Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

Sveikos merginos, galiu pasakyti savo nuomone del pirmines ir antrines teisines pagalbos advokatu. Teko kreiptis, mano nuomone vienareiksme. Valdiski nemokami advokatai ir pagalba suteikia valdiskai. Nedirba jie tose bylose patikekit, neturi jokio suinteresuotumo, nes nuo bylu kiekio ir skaiciaus atlyginimas jiems nesikeicia. Jie gauna vienoda fiksuota atlygi kas menesi kaip visi paprasti mirtingieji. O ir dirba tose kontorose patys prasciausi advokatai neturintys klienturos doh.gif

Norit siek tiek pigesnes, bet kvalifikuotos pagalbos, kreipkites i advokatu padejejus. Dauguma ju bylose bent jau saziningai dirba, domisi ir stengiasi del kiekvieno kliento, nes nori uzsidirbti ir susirasti normalius klientus. Ju issilavinimas lygiai vienodas kaip advokatu, vyresni ir patirties turi dar daugiau nei kai kurie advokatai, tik pasikelimo dar tokio neturi lotuliukas.gif , paprastesni yra ir sukalbamesni.

Neseniai skyrybu dokumentus man Panevezyje tvarke advokato padejeja Egle Cepukiene. Pries pas ja dokumentus alimentams tvarkiausi. Super viska tvarkingai padare, isaiskino visus galimus niuansus, pakonsultavo issamiai ir palyginti nebrangu. Tik i teisma dar negalejo eiti, metu truksta, nors pati daug metu ten dirbusi thumbup.gif . Na tokie istatymai, tai ir advokata kolega parekomendavo. Zinau, kad pavarde Butkevicius, vardas rodos Stasys, toje pacioje kontoroje dirba. Nu viskas super buvo ir kainos padorios
Bent jau bendrauja kaip su zmogumi 4u.gif
E.Cepukienes kontora Savanoriu a. 12, Panevezyje
jei kam reikia telefono rasykit i AZ smile.gif

Utenoje zinau dar viena mergina taip pat advokato padejeja, anksciau daug metu Zemetvarkoje dirbusi Ligita Zigeliene. Kontora jos prie autobusu stoties, Kisonas ir partneriai filialas berods. Tik adreso tikslaus nepamenu, zinau, kad ten salia ir antstoles kontora yra. Jei susidomesit pagooglinkit ir tikrai rasit. Jei kam labai jos telefono reikes, rasykit i AZ, per drauge suzinosiu, nes ji su ta padejeja reikalus tavrke. Sake taip pat super moteriske lotuliukas.gif
Kreipkites thumbup.gif

Ir dar patarimas nesikreipkit i Skyrybu centrus, ten tik bereikalingas pinigu ismetimas ir labai daug reklamos, o pastangu nulis. Apsimeteliai jie ten visi, tipo teisininkai cool.gif
Atsakyti
Ale sunku, kaip viskas slysta is ranku... unsure.gif Na kuri papasakokit kada vat tikrai pagaunat ta jausma, kad viskas, basta, gana? Tu gyvenk sau - as sau, nes meile liko uzgozta, paslepta po kasdienine rutina, po barniais... doh.gif Va kas pas mane dabar vyksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EGLUCIUKE: 12 gegužės 2011 - 11:20
QUOTE(EGLUCIUKE @ 2011 05 12, 13:19)
Ale sunku, kaip viskas slysta is ranku...  unsure.gif  Na kuri papasakokit kada vat tikrai pagaunat ta jausma, kad viskas, basta, gana? Tu gyvenk sau - as sau, nes meile liko uzgozta, paslepta po kasdienine rutina, po barniais... doh.gif  Va kas pas mane dabar vyksta.

Blogai, bet gerai kad pati suprantat kas vyksta, tai pradekit nors mazais zingsniukais po truputi taisyt padeti, jei zmogu tikrai mylit.Neleiskit ugnelei uzgest, po truputi vis ko nors gero imeskit, kad labiau liepsnotu, tai padaryt yra taip pat lengva kaip ir issiskirt, pasirinkit viena is siu galimybiu, ir pirmyn....
Atsakyti
O ka daryti, jei pats vyras nenori nieko keisti? Šiaip kaip ir nieko, bet kai uzgeria, kas tesiasi po kokias 5-6 dienas, nieko aplink nemato - tik alus arba snapsas. Geria vienas, isgeria bokala ar stikliuka ir eina gult. ir taip visa diena. Nieko negali planuoti, nes nezinai kada bus "zapoj". Anksciau galvodavau, kad taip jam buna po pasisedejimu su draugais (beveik visada per vakarelius nusigeria ir tada nuo kito ryto "taiso" sveikata ir taip istisai), bet dabar jau ne - alaus pusle beveik kiekviena vakara, kol pradeda tas istisas 5 dienas. Po to, kai issiblaivo, nes jau bloga jam opasidaro ir vemia i visas puses, tai labai jau geras ir jau zada zada kaip cia dabar jam padarius, kad daugiau taip negerus. As jam aiskinu, kad cia alkoholizmas, o jis gi mat tikras vyras - jei nioriu, tai galiu negert. Is tikrai gali, bet jei tik nori. Jis gal priklauso tai grupei zmoniu, kurie gali sustot gere iki tam tikros ribos - jei ja perzengia, tada jau snapsas liejasi laisvai. Mano pacios tevas gerdavo, nes koluky dirbo, tai zinot, ten visi gere. Nenoreciau as savo vaikui tokio gyvenimo. Bet nors mano tevas issiblaivydavo, kai reikedavo kur vaziuot, ar svente kokia ir pan. O maniskiui viskas dzin - reikia vaziuot pas drauge lankynu, tai toks ir vaziuoja (as vairuoju), kam ne geda. O man tai skradziai zeme sulisk nors. Kai gime dukryte, tai gimdyme dalyvavo, tada kitoj dienoj atvaziavo lankyt ir pas mano pusbroli uzbaliavojo - nereikejo ir musu lankyt. Pasiimt is ligonines atvaziavo mano tevas su juo, nes jis negalejo vairuot - pachmielas. ir daug svenciu ir sukakciu sitaip prabuvo girtas ir ne motais. neisivaizduoju kaip ji paveikt keist savo gyvenima. niekas nebaisu - sako, jei tau taip blogai su manim, tai tada skiriames. Ir jei paduociau skyryboms, tai tikrai nelektu paskui mane prasyt atleidimo, nes nesijaucia visiskai kaltas. pagal zodiaka avinas...
Atsakyti
QUOTE(jkniaz @ 2011 05 17, 20:18)
O ka daryti, jei pats vyras nenori nieko keisti? Šiaip kaip ir nieko, bet kai uzgeria, kas tesiasi po kokias 5-6 dienas, nieko aplink nemato - tik alus arba snapsas. Geria vienas, isgeria bokala ar stikliuka ir eina gult. ir taip visa diena. Nieko negali planuoti, nes nezinai kada bus "zapoj". Anksciau galvodavau, kad taip jam buna po pasisedejimu su draugais (beveik visada per vakarelius nusigeria ir tada nuo kito ryto "taiso" sveikata ir taip istisai), bet dabar jau ne - alaus pusle beveik kiekviena vakara, kol pradeda tas istisas 5 dienas. Po to, kai issiblaivo, nes jau bloga jam opasidaro ir vemia i visas puses, tai labai jau geras ir jau zada zada kaip cia dabar jam padarius, kad daugiau taip negerus. As jam aiskinu, kad cia alkoholizmas, o jis gi mat tikras vyras - jei nioriu, tai galiu negert. Is tikrai gali, bet jei tik nori. Jis gal priklauso tai grupei zmoniu, kurie gali sustot gere iki tam tikros ribos - jei ja perzengia, tada jau snapsas liejasi laisvai. Mano pacios tevas gerdavo, nes koluky dirbo, tai zinot, ten visi gere. Nenoreciau as savo vaikui tokio gyvenimo. Bet nors mano tevas issiblaivydavo, kai reikedavo kur vaziuot, ar svente kokia ir pan. O maniskiui viskas dzin - reikia vaziuot pas drauge lankynu, tai toks ir vaziuoja (as vairuoju), kam ne geda. O man tai skradziai zeme sulisk nors. Kai gime dukryte, tai gimdyme dalyvavo, tada kitoj dienoj atvaziavo lankyt ir pas mano pusbroli uzbaliavojo - nereikejo ir musu lankyt. Pasiimt is ligonines atvaziavo mano tevas su juo, nes jis negalejo vairuot - pachmielas. ir daug svenciu ir sukakciu sitaip prabuvo girtas ir ne motais. neisivaizduoju kaip ji paveikt keist savo gyvenima. niekas nebaisu - sako, jei tau taip blogai su manim, tai tada skiriames. Ir jei paduociau skyryboms, tai tikrai nelektu paskui mane prasyt atleidimo, nes nesijaucia visiskai kaltas. pagal zodiaka avinas...

labas, gal ir ne į temą rašau bet gal kas gali užpildyti anketą apie skyrybų įtaką vaikui http://www.manoapkla...ausa/283456126/ 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai busiu dekinga

Atsakyti
Sveikos, istorija tokia, nutikusi mano labai gerai draugei. Atsitiktinai tvarkiusi notarinius reikalus drauge suzino, kad jos vardu esantis turtas butas , zeme arestuoti. Pasirodo , kad vyras pasiskolino dideles sumas jai nezinant, negrazino, ko pasekoje anstoliai arestavo zmonos vardu esanti turta (beje jos neinformavo nei antstoliai nei vyras). Laimingo atsitiktinumo deka butas dar nebuvo isdalintas ir parduotas, skolas emesi dengti zmonos tevai, nes vyras jokiu pastangu tam nerodo. Mano drauge tarsi pakibusi ore, jauciasi klaikiai, kaip taip galejo pasielgti su ja ir vaikais zmogus, kuris pragyveno santuokoje daugiau nei desimt metu, respaktabilus visuomeneje, finansiniuose sluoksniuose. Jei ji nebutu netycia suzinojus ir emusis veiksmu, turtas butu parduotas jai ir vaikams nezinant...
Kaip man atrodo cia be skyrybu neiseis isissukti, gal pas ka panasi situacija buvo ar yra, ka man patarti draugei, kaip ja paguosti..man tai sveiku protu nesuvokiama
Atsakyti
QUOTE(jkniaz @ 2011 05 17, 22:18)

Tai čia viskas LABAI paprasta - išsiskiri ir baigta. Nebesigadini nei sau, nei vaikui gyvenimo. Daug blogiau, kai skirtis nenori ir maitina pažadais, kad gali negerti ir negeria kuri laiką, kol atvėsina norą skirtis.
Atsakyti
kaip surasti jėgų ir išaiškinti sau, kad viskas baigta, kad šeimos nebėra?... su vyru kartu beveik 8 metai, beveik 3 iš jų vedę. kad kažkas negerai, pastebėjau prieš kelis mėnesius. bandėm šnekėtis, lyg ir sutarėm, kad stengsimės taisyti padėtį. tačiau vakar vyras vis dėl to pasakė, kad man absoliučiai nieko nebejaučia: nei meilės, nei prisirišimo, nieko.... prieš metus atsikraustėm į Vilnių, čia nieko neturim, nei draugų, nei giminių. turėjau darbą, kuriame labai išvargdavau, daug streso jame buvo, todėl grįždavau labai pavargusi, tik griūdavau į lovą ir miegodavau. vyras mano niekada neparodydavo jausmų, nebent labai retai. dabar jau beveik 3 sav kaip nesimylim, nesikalbam. visi pokalbiai tik nebent apie maistą, pirkinius ir pan. - buitiški. jaučiuosi labai sugniuždyta, nes myliu jį labai, jis buvo tasžmogus, apie kurį viskas man sukasi... Pasirodo, jis man visą laiką melavo, kad vaikų nori. vakar išėjo iš kalbos tai, kad vaikų jis nenorėjo niekada ir jų vis dar nenori, nors mums abiems jau po 28.
sakykit, kaip stengtis pradėti gyvenimą iš naujo?kaip suratsi tam jėgų. dabar tik guliu lovoj, žiūriu į vieną tašką ir ašaros byra. nėra net kam pasipasakoti...
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2011 06 12, 12:44)
kaip surasti jėgų ir išaiškinti sau, kad viskas baigta, kad šeimos nebėra.
Pasirodo, jis man visą laiką melavo, kad vaikų nori. vakar išėjo iš kalbos tai, kad vaikų jis nenorėjo niekada ir jų vis dar nenori, nors mums abiems jau po 28.
sakykit, kaip stengtis pradėti gyvenimą iš naujo?kaip suratsi tam jėgų. dabar tik guliu lovoj, žiūriu į vieną tašką ir ašaros byra. nėra net kam pasipasakoti...

Skausmas taip greit nepreina, leisk sau paliudeti, pverkti, tik nepradek gaileti saves, nes tada ilgai "kabesi" toje busenoje. Pasiimk atostogas, kad galetum nuvaziuoti pas artimus draugus ar giminaicius pabuti. Nors dabar tau labai nesinori niekur eiti, su niekuo bendrauti, bet reikia prisiversti, kad tos pacios juodos mintys neuzgrauztu. Tiesiog sau turi 1000kartu pakartoti, kad gali pradeti gyvenima be vyro ir busi laiminga. 28 - tai tikrai nera daug, skausmui nurimus sutiksi zmogu, kuris su tavimi nores tikros seimos, vaiku. O tavo vyras greiciausiai sutiko kita moteri, todel kad greiciau ji paleistum uzmyne ant skaudziausios vietos- pasake kad nenori vaiku.
Stiprybes tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aqua*fly @ 2011 06 12, 13:58)
Skausmas taip greit nepreina, leisk sau paliudeti, pverkti, tik nepradek gaileti saves, nes tada ilgai "kabesi" toje busenoje. Pasiimk atostogas, kad galetum nuvaziuoti pas artimus draugus ar giminaicius pabuti. Nors dabar tau labai nesinori niekur eiti, su niekuo bendrauti, bet reikia prisiversti, kad tos pacios juodos mintys neuzgrauztu. Tiesiog sau turi 1000kartu pakartoti, kad gali pradeti gyvenima be vyro ir busi laiminga. 28 - tai tikrai nera daug, skausmui nurimus  sutiksi zmogu, kuris su tavimi nores tikros seimos, vaiku. O tavo vyras greiciausiai sutiko kita moteri, todel kad greiciau ji paleistum uzmyne ant skaudziausios vietos- pasake kad nenori vaiku.
Stiprybes tau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

na, vyras tikrai nieko neturi, nes neiseina is namu po darbo, ilindes i kompiuteri. tiesiog jis sako, kad nebejaucia nieko man, rutina viska nuzude. jis pats dabar nebezino, ko nori. bijo, kad jei paliks mane, grizti nebegales, o su manim buti irgi nenoriu - netraukiu...
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2011 06 12, 13:44)
kaip surasti jėgų ir išaiškinti sau, kad viskas baigta, kad šeimos nebėra?... su vyru kartu beveik 8 metai, beveik 3 iš jų vedę. kad kažkas negerai, pastebėjau prieš kelis mėnesius. bandėm šnekėtis, lyg ir sutarėm, kad stengsimės taisyti padėtį. tačiau vakar vyras vis dėl to pasakė, kad man absoliučiai nieko nebejaučia: nei meilės, nei prisirišimo, nieko.... prieš metus atsikraustėm į Vilnių, čia nieko neturim, nei draugų, nei giminių. turėjau darbą, kuriame labai išvargdavau, daug streso jame buvo, todėl grįždavau labai pavargusi, tik griūdavau į lovą ir miegodavau. vyras mano niekada neparodydavo jausmų, nebent labai retai. dabar jau beveik 3 sav kaip nesimylim, nesikalbam. visi pokalbiai tik nebent apie maistą, pirkinius ir pan. - buitiški. jaučiuosi labai sugniuždyta, nes myliu jį labai, jis buvo tasžmogus, apie kurį viskas man sukasi... Pasirodo, jis man visą laiką melavo, kad vaikų nori. vakar išėjo iš kalbos tai, kad vaikų jis nenorėjo niekada ir jų vis dar nenori, nors mums abiems jau po 28.

Mieloji,dar mažai laiko praėjo.Pvz man jau greit 1.4 metų ,kia esu viena ir TIK dabar pradėjau rimti kabintis į gyvenimą,planuoti ir kirba nauja simpatija širdyje.
O vyras ko gero turi kitą nesvarbu,kad namuose,kad tylus ,ramus atrodo nepajėgus išduoti.Mano toks buvo....o per kompą ir vyko visos aistros.Patikrinus sms abejonių neliko.Neplanuok mergyt nieko.Mes buvome 12 metų kartų,o vieną dieną [asakė,kad aš jam nulis.Turime sūnų.Jis irgi nulis.Taip,kad išsiverk ,liūdėk,bet gyventi reikia.Sako,kad normali moteris po 1.6 metų nurimsta ir pamiršta.
Papildyta:
Palik jį pati.Aš savo laiku to nepadariua tai kankinu dabar ir save ir vaiką.Bėkiš ten ...juolab,kad neturite vaikų,kurie kentės.Jis TURI kitą.Garantuoju.
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2011 06 12, 15:42)
Mieloji,dar mažai laiko praėjo.Pvz man jau greit 1.4 metų ,kia esu viena ir TIK dabar pradėjau rimti kabintis į gyvenimą,planuoti ir kirba nauja simpatija širdyje.
O vyras ko gero turi kitą nesvarbu,kad namuose,kad tylus ,ramus atrodo nepajėgus išduoti.Mano toks buvo....o per kompą ir vyko visos aistros.Patikrinus sms abejonių neliko.Neplanuok mergyt nieko.Mes buvome 12 metų kartų,o vieną dieną [asakė,kad aš jam nulis.Turime sūnų.Jis irgi nulis.Taip,kad išsiverk ,liūdėk,bet gyventi reikia.Sako,kad normali moteris po 1.6 metų nurimsta ir pamiršta.
Papildyta:
Palik jį pati.Aš savo laiku to nepadariua tai kankinu dabar ir save ir vaiką.Bėkiš ten ...juolab,kad neturite vaikų,kurie kentės.Jis TURI kitą.Garantuoju.

kaip keista tai girdeti is kitu. bandziau as su juo kalbetis, bet viskas kaip su siena. grazinau as jam vestuvini zieda - tai tipo as pati tai pasirinkau.. negi visi vyrai vienodi? o iseiti ne taip paprasta kaip dabar mastau, daug labai daiktu, buto viena neislaikysiu. bet reikes ieskoti kokio varianto....
aciu uz palaikyma. niekada nemaniau, kad teks sitoje temoje rasyti...
Atsakyti