraukti viską kuo greičiau.

stiprybės tau 4u.gif
aukščiau nosytę mergyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2011 06 12, 16:14)
kaip keista tai girdeti is kitu. bandziau as su juo kalbetis, bet viskas kaip su siena. grazinau as jam vestuvini zieda - tai tipo as pati tai pasirinkau.. negi visi vyrai vienodi? o iseiti ne taip paprasta kaip dabar mastau, daug labai daiktu, buto viena neislaikysiu. bet reikes ieskoti kokio varianto....
aciu uz palaikyma. niekada nemaniau, kad teks sitoje temoje rasyti...

kai vienas etapas baigiasi, prasideda kitas. sunku, suprantu, kad labai sunku, bet galvok, kad viskas tik i gera, judek i prieki, ir pamatysi kaip viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 06 13, 10:13)
kai vienas etapas baigiasi, prasideda kitas. sunku, suprantu, kad labai sunku, bet galvok, kad viskas tik i gera, judek i prieki, ir pamatysi kaip viskas bus gerai 4u.gif

būtent, kai vienos durys užsidaro - kitos atsidaro smile.gif
Atsakyti
tikiuosi, bet labai sunku. ypac sunku bus pranesti artimiesiems. mano mama vyro jau taip nemego, dabar mane uzgraus negyvai...
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2011 06 13, 08:04)

Tokio poziurio pasiketimas po 8 bendro gyvenimo metu, mano akimis ziurint tai tikrai tik 3asmens atsiradimo pagrindas. Veliau isaiskes, bet tokio tipo vyras sakys, juk pati zieda atidavei...gun_bandana.gif
Susirask sau idomiu uzsiemimu, tuo paciu atsiras ir bendraminciu. 4u.gif

QUOTE(tapuke69 @ 2011 06 13, 10:07)
galvoju vis tik gerai, kad jis nenori bandyti, nepudrina smegenų, mato kad netinki jam, supranta kad vėliau viskas grįš į esamą padėtį, todėl nori nutraukti viską kuo greičiau.

stiprybės tau  4u.gif
aukščiau nosytę mergyt  smile.gif

Visada viskas gyvenime sukasi ratu, kad ir kaip noretumem,nieko nebuna pastovaus. Jeigu vyriskiui siap butu uzplauke, tai galima butu pasistengti kazka pakeisti santykiuose is jos puses, pabandyti kazka naujo. Sako geri pavyzdziai uzkrecia. Bet ne siuo atveju...
Papildyta:
QUOTE(rimkka @ 2011 06 13, 10:20)
tikiuosi, bet labai sunku. ypac sunku bus pranesti artimiesiems. mano mama vyro  jau taip nemego, dabar mane uzgraus negyvai...

Mama juk turetu suprasti, kad ir mego ar nemego, bet tu jos dukra, tave turetu palaikyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aqua*fly: 13 birželio 2011 - 09:33
QUOTE(Aqua*fly @ 2011 06 13, 10:30)
Mama juk turetu suprasti, kad ir pamego, bet tu jos dukra, tave turetu palaikyti...

tarp manes ir mano mamos nera jokio rysio. as jai visada neitikau. visuomet tik mano sesuo buvo idealas. o as reikalinga tik visokiem reikalam sutvarkyt, kam padejuot ir ka pakritikuoti ...
bet cia jau kita tema...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimkka: 13 birželio 2011 - 09:34
QUOTE(rimkka @ 2011 06 13, 10:20)
tikiuosi, bet labai sunku. ypac sunku bus pranesti artimiesiems. mano mama vyro  jau taip nemego, dabar mane uzgraus negyvai...

tada kaip tik apsidžiaus.
būtų sunkiau jei ji jį būtų labai mėgus.
Atsakyti
QUOTE(Inana @ 2006 09 06, 13:13)
Pritariu. Tą patį sakiau savo vyrui, kad meilė neišgaruoja. Klausiau ar mylėjo - sako taip. Bet į mano prašymus ją atgaivinti jis atsako - " man reikia pabūti vienam, susivokti savo jausmuose". *****, atskirai buvome 5 metus, buvo laiko pagalvoti. Taip rovėsi namo, planus kūrė, ramino mane, sakė, kad laikas ir atstumas jo jausmų neatšaldė. Grįžo ir štai tau. Dar ta draugų įtaka. Visiems tik ir rūpėjo pareikšti savo nuomonę apie mūsų santykius. Labai visiems gi skauda galvą, nuo to, kad jis grįžo pas mane.

Meilė išgaruoja... Tiksliau yra išmušama, sugniuždoma melagystėmis, pijokavimais ir pan... Mes irgi gyvenam aštunti metai, susituokę penkti metai... Durna buvau kam tekėjau.. Jam svarbiau buvo merginos, draugai, alkoholis... Vaikus galima sakyti auginau viena... Jisai lovoje gulėdavo o aš vežimą su vaiku į trečią aukštą tampydavau... Žiemą buvo paskutinis lašas.. Jisai užsieny, parvykęs porai savaičių daugiau nei pusę laiko pragėrė... Paskui jo skype perskaičiau susirašinėjimus ir ne tik su merginomis..Apsikeitimai adresais, telefonais, susitikimų planavimas... Pakako..Pusę metų galvojau ką daryt... Vis dėlto gerai buvo iš dalies... Pinigų bent duodavo... Bet sakiau, geriau jau duonos kriaukšlę graušiu, nei toliau taip gyvensiu... Jisai matydamas kas vyksta bandė keistis...Bet niekas dėmesio nebekreipia...Kur ankščiau buvo...Tokie tikrai nepasikeičia... Kadangi vyras praspiriamas, tai keršija kaip begali...Dabar aš palikus pijokė, valkata, vaikų neprižiūriu ir pan... Dergia kaip begali... Bet...Advokatas ruošia dokumentus ir bus kaip bus... Palaikymo iš šeimos nesulaukiu jokio... Esu viena kaip pirštas... Na draugės gal kiek palaiko... Sunku... Bet ištversiu... Norisi gražaus gyvenimo.. o ne tokio koks buvo ir yra kolkas...
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2011 06 16, 10:12)
Sunku... Bet ištversiu... Norisi gražaus gyvenimo.. o ne tokio koks buvo ir yra kolkas...

Kaip as tave suprantu...istvermes ir kantrybes tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif tokius diedu prie sienos ir gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Su tokiais mazais pabiruciais isivaizduoju kaip sunku...bet esi saunuole, kad nebegadini ateities,nebebus kas galvos ir sirdies skaudina, nebereikes ne tik vaikais bet ir girtuokliu rupintis, kuris sukelia daugiau problemu seimoj, nei pagalbos suteikia.
Kol kas tavo artimieji turi savo poziuri, bet dazniausiai veliau atlyzta, supranta ir palaiko, juk visviena esi savas zmogus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aqua*fly @ 2011 06 16, 10:51)

Kol kas tavo artimieji turi savo poziuri, bet dazniausiai veliau atlyzta, supranta ir palaiko, juk visviena esi savas zmogus. 4u.gif

Šiaip nė vienas nesupranta mano mamos...Jinai tokį patį gyvenimą gyvena vos ne 30 m., bet kodėl tokiam žingsniui ryžausi nesupranta...Sako dar nereikėjo...Vaikai maži ir tt.. Pas senelių nuėjus norisi tik lauk sprukti... Ne kokių žodžių išgirsti ir tiek... Nors patys sakydavo-jei blogai yra tai skirkis...O dabar.. .
Šiaip pradėjus skyrybas susipažinau su vienu žmogumi....Gailiuosi, kad jisai vėliau neatsirado... Ir tai visai ne dėl kito atsiradimo skyrybos vyksta... Niekas apie jį ir nežino... Tiesiog nebesinori bijoti grįžtančio vyro....Kokios būklės grįš...Kels naktį santykius aiškintis ar ne... Nors visi žino kaip būdavo, bet visi tik ant viršaus puola biggrin.gif
Atsakyti